• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları >>> ikizlerim burak ve nazlımın odası>>>

oda çok güzel yaa ALLAH sağlıklı huzurlu bir şekilde büyümeyi nasip eder inşallahh

maşallah :nazar: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalah
çok güzel olmuş ellerinize sağlık
allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

cok güzel minnoşların odası allahım saglıcakla büyümelerni nasip etsin odalarında inş... banada cok güzel bir fikir oldu kaydirigubbakcemile5

cok tatlıı bir odaaa olmuş.dolaba bayıldım renk uyumu süper olmuş allah saglıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

maşallah çok ama çok şirin olmuş ikiz bebek zordur bide cinsiyetleri farklı olunca ama sen çok ii dekore etmişsin herşeyi Allah sağlıklı huzurlu uyumayı büyümeyi nasip etsin inş.

odaları çok güzel..çok beğendim mışıl mışıl uyusunlar sağlık sıhhatle kırıp döksünler inş..:)))))

herkese tesekkuler kızlr cok sagolun ıkı bebısı bır odaya sıgdırmaya calısınca cok fazla renkler karıştı ama ne yapalım kısmet yeterkı kuzularım saglıkla gelsınler

yok be gzüelim renkli daha güzel olmuş,ellerine sağlık valla
iyi günlerde kullanın:dance::dance:

ay maşallah ya
hem ikiz hemde biri kız biri erkek.
ne güzel.
odalarıda çok bi güzel olmuş. güle güle kullansınlar.
hele o elbise dolabına bittim.
bi tarafı pembe bi tarafı mavi. çook güzel.
iyi günlerde kullanın.

çok hoş olmuş bebişlerinizin yatakları ve odaları hayırlısıyla kullanmanızı nasip etsin rabbim inşallah

seherim çok güzel olmuş canım, güle güle eskitin inşallah. bak siz sabah doğum yapacaksınız diye hala uyku tutmadı beni. ınşallah kolaycacık alırsın bebişlerini kucağına..

allah analı babalı büyütsün ikizlerinizi inşallah darısı olmayanların başına

kız seher daha yeni gördüm niye benim haberim yok küsçektim ama şimdi yeni annesin sen üzmeyim seni.çok tatlı olmuş pembe mavide hoş olmuş ay şimdi sen öpüyorsundur bebişleri durup durup ay kıyamam siz ben.çok öpüyorum sizi hadi hayırlı olsun odanız artık bebişlerle güzel günler geçirin yuvanızda

Allah Sağlıkla Kucağınıza Aldığınız Günleri Göstersin.. :nazar::Saruboceq:

Back