Nasılsın Sakura ikiz olunca belirtiler daha mı yoğun oluyo sende canım?
2,5 yıldan beri her güne bugün hamile olsam keşke diye başaldım. Her ayın belirli günleri bu ay oldu mu acaba diyerek geçti. Ve sonunda ikinci mikro denememin sonucu 17 Martta geldi ve pozitifti.
8 Nisan'da kalp atışlarını dinlemek için doktora gidecektim ama dün ve bugün tüm gebelik semptomlarını yitirdiğimi düşünerek büyük bir ümitsizliğe kapıldım. (Daha once başıma gelmişti)
Hemen gel dedi doktorum. Ve doktora gittiğimde dünyanın en güzel şeylerini gördüm. 26 Martta sadece 1 kese gorünce tek bebek sahibi olacagimi dusunmustum ama bugun gordugum iki kese beni cok ama cok sevindirdi. Hele bir de sonsuza dek susmalarını istemedigim o melodileri... işte o kalp atışlari dunyanın en guzel sesi, inanın...
Şu anda 6+2'yiz ve 7+0'da kalp atşılarını ölçeceğiz.
Allahım ne olur tüm bebek isteyenlerin kucaklarını doldur yarabbim, bu sevinçten hiçbir kulunu mahrum etme
Hepinize gönül dolusu sevgiler,
Ne güzel tadını çıkar seninki bi başlarsa şiddetli de olabilir.
benim bulantılar aynen devam ediyo.Şimdi vitamini sabah kahvaltıdan sonra alıyorum.Sabah bulantı daha az oluyo.Akşam çok daha yoğun.
Bakalım bilmiyorum insallah olmaz oyle seyler. Bugun 7+0 olduk
Ama daha onemlisi basima su anda bir kanama hasıl oldu. Cok korkuyorum Allah'ım bebeklerimi benden almıyordur insallah.
Cuma gecesi saat 3'te pembe renkle basladı ve bugun pazar hala tek tük kahverengi damla seklinde kanama devam ediyor. Doktorum yurtdısında ancak hemsiresi ile konusabildim. Kanamanın rengini sordu önce pembe sonra kahve dedim. Sabretmekten baska sansın yok, doktor hele bir gelsin konusursun umarım ciddi birsey degildir dedi. Normal olmadıgını soyledi.
Biraz IVF sitelerinde ikiz annelrdeki kanamalara ait yazılar okudum. Cogunda bu tip kanamalar oluyormus. Pembe olması demek kanamanınyeni oldugunu ve içeride yeni bir takım olusumların kanadıgını bunun cok da iyi olmadıgını söylüyor. >Eger renk kahve ise bunun eski donem olusumlara ait bir kan oldugunu ve korkulacak hicbir sey olmadıgı yazıyordu. Ama ikiz anneleri cogunlukla kanamadan sikayetci ve pembe olsa da sonu saglıklı dogumlarla sona ermiş. Umarım benim kide oyle olur. Bunu en erken salı gunu anlayacagım.
Butun hafta sonum Tanrı'ya dua etmekle gecti. Allah hepimize yardım etsin.
Hepinize sevgiler
Bakalım bilmiyorum insallah olmaz oyle seyler. Bugun 7+0 olduk
Ama daha onemlisi basima su anda bir kanama hasıl oldu. Cok korkuyorum Allah'ım bebeklerimi benden almıyordur insallah.
Cuma gecesi saat 3'te pembe renkle basladı ve bugun pazar hala tek tük kahverengi damla seklinde kanama devam ediyor. Doktorum yurtdısında ancak hemsiresi ile konusabildim. Kanamanın rengini sordu önce pembe sonra kahve dedim. Sabretmekten baska sansın yok, doktor hele bir gelsin konusursun umarım ciddi birsey degildir dedi. Normal olmadıgını soyledi.
Biraz IVF sitelerinde ikiz annelrdeki kanamalara ait yazılar okudum. Cogunda bu tip kanamalar oluyormus. Pembe olması demek kanamanınyeni oldugunu ve içeride yeni bir takım olusumların kanadıgını bunun cok da iyi olmadıgını söylüyor. >Eger renk kahve ise bunun eski donem olusumlara ait bir kan oldugunu ve korkulacak hicbir sey olmadıgı yazıyordu. Ama ikiz anneleri cogunlukla kanamadan sikayetci ve pembe olsa da sonu saglıklı dogumlarla sona ermiş. Umarım benim kide oyle olur. Bunu en erken salı gunu anlayacagım.
Butun hafta sonum Tanrı'ya dua etmekle gecti. Allah hepimize yardım etsin.
Hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?