• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İklim Değişikliklerine Karşı Türkiye Olarak Oylamaya Gidiyoruz...

katılmadım sanmayın...
ben de varım...

Şimal
8 February
Çocuklarımıza bırakacağımız daha güzel bir dünya için…
kaydirigubbakcemile5

Sevgili Şimal,

Mektubu imzaladığınız için teşekkür ederiz.

Greenpeace Akdeniz

Sevgili çalıkuşu,

Greenpeace Akdeniz

Hepiniz harikasınız arkadaşlar ... paylaşım için teşekkür eden arkadaşlara bende teşekkür ederim birlik olup böyle bir kampanyaya katıldıkları için...Umarım geleceğimiz olan nesillere temiz bir dünya , doğal hayatı bozmadan yaşatabilmeyi miras bırakabilelim... bunda ufacıkta olsa katkımız varsa ne mutlu bizlere...kaydirigubbakcemile5:nazar:

Sevgili tugce,

Greenpeace Akdeniz

"Çocuklarımıza bırakacağımız daha güzel bir dünya için…"
Bu gidişle çok zor ama imkansız değil :)
Katıldım...
Sevgili düş*,

Greenpeace Akdeniz

Sevgili İpek,
Greenpeace Akdeniz

teşekkürler canım paylaştığın içina.s

mesajımı gönderdim canım, uyradığın için teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

Sevgili tadLi,
Greenpeace Akdeniz

Sevgili duyguçıkmazı,

Greenpeace Akdeniz

Sevgili zarif,
Greenpeace Akdeniz

terlik e teşekkür ediyorum ,
sosyal sorumluluğumu konudan haberdar ederek yerine getirmeme vesile olduğu için

Sosyal sorumluluğu dikkate alıp hayata geçirdiğin için ben teşekkür ederim canım arkadaşım... Harikasın... harikasınız arkadaşlar... KK tüm arkadaşlarımın hertürlü konuya duyarlı olduğunu biliyorum... hepinizi çok seviyorummm... Şeniza.s.kaydirigubbakcemile5

Tarkan da bu duruma duyarlı olan sanatçılarımızdan..
Tabii Orhan Gencebay'ı da unutmamak lazım..
Tarkan ve Orhan Gencebay'ın Uyan şarkısını dinlemeyenlere dinlemelerini tavsiye ederim..a.s.

Tarkan da bu duruma duyarlı olan sanatçılarımızdan..
Tabii Orhan Gencebay'ı da unutmamak lazım..
Tarkan ve Orhan Gencebay'ın Uyan şarkısını dinlemeyenlere dinlemelerini tavsiye ederim..a.s.

Oceancığım sanatçılardan söz etmişken Melike Demirağ'ında bu konulara duyarlı bir sanatçımız olduğunu belirtmek isterim...
Melike Demirağ “Duyun Beni” için şunları söylüyor:
“Duyun Beni” dünya için yazılmış bir şarkı. Dünya bizim anladığımız kelimelerle değil ama kendi diliyle zaten uzun zamandır bizimle konuşuyor ve bize bindiğimiz dalı nasıl da kestiğimizi söylüyor. Tüm bu kasırgalar, seller, değişen mevsimler, kuruyan dereler, kuraklık...Tüm bu felaketlerin söylediği şey aynı: Duyun Beni!
Bu şarkı ve çektiğimiz video klip tamamlandı ve daha da anlam kazandı. Biz karşılarına dikilmezsek, ne yazık ki, gözünü para hırsı bürümüş, güç savaşıyla gözleri kör olmuş devletler tıpkı şu ana kadar yaptıkları gibi dünyanın bize anlatmaya çalıştıklarını duyamayacaklar.

Aşağıdaki link duyarlı KK üyelerinin dikkatine....

http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...yun-beni-termik-santral-planini-durdurun.html

Back