ikizlerimden ayrı yatamıyorum???

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
413
İstanbul
merhabalar....23 aylık ikizlerim var 8 nisanda 2 yaşımızda olacağız....

çok hareketli olduklarından 8 aylıkken büyüyen yatakların son kademesinden bile bacaklarını sarkıtıyolardı....eşimde biz uyurken kalkarlar atlarlar dedi...kaldırdı...sonra park yatak aldık....onunlada 15 aya kadar rahat yattık sonra baktım sürekli kalkıyolar....bide eşimin iş seyhatelerinden dolayı biri ile ben yatıyordum biri ile annem yatıyordu...tabi böyle olunca bizle yatamayada alıştılar...eve geliyoruz park yatakta yattıklarında sürekli kalkıyolardı....biri uyanıncada diğeride kalkıyordu gece zorluyordu bizi..bende bir aytağı yatak odamıza aldım ...diğer oğlumu odasında yerde yatırmaya başladım...yerde yatan oğlum çok güzel uyuyordu...hiç kalkmadan..diğer oğlumun gece çok süt içmesinden gaz problemi oluyor bizimle yatıyordu....sonuçç....bu sene kışın hepberaber yattık....evimizde yatak odamızda küf sorunu oldu...benim alerjim olduğundan çocuğumun biri ile ben yerde yattım babamızda diğeri ile kanepede ....böylelikle bizle yatamaya alıştılar....gece uyansın ayrı bi yerdeysem ağlayarak yanıma geliyolar...şimdi evimizi taşıyoruz..yeni evimde çocuk odası ve yatak odası karşılıklı....inş. yatarlar...bide kanepede yatınca düşüyolar...yerdede ikisi birarada yatmıyor....normal yatak alsamda düşecekler...nasıl yapacağız ??? biraz daha büyüsünler...ranza tarzı bişey istiyoruz..odamız küçük olduğundan bazalı yatak olursa çok yer kalmaz diye....

böyle sorunu olanlar nasıl çözüm buldunuz söylermisiniz???çok uzun tuttum kusuruma bakmayın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…