- 12 Aralık 2011
- 355
- 558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle geçmiş olsun başınız sağolsun. Tabiki de üzülüp ağlayacaksınız acınızı yaşayın ama isyan etmeden tevekkül ederek zamanı geldi mi elbette hafileyecek acınız öyle kalmayacak. Yine olur çocuğunuz olur inşallah söylenenlere kulak asmayın olacakları sadece Allah bilir. Duayı elden bırakmayın duanın açamayacağı kapı yokturDaha gecen hafta ikizlerimin ikiside düştü evlatlarimi kaybettim ilk ve tup bebek tedavisiyle hamile kalmıştım o kadar kötü biseymis ki evlat kaybetmek içim yanıyor ama bana diyorlar ki fazla yanarsan çocuğun olmaz bi kaç kişinin öyle olmuş çocuklarını kaybetmişler çok aglamislar sonra çocukları olmamış varmi böyle bisey insan bebeklerinin arkasından ağlayamazmı ciğerleri yanmazmi buna bile musade etmiyorlar kuzularimin topraklarını aldım getirdim eve onunla uyumak istiyorum sanki yanimdalarmis gibi ama musade etmiyorlar hastalanirsin diyorlar lohusasin diyorlar napicam ben nasil toparliyacam kendimi o kadar kötü bisey ki
Koskoca kadın hastalıkları ve doğum bölümü ağlamakla yerle bir olur mu hiç. Acını üzüntü yaşa ama sonunda atlat. Allah bunu unutturacak acı vermesin. Allah şifa versin inşallahDaha gecen hafta ikizlerimin ikiside düştü evlatlarimi kaybettim ilk ve tup bebek tedavisiyle hamile kalmıştım o kadar kötü biseymis ki evlat kaybetmek içim yanıyor ama bana diyorlar ki fazla yanarsan çocuğun olmaz bi kaç kişinin öyle olmuş çocuklarını kaybetmişler çok aglamislar sonra çocukları olmamış varmi böyle bisey insan bebeklerinin arkasından ağlayamazmı ciğerleri yanmazmi buna bile musade etmiyorlar kuzularimin topraklarını aldım getirdim eve onunla uyumak istiyorum sanki yanimdalarmis gibi ama musade etmiyorlar hastalanirsin diyorlar lohusasin diyorlar napicam ben nasil toparliyacam kendimi o kadar kötü bisey ki
Sizin için üzüldüm.. Ağladığınız için değil de üzüntü, stres tekrar hamile kalmaya engel olabilir belki.. Acınızı yaşayın, yasınızı tutun ama kendinizi bırakmayın, topraklarını eve getirmek yerine istedikçe kabirlerini ziyaret etseniz daha iyi olmaz mı? Allah'tan geldik, yine Allah'a döneceğiz.. Bebekleriniz sizi cennette bekliyor olacaklar, ebedi bir ayrılık değil buDaha gecen hafta ikizlerimin ikiside düştü evlatlarimi kaybettim ilk ve tup bebek tedavisiyle hamile kalmıştım o kadar kötü biseymis ki evlat kaybetmek içim yanıyor ama bana diyorlar ki fazla yanarsan çocuğun olmaz bi kaç kişinin öyle olmuş çocuklarını kaybetmişler çok aglamislar sonra çocukları olmamış varmi böyle bisey insan bebeklerinin arkasından ağlayamazmı ciğerleri yanmazmi buna bile musade etmiyorlar kuzularimin topraklarını aldım getirdim eve onunla uyumak istiyorum sanki yanimdalarmis gibi ama musade etmiyorlar hastalanirsin diyorlar lohusasin diyorlar napicam ben nasil toparliyacam kendimi o kadar kötü bisey ki
Öncelikle başınız sağolsun. Tabi ki ağlayın yasınızı tutun evlat kaybetmek kolay değil. Onu söyleyen siz ağlamayın diye söylemiştir muhtemelen bir de bu yükü üstünüzde taşımayın. Allah nasip ederse pek ala tekrar hamile kalırsınızDaha gecen hafta ikizlerimin ikiside düştü evlatlarimi kaybettim ilk ve tup bebek tedavisiyle hamile kalmıştım o kadar kötü biseymis ki evlat kaybetmek içim yanıyor ama bana diyorlar ki fazla yanarsan çocuğun olmaz bi kaç kişinin öyle olmuş çocuklarını kaybetmişler çok aglamislar sonra çocukları olmamış varmi böyle bisey insan bebeklerinin arkasından ağlayamazmı ciğerleri yanmazmi buna bile musade etmiyorlar kuzularimin topraklarını aldım getirdim eve onunla uyumak istiyorum sanki yanimdalarmis gibi ama musade etmiyorlar hastalanirsin diyorlar lohusasin diyorlar napicam ben nasil toparliyacam kendimi o kadar kötü bisey ki
Başın sağolsun canim bende iki yavrumu kaybettim biri doğdu ve öldü topragini getirmedim eve bir resmi var hastanede eşim çekmiş bana göstermek için( ben hiç gormedim doğumdan sonra) bir süre bakıp ağladım sonra bir zarfa koyup kaldırdım 4 senedir açıp bakmadım ama mezarına gidiyorum yavrumun,çünkü baksam geçmeyecek biliyorum sende sabırlı ol bana her defasında olmaz dediler Allah dilerse oluyor hiç kafana takma ummadığın anda tüp bebeksiz bile kalırsın hamileDaha gecen hafta ikizlerimin ikiside düştü evlatlarimi kaybettim ilk ve tup bebek tedavisiyle hamile kalmıştım o kadar kötü biseymis ki evlat kaybetmek içim yanıyor ama bana diyorlar ki fazla yanarsan çocuğun olmaz bi kaç kişinin öyle olmuş çocuklarını kaybetmişler çok aglamislar sonra çocukları olmamış varmi böyle bisey insan bebeklerinin arkasından ağlayamazmı ciğerleri yanmazmi buna bile musade etmiyorlar kuzularimin topraklarını aldım getirdim eve onunla uyumak istiyorum sanki yanimdalarmis gibi ama musade etmiyorlar hastalanirsin diyorlar lohusasin diyorlar napicam ben nasil toparliyacam kendimi o kadar kötü bisey ki