Anlamıyorlar ki bana aman önüne bak giden gitti diyorlar çok agir geliyor bana kolaymiki o kadarÜzül ama isyan etmeden. Ağla ama bağırıp çağırmadan. Nerden bilecekler ağlayıp üzülünce bi daha çocuğunun olmayacağını boş laf.
Cennette buluşmak nasip olsun
Sunu soyleyen insan saf kötüdür ya, tecrit edilmesi gerekir toplumdan. Gram iyi niyet yok bak icinde.Daha gecen hafta ikizlerimin ikiside düştü evlatlarimi kaybettim ilk ve tup bebek tedavisiyle hamile kalmıştım o kadar kötü biseymis ki evlat kaybetmek içim yanıyor ama bana diyorlar ki fazla yanarsan çocuğun olmaz bi kaç kişinin öyle olmuş çocuklarını kaybetmişler çok aglamislar sonra çocukları olmamış varmi böyle bisey insan bebeklerinin arkasından ağlayamazmı ciğerleri yanmazmi buna bile musade etmiyorlar kuzularimin topraklarını aldım getirdim eve onunla uyumak istiyorum sanki yanimdalarmis gibi ama musade etmiyorlar hastalanirsin diyorlar lohusasin diyorlar napicam ben nasil toparliyacam kendimi o kadar kötü bisey ki
Allah razı olsun sagolunBaşınız sağ olsun çok üzüldüm. İsyan etmeyin, yasınızı rahatlıkla yaşayın
Amin inşallah çok dualarınıza ihtiyacım varSen bir annesin elbette üzülürsün ağlarsın. Zamanla acında azalacak, hayırlısı buymuş demek. Rabbim en doğrusunu bilir imtihan ediyor seni sabır ve şükür edersen eminim gönlüne ferahlık gelecektir.
Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasib etsin tez zamanda Amin
Değil.Anlamıyorlar ki bana aman önüne bak giden gitti diyorlar çok agir geliyor bana kolaymiki o kadar
Çok üzüldüm aynısı bir akrabama oldu uzun zamandır bekliyordu çocuk sahibi olmayı tüp bebekle 7-8 sene sonucu hamile kaldı 7 aylıkken karnında kaybetti. Bunu anlatmamın sebebi lütfen kendini yalnız hissetme , bunu yaşayan çok kadın var tüp bebek yaptırmadan da bu kayıplar olabiliyor ..bu kayıpların coğu doktor ihmalin den kaynaklandığını düşünüyorum şuan çok acı çekiyorsun, kendini toparlayamıyosun , bi kötüsün bi iyisin anlıyorum psikolojik olarak çöküş yaşıyorsun ama belkide senin hayatını zora sokacak bir şey olcaktı.. sen artık anne oldun zaten bir annesin. Ben olsam düşük sebeplerini araştırırdım artık bir daha başına gelmemesi için didik didik ettirirdim doktorlara raporları bebeklerin nekadar büyüktü bilmiyorum ama otopsi gibi bir şey yapıldıysa (plesenta) dahil sonucun ne çıktığını araştırırdım bu olaylar daha çok kan pıhtılaşmasından kaynaklanıyor okadar çoğaldı ki bu durum korkunç derecede arttı her ikinci kadında bir var artık.. ayrıca üzülme felan diyenleri de takma yasını yaşayacaksın acını yaşayacaksın ama atlatacaksın zamanla hafifleyecekDaha gecen hafta ikizlerimin ikiside düştü evlatlarimi kaybettim ilk ve tup bebek tedavisiyle hamile kalmıştım o kadar kötü biseymis ki evlat kaybetmek içim yanıyor ama bana diyorlar ki fazla yanarsan çocuğun olmaz bi kaç kişinin öyle olmuş çocuklarını kaybetmişler çok aglamislar sonra çocukları olmamış varmi böyle bisey insan bebeklerinin arkasından ağlayamazmı ciğerleri yanmazmi buna bile musade etmiyorlar kuzularimin topraklarını aldım getirdim eve onunla uyumak istiyorum sanki yanimdalarmis gibi ama musade etmiyorlar hastalanirsin diyorlar lohusasin diyorlar napicam ben nasil toparliyacam kendimi o kadar kötü bisey ki