İkizlerim var boşanmak istiyorm çocuklarımı benden alabilirmi tecrubeliler avukat olanlar yardim ltf

Avukat degilim ama avukat yaninda caliştim uzun yillar.mahkeme 7 yaşina kadar cocuklari anneye veriyor.sadece annenin yüz kızartıcı yaşamı varsa ( fuhuş) babaya veriyor.keşke şiddet uyguladığında hastaneden darp raporu alsaydınız.şiddet ihanet varsa ve ispatlarsanız kendinizede nafaka alırsınız.iki çocuk icin ayri ayri zaten nafaka alacaksiniz.

Dine kadar bende ayni fikirdeydim asla bi kuruş almam diyordum ama karşımda utanmadan bi lira vermem altınları da haketmedin gibi sozler söyleyip hala kubuzluk yapınca çocuklarımin hakkini alicam mecburum bu kadar kolay atlatmamali o da aci ceksin madem maddiyattan anlıyor onunla ceksin

TSK ederim Allah razi olsun

Öncelikle TSK ederim cvp verdiğiniz için . tazminat konularında hakimin boyle diyeceği hic aklıma gelmemişti bilmiyorum da konuyu tabi. Allah korusun kalsın ozaman 5kurusunuda istemem yterki evlatlarım bende kalsın Allah korusun olurum öyle bisey olursa tekrar tskler aydinlattiginiz icin

Cocuklari mumkun degil alamaz.. eger gercekten bosanmak istiyorsan ve beraberinde butun haklarini talep etmek istiyorsan, saglam bir avukat bul kendine, delillerini topla ve davani ac.. Allah yardimcin olsun..
Çok TSK ederim bilgilendirdiginiz için Allah razi olsun

Yahu burda milyonlarca kez açıldı bu konu hangi hakim vericek minicik çocukları babaya mantıklımı hiç bacım
Başka biri soz konusu iken bende bu şekilde soylerdim ama inanın isin içinde kendi canın kanın olunca insan panik oluyor çok tşk ederim cvbiniz icin

ama bak boşancaksın dimi yanlış anlamanı istemem ama burda ne boşanmalık konular açıldı biz burda kendimizi yırttık yırttığımızla kaldık konu bazı sahipleri kendi konusuna dönmeye tenezzül bile etmedi

Estf.yanlış anlamam tabiki de kararimi verdim su rapor olayını ispat etmem gerekiyor oyuzden beklemedeyim çocuklarımı benden hic bi zaman ve şekilde alamaması için olurya belli bi yaştan sonra dava acar ne bileyim o evlenir evlendi diye düzenli hayati var diye vermeye kalkarlar korkuyorum o psikopata çocuk falan vermesinler kuzularimi benden ayirmasinlar dayanamam Allah im imtihan etme beni onlarla lütfen dua edin dayanamam ölürüm lütfen kulun kula ettiği kula daha makbul insallah

Bir avukat olarak en hoşlanmadığım ve bir kadına en yakıştıramadığım söz "donuna kadar alacağım" ....Kimse kimsenin donuna kadar alamaz hanımefendi. Ayrıca hukuken bir tarafı zenginleştirirken diğer tarafı fakirleştirmek yoktur. Bunu belirteyim öncelikle. Çocuklarınız henüz çok küçük, ahlak dışı bir durum söz konusu değilse çocukların sizden alınması mümkün değil. Her iki çocuk için nafaka alırsınız. Mutlaka tazminat talebiniz olsun, fiziksel ve manevi şiddeti ispatlamanız şart. Tanıklar,hastane raporları vs gibi. Tazminat miktarını avukatınız ile detaylı görüşecerek tespit edersiniz ama sonuçta son karar hakimin olacaktır. Ayrıca mutlaka çalışın, ilerisi için kendinizi güvenceye alın. Sigortanız ödenir, maaşınız olur. Eşinizin geliri nedir bilemiyorum ama alacağınız nafaka ahım şahım olmayacaktır. Ayrıca bir ömür eski eşinizin eline bakmakta çok hoş bir durum değil. Ve de ilerisi için garantisi yok, oldu ya öldü yada bir kaza geçirdi? Bunları düşünüp ayağa kalkıp, güçlü bir kadın olun.

amin canım inşallah herşey dilediğn gibi olsun evet hayatın grerçekten zor hele kv kelimesi geçtimi tmm burda seni aydınlatacak arkadaşlar var önemli olan senin kararından dönmemen girdiğn yolda kararlılıkla ilerlemen

Çocukları alması konusunda mi diyorsunuz.. İnşallah Allah im insallah

Evet aynen çocukları alması konusunda.

Zihinsel ağır bir hastalığınız var mı? Çocuklara zarar verecek bir hayat tarzınız mı var? Bunlara cevabınız hayırsa hayatta alamaz çocukları.

Allah in izniyle çalışacağım zaten bende Üniv.mezunyum tabiki ona bagimli hayatımı surdurmuycem kendi adıma beş kuruşunu istemem çocuklarımin hakkini versin bana yeter mali mülkü umurum değil tskler cvp verdiğiniz için peki kaç yaşına kadar alamaz ve alamamasi için benim hangi şartlara sahip olmam gerek lütfen k
Evet aynen çocukları alması konusunda.

Zihinsel ağır bir hastalığınız var mı? Çocuklara zarar verecek bir hayat tarzınız mı var? Bunlara cevabınız hayırsa hayatta alamaz çocukları.

Yok çok şükür gayet saglikliyim. Hayatımda çok şükür oldukça normal

çocuklarını alamazlar ama seninde hayatını kazanacağın bir işin olmalı bilmiorum var mı? babası nafakada vermezse sorun olacak kötülükle ayrılma niyetini iyi tut...

hayırlısını diliyorum ikiz buyutmek zordur biz birini buyutemioruz kolaylıklar diliorum...

Genel anlamda çocuğun yeri annenin yanıdır,mantığı hakimdir. 7 yaşına kadar herhangi bir olumsuzluk olmadığı sürece sizden alması söz konusu olamaz. Ancak 7 yaşına geldikleri zaman, velayet davası açabilir tabi ki. Çocukların eğitim hayatı başlamış olacağı için, daha iyi şartlar sunabileceğini söyleyebilir. Maddi imkanları kullanabilir bu konuda, yine de kesin alır denebilir mi? Tabi ki hayır. Ama o anki şartlar değerlendirilir.
Ayrıca dava aşamasında ve de dava sonuçlandıktan sonra kesinlikle çocukları babadan kaçırma, göstermeme gibi davranışlarda bulunmayın. Bu babanın velayeti alması için ona kapı açar.

Çok TSK ederim sizi rahatsız ediyorum belki sorularimla ama inanın yardıma ihtiyacım olduğu için peki ben ona güvenmiyorum çocuklarımı alır kaçırır diye korkuyorum ailesinde buna benzer olaylar olduğunu duymuştum polis gözetiminde görmesini talep edebiliyor muyum birde tabiki kimse evliliği bitsin istemez bende istemem ama şartlar mecbur bıraktı şuan ailesi ile dipdibe oturuyoruz buradan uzağa tasinsak sorunlarin %90ni cozebilecegimizi düşünüyorum hakim sorduğunda bunları anlatsam evi taşıma kararı verirmi yuvanın kurtulmasi için yoksa direk bosarmi boyle olan bi kaç olay duymuştum ama eşim su şekilde hayır imkânsız diyor dava da tasinacak derse taşırmi bilmiyorum bunu davada soylemelimiyim ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…