İkizlerim var boşanmak istiyorm çocuklarımı benden alabilirmi tecrubeliler avukat olanlar yardim ltf

Evet ailemin yanına gideceğim avukat dayak olayını ispat la ileri tarihte de dava açsa bile alamaz çocukları diyor on yasindan sonrasi için bahsediyor. Şiddet olmasa bile eve hapsetme si calismana yasak koyması sosyal hayattam ve calismadan alikoymasi bile bosanmak için bi sebep dedi. Evet ayni zamanda KPSS ve hakimlik sınavı icinde hazirlaniyorum inşallah Allah emegimizin karşılığını versin hepimizin

ailenin durumu iyimis bulabildiginiz en iyi avukati bulun allah yardimciniz olsun isinizi erzaman garantiye baglayın madem esin sorunlu diyorsunuz. Eşiniz ilerde cok kafasini duvarlara vurar cok pisman olur.
Amin Allah razi olsun. Ben gittikten sonra yaksin kına otursun anasıyla ne diyeyim

-Çocuğun 0-3 yaş grubunda olması; Bu dönemde hemen meydana gelebilecek bir tehlike bulunmaması halinde velayet mutlak surette anneye verilir. Annenin yaşantısının (örn; haysiyetsiz hayat sürme, eşini aldatması vs.) velayet açısından hiçbir önemi bulunmamaktadır. Çünkü çocuk bu yaşlarında annenin yaşantısını idrak edip bu durumdan etkilenebilecek bir yapıya henüz sahip değildir.

-Çocuğun 3-6 yaş grubunda olması halinde; Bu yaşlarda her ne kadar müşterek çocuğun anneye olan ihtiyacı daha az olsa da çocuk yine anneye bağlı olduğu evreden kurtulamamıştır. Dolayısıyla bu yaştaki bir çocuğun annesinin yanında olmamasının kendisinde derin izler bırakabilme ihtimali göz önüne alınarak genellikle velayet anneye verilmektedir.

-Çocuğun 6-13 yaş grubunda olması halinde; Bu yaşta çocuk hem anneye hem de babaya verilebilir. Aile mahkemesi tarafından şartlar değerlendirildikten sonra en uygun taraf hangisiyse aile mahkemesi onu seçecektir.

-Çocuğun 13-17 yaş grubunda olması halinde; Yine bu yaşlarda da artık anne şefkatine ve bakımına muhtaç olma durumunda söz edilemeyeceği için velayete ilişkin kriterler bir arada değerlendirilerek müşterek çocuğun velayeti en uygun taraf üzerine bırakılacaktır.

TSK ederim cvbiniz icin

TSK ederim cvbiniz icin

Rica ederim, umarım hakkınızda herşey hayırlı olur. Ben bana gelen her bayan müvekkilime aynı şeyi söylüyorum,size de söylemek istiyorum. Lütfen yıkılmayın, biz kadınlar çok güçlüyüz. Sürekli korunmaya kollanmaya ihtiyacımız var gibi görünse de aslı öyle değil. Ne kadar güzel üniversite mezunuymuşsunuz, bir işe girin. Kendinize her zaman güvenin, emin olun çocuklarınız güçlü bir anne olduğunuz için sizinle her zaman gurur duyacaktır. Kim olursa olsun kimseden maddi yada manevi beklentileriniz olmasın, bende bir anneyim biliyorum ki bir annenin hayatta ki en büyük destekçesi evlatları. Ve lütfen düşman olmadan ayrılın eşinizle, ileride çocuklarınız için biraraya gelmek zorunda olacaksınız. İster istemez yüz yüze bakacaksınız. Eşinizden tek beklentiniz çocuklarınıza vereceği sevgisi olsun, milyarlarca lira nafaka ödese de sevginin yerini tutmuyor hiç bir şey. Ben hem mesleğim sebebiyle böyle olaylar çok görüyorum, hem bir anneyim hemde eşimin ilk evliliğinden olan kızı bizimle yaşıyor. Eşinize ceza vermek yada canını acıtmak için küçük hesaplar yapmayın. Umarım verdiğiniz karar doğrudur ve size mutluluk getirir.

Cvbniz için tsk ediyorum ayrıca yumuşak tavrinjz ve hoş onerileriniz için kesinlikle dikkate alicam çocuklar için cirkinlesmeden bitirmek gerek çok haklisiniz tekrar tşk ediyorum herşey için

İdari hakimlik benimki yalniz adli değil ticaret davaları yönetim idare falan hukuk mezunu değilim ki neyse sorun değil zaten araştırıp öğreniyorum tşkler yinede
Kamu yönetiminden mi mezun oldun.

kendine güveniyorsan gir bir işe çalış ,çocuklarınada ailen yakınsa bakar eyvallah etme o zaman

Allah cezalarını versin boylelerinin iki tane evladı var bide huzur önemli ya gidin uzakta oturun işte ailesi huzur bozuyosa ama öyle gormuyolardir samimi olmayan huzursuzluk yaratan sensindir kesin Allah akıl fikir versin inşallah boşanmazsiniz sabret nolur ben sabrediyorum inşaallah mükafatıni alırsın şu an daha iyi durumdayım esin biliyo mu ayrılmak istedigini

7 yaşına kadar. 7 yaşından sonra baba Velayet davası açabilir. Çocuğun fikrini alabilirler.
Bende bi yerde okumuştum 13 yaşından sonra çocuğa soruluyomus nerde kalmak istediği diye tabi bilemiyorum siz daha detaylı biliyorsanız ben çok arastirmadim

Bende bi yerde okumuştum 13 yaşından sonra çocuğa soruluyomus nerde kalmak istediği diye tabi bilemiyorum siz daha detaylı biliyorsanız ben çok arastirmadim
Ara sayfalarda avukat arkadaşda yorum yapmış 7 yaş diye belirtmiş oda.

Avukatla görüştüm dun on yaşına kadar ne yapsa alamaz dedi inşallah tabi hakime ve olaylara da bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…