İklim Değişikliklerine Karşı Türkiye Olarak Oylamaya Gidiyoruz...

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
Milletvekillerine Gidecek Olan Açık Mektubu İmzalayın...

Sayın Milletvekilleri,

Greenpeace gönüllüleri ve destekçileri olarak, Türkiye’nin Kyoto Protokolü’ne taraf olmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Artık Kopenhag görüşmelerinde müzakerelerin bir parçası olabiliriz. Bu anlamda Kyoto Protokol’üne taraf olarak bizim adımıza attığınız adım çok önemlidir.
İklim değişikliği, Türk halkına, ekonomisine ve güvenliğine karşı büyük bir tehdittir. İklim değişikliği sebebiyle meydana gelebilecek felaketleri engellemek günümüz politikacıları için önemli bir sorumluluk olduğu gibi aynı zamanda ciddi bir fırsattır. Türk halkını iklim değişikliğinin yaratacağı etkilerden koruyacak ciddi önlemler alma kararı, akıllı ve temiz enerji kullanımına geçiş yapmak gibi ciddi bir taahhüt gerektirmektedir. Bu dönüşüm, bütün fosil yakıt enerji santrallerinden daha fazla istihdam yaratacak ve bugün krizde olan ekonomiyi canlandıracaktır.
Bu nedenle Kopenhag toplantısına doğru geri sayım başlamışken Türkiye’nin önemli bir liderlik gösterebileceğini hatırlatırız. Şimdi, milletvekilleri olarak; gelecekte çocuklarınıza ve torunlarınıza onları korumak için cesur ve hızlı kararlar almış kahramanlardan biri olduğunuzu söyleme şansınız var. Bu hayatta bir kez elinize geçebilecek bir fırsat.
Şimdi, Türkiye’yi sorumluluk alarak iklim değişikliğini önlemek adına öncülük etmiş ülkeler arasına sokma şansınız var.
Şimdi, Kopenhag toplantısı öncesi ve esnasında diğer hükümetlere de çözümün bir parçası olmaları için baskı yapma şansınız var.
Şimdi, milyarlarca insanın aç ve susuz kalmasını engellemek için küresel bir çözümü zorlama şansınız var.
Bu şansı kullanın ve siz de bir iklim kahramanı olun.
En iyi dileklerimizle,

Arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayınız ve o sayfanın sonuna doğru isim soyadınız , email adresiniz ve mesajınızla katılabiliyorsunuz hadiyin KK üyeleri oylarımızı kullanıp,
Evlatlarımıza, torunlarımıza bırakacağımız güzel yarınlara ....

http://www.greenpeace.org/turkey/news/greenpeace-herkesi-milletvekil?orangebutton

Son düzenleme:
hemencek yaptım.

Sevgili ....... ,

Mektubu imzaladığınız için teşekkür ederiz.

Greenpeace Akdeniz

Sevgili talin
Greenpeace Akdeniz

teşekkür ederim duyarlılığın için canımŞeniz

Sevgili DuRu,
Greenpeace Akdeniz
hemen yolladımkaydirigubbakcemile5

hemencek yaptım.

Sevgili ....... ,

Greenpeace Akdeniz

linke tıkla. sayfanın en altında form var onu doldur gönder de.

Sevgili talin
Greenpeace Akdeniz

teşekkür ederim duyarlılığın için canımŞeniz

Harikasınız arkadaşlarrr... dilerim sesimizi duyurabiliriz.... kaydirigubbakcemile5

Sevgili terlik,
Greenpeace Akdeniz

Arkadaşlar tüm tanıdıklarınızada iletip katılımı arttıralım... Ben bir kaç kere daha yazdım kabul olurmu bilmiyorum ama... hepinize güzel günler dilerim...Şeniz

Sevgili mavis87,
Greenpeace Akdeniz

Sevgili gül ......
Greenpeace Akdeniz

Teşekkürler canım a.s.
Katıldım...

Sevgili Songül
Greenpeace Akdeniz

yüreğine sağlık arkadaşım...çok güzel ve anlamlı bir proje...
sevgiler...

Sevgili mavis87,
Greenpeace Akdeniz

Sevgili
Greenpeace Akdeniz

Sevgili gül ......
Greenpeace Akdeniz

Teşekkürler canım a.s.
Katıldım...

Sevgili Songül
Greenpeace Akdeniz

yüreğine sağlık arkadaşım...çok güzel ve anlamlı bir proje...
sevgiler...

Sizlerinde ellerine sağlık canlarım benim, duyarlılığınız için geleceğimizin temellerini daha güzel atabilmek için KK olarak bizimde katkımız oluyor çok mutluyum hepimizin adına... sizleri çok seviyorum...Şeniz

Sevgili ....,
Greenpeace Akdeniz

Sevgili dishe
Greenpeace Akdeniz

Sevgili elis,
Greenpeace Akdeniz

ayrica sanada tesekkur ederim canim,haberdar ettigin icin))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…