- 12 Ekim 2008
- 6.656
- 2
- 15.072
- 773
- Konu Sahibi hermionepotter
Ben degil ama samimi arkadasim bakiyor. En basindan beri yalniz, sadece esi var. yurtdisindayiz o nedenle yardim edecek kimsesi olmamis. Biz tanistigimizda bebekler yaklasik 1 yasindaydi. Hersey sirayla oluyor, cocuklar birbirlerini bekliyorlardi. Eger biri emerken digeri aglarsa arkadasim anlatiyordu “annecim sira kardesinde o bitirsin seni alacagim”gibi. Salonda oyun citleri ile cevrili bir alanda duruyordu yavrular, oyuncaklari ile birlikte bu sekilde guvende olduklarina emindi aile.
Simdi 4 aylik ikizlere yine tek basina bakan birini biliyorum ama onu dogumdan beri hic gormedim o nedenle neler yapiyorlar bilmiyorum ama yapiyorlar sonucta. Bebeklerin birini uzerine baglayip digerini bebek arabasina alip yuruyuslere cikiyor, fotograf paylasiyor.
Sonuc itibariyle yapilmayacak sey degil. Is basa dusunce yapiliyor. Yapanlar var. kendinizi imkansiz gibi sartlandirmayin. Bol sans.
Simdi 4 aylik ikizlere yine tek basina bakan birini biliyorum ama onu dogumdan beri hic gormedim o nedenle neler yapiyorlar bilmiyorum ama yapiyorlar sonucta. Bebeklerin birini uzerine baglayip digerini bebek arabasina alip yuruyuslere cikiyor, fotograf paylasiyor.
Sonuc itibariyle yapilmayacak sey degil. Is basa dusunce yapiliyor. Yapanlar var. kendinizi imkansiz gibi sartlandirmayin. Bol sans.