canım cok gecmiş olsun. 4,5 aylıkkenmi oldu böle bi durum allahım tamda kendini krutarmısken.bende ikiz bebek bekliyorum ve 8.haftadayım drum birinin düşme riski var diğerinden 1,5 hafta küçük demişti.ve o küçük oldugu için kalp atısını duymamıstık.allahım sen koru yavrularımızı.peki canım o kalpbi duran bebeğini napıcaklar doğuma kadar içindemi durucak yani benim pek aklım ermiyoda ondan soruyorum.allahım inşallah diğer bebegini saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip eder rabbim.nolur bilgilendir bizleri.
Çocuk Düşmemesi İçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)
bunu oku belki işine yarar
cnm çok üzüldüm inş. hamileliğin güzel giderde diğer bebeğinde bi sorun olmaz
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur. bu bilgileri pc me kaydetmiştim lazım olması durumunda okunması için eğer okumak istersen die gönderdim
Allah ayrdımcın olsun canım. inşallah diğer ebbişine hiç zararı olmaz bol bol dua et rahat ol stres yapma. Mevlam herşeye kadirdir..
geçmiş olsun canım bende senin gibi ikiz hamileliğimde 3 buçuk aylık hamileyken dr kontrolünde öğrenmiştim bebeğimin birinin kalbinin durduğunu duyduğumda dünyanın hep o anda durucağını bir daha hiç eskisi gibi olamıyacağımı düşünmüş ve diğer bebeğiminde beni terk edeceğini asla anneliği tadamıyacağımı düşünüp durdum ama rabbim sabrını verdi problemli ve çok kaygılı bi hamilelik geçirdim her dr kontrolünde ölen bebeğimin cansız bedeninin kardeşinin yanında ölece durduğunu gördüm bu cok karışık bi duyguydu canlı bebeğimin büyüdüğüne sevindim onun gittikce küçüldüğüne üzüldüm.sezeryanla canlı bebeğimi dünyaya getirdim allaha emanet 2 aylık bi oğlum var ama sezeryandan cıktıktan sonra dr kontrol için yanıma geldiğinde diğer bebeğim hala karnımdamıydı onu görmüşlermi diye sormusum asla unutmayacağım onu ama yinede rabbime şükürler olsun diğer bebeğim bizimle[/QUOTE
Sanada çok geçmiş olsun nasıl geçecek bu günler bilmiyorum çok zor psikolojim altüst ya diğer bebeğime zarar verirse düşüncesi yiyip bitiriyo beni bedenim bir bebeğime can diğerine mezar oldu senin çift mi tek yumurtamıydı gebeliğin diğer bebek için herhangi bir müdahale yapıldımı