Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İklim Değişikliklerine Karşı Türkiye Olarak Oylamaya Gidiyoruz...
- Konu Sahibi terlik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
- 158
Hepiniz harikasınız arkadaşlar ... paylaşım için teşekkür eden arkadaşlara bende teşekkür ederim birlik olup böyle bir kampanyaya katıldıkları için...Umarım geleceğimiz olan nesillere temiz bir dünya , doğal hayatı bozmadan yaşatabilmeyi miras bırakabilelim... bunda ufacıkta olsa katkımız varsa ne mutlu bizlere...kaydirigubbakcemile5
- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
- 158
Sevgili İpek,
Mektubu imzaladığınız için teşekkür ederiz.
Greenpeace Akdeniz
teşekkürler canım paylaştığın içina.s
mesajımı gönderdim canım, uyradığın için teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5
Sevgili
Mektubu imzaladığınız için teşekkür ederiz.
Greenpeace Akdeniz
Harikasınız arkadaşlar... duyarlılığınız için teşekkürler...
- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
- 158
terlik e teşekkür ediyorum ,
sosyal sorumluluğumu konudan haberdar ederek yerine getirmeme vesile olduğu için
Sosyal sorumluluğu dikkate alıp hayata geçirdiğin için ben teşekkür ederim canım arkadaşım... Harikasın... harikasınız arkadaşlar... KK tüm arkadaşlarımın hertürlü konuya duyarlı olduğunu biliyorum... hepinizi çok seviyorummm... Şeniza.s.kaydirigubbakcemile5
- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
- 158
Tarkan da bu duruma duyarlı olan sanatçılarımızdan..
Tabii Orhan Gencebay'ı da unutmamak lazım..
Tarkan ve Orhan Gencebay'ın Uyan şarkısını dinlemeyenlere dinlemelerini tavsiye ederim..a.s.
Oceancığım sanatçılardan söz etmişken Melike Demirağ'ında bu konulara duyarlı bir sanatçımız olduğunu belirtmek isterim...
Melike Demirağ “Duyun Beni” için şunları söylüyor:
“Duyun Beni” dünya için yazılmış bir şarkı. Dünya bizim anladığımız kelimelerle değil ama kendi diliyle zaten uzun zamandır bizimle konuşuyor ve bize bindiğimiz dalı nasıl da kestiğimizi söylüyor. Tüm bu kasırgalar, seller, değişen mevsimler, kuruyan dereler, kuraklık...Tüm bu felaketlerin söylediği şey aynı: Duyun Beni!
Bu şarkı ve çektiğimiz video klip tamamlandı ve daha da anlam kazandı. Biz karşılarına dikilmezsek, ne yazık ki, gözünü para hırsı bürümüş, güç savaşıyla gözleri kör olmuş devletler tıpkı şu ana kadar yaptıkları gibi dünyanın bize anlatmaya çalıştıklarını duyamayacaklar.
Aşağıdaki link duyarlı KK üyelerinin dikkatine....
http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...yun-beni-termik-santral-planini-durdurun.html