dırım sutun nasıl ............emzırıyosun dımı..........azda olsa mutlaka ver............ya bakalım bız napcaz...............sagarız heralde kendumuzu..........sagma aletın varmı memnunmusun ................
kızlarr benim oğlum 4 saatte 1 150cc yiyiyo sıkıyosa verme valla ortalığı talan ediyo ama kızım zor zahmet 4 saatte bazen 5 buluyo 120cc yi zor bitiriyo napcaz bilmem biri iştahlı biri iştahsız umarım ek gıdalarda aynı problemi yaşamayız biz bugün tam 3 ayı doldurduk şimdi ben bu ay ssonundamı başlıycam yoksa 4 ay bitimindemi başlıcam ek gıdalara drumuz 5 ylık diyo ama ben erken başlamak istiyorum ne diyosunuz?
dırımcım saglık ols ya..............cok da muhım degıl bence ........varsa ıyı ama yoksa cok muhım degıl.............mesela annem benı hıç emzırememış hastsaymış ............ne oldu cok şukur rahatsızlığım yok.............yoksa ne yapcan................saglıkla buyusunler annesı .........sevgı en guzel besın................onunla doyur sende.....................
bebışko mınık mınık olçulerde baslayabılırsın.................sonra olçuyu artırırsın..............hem tadlarına alışmış olurlar
cnm 4 ayın bitiminde başlayacaksın ek gıdaya ek gıda çocukları topluyor benimkiler ek gıdaya geçmeden önce mamalarını yemez olmuştu ek gıda ile yine toplandılar...
cnm oğlum 150 cc demişsin normal yiyor kızında sorun var ama bunu problem etme ,iki bebeğide kıyaslama asla öteki olmayacak benim ömerime çöp versem yiyecek alişim yemiyor düşün .....araalrında 800 gr var ama doktor onun gelişimi içinde iyi gidiyor boyu ötekinden sadece 1 cm kısa .....merak etme topalancakkk
teşekkür ederim abla yaa bu konuda çok yıpratıldım anlatamam
sevgi dersen sonuna kadar babasıda bende ölüyoruz onlar için opuyorumnanaktan
ooooohhhh topik açılmış,hayırlı olsun canım benim,
az kaldı kuzularımı kucağıma alınca ben de takılırım artık tariflere inşallahh..