ikizlerimden biri yokkk artıkkk

Şimdi yazını gördüm canım. Dediğin gibi Allah'ın hikmetinden sual olunmaz. Çok zor ama hakkınızda en hayırlısı buymuş demek ki. Allah diğer yavruna ömür versin. Sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin.

mazbut geçniş olsun canım Allah yardımcınız olsun inş diğer meleğine sağlıkla kavusursun

Peluse xxnilxx Teşekür ederim.ınşallah hepimiz kavusuruz yavrularımıza.

çok üzüldüm canım,hepimizin yaşadığı korku senin başına gelmiş,Rabbim yardımcın olsun inşallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dua edicem senin için,Rabbim hiçbirimizi korktuğuna uğratmasın...

çok geçmiş olsun canım allah sana diğer bebeğini bağışlasın inşallah seni en iyi anlayacaklardan biriyim 34+2. haftada ya doğumda yada doğuma girmeden bunu hala tam olarak bilmiyorum ikiz kızlarımdan birini kaybettim. kollarıma almaya ramak kala meleğim uçtu gitti. bu bir imtihan ve bu sınavı vermem için güç istiyorum her an allahımdan. sanada sabır diliyorum sabretmenin imkansızlığınıda çok iyi anlıyorum.

geçmiş olsun cnm

demekki RABBıM bunu yaşamanı nasip etmiş

hiç üzülme diğer bebeğine birşeycik olmazinş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…