• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları >>> ikizlerim burak ve nazlımın odası>>>

Bu guzel odada buyuyecek sanslı bebeklerıne ve sana saglıklı dogumlar dılıyorum. Hayırlı evlatlar olsunlar

Bacımmm ayyy pembe ve mavi bu kadar uyum içinde olur delikafadulden Çok ama çok güzel olmuş bacım. 4 gün sonra sağlıkla uyusun kuzularım inşallah odalarında Şeniz a.s. :1hug:

canım arkadaşım herşey harika olmuş bebişlerin çok şanslı inşallah sağlıcakla kucaklarsın kuzucuklarını güle güle büyütürsün bu güzel odada onları valla kapı süsü bile harika olmuş bayıldımmm

canım ikizlerin güle güle büyüsün inşallah odalarında! kıskandım şimdi yav:)) bende ikizlerim olsun isterdim:)) SAğlıkla inşallah,mutlulukla.

sehercim çok güzle olmuş canım nazlıya biraz torpil geçmişsiniz dolapta ama tabi nede olsa kıs bir sürü süs eşyası olur sağlıkla gelsinler inş mışıl mışıl uyusunlar canım ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inş

seherim çok güzel olmuş canım saglıklı günlerde kullansın kuzucuklar odalarını inşallah

çok güzel bebişlerinin odaları canım Allah sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin... bizde ikiz bebek çok istiyoruz inş. Allah bize de nasip eder:)

dolaba baktımda ikizler için özel yapılmiş galıba çok şirinleryaaa

sagolun teyzoşlarımız odamız bugun bıttı kısmetse carsambada bebışler gelıcek

canım çok güzel odanız bir kuzucuklar eksik onlarda hayırlısıyla gelicekhihoyyyt perdeler aynı bizimde öylekaydirigubbakcemile3 ama ben halı bulamadım senin halınada bayıldım çok yakışmış canım

çok güzel olmuş canım Allah kucağın almayı da naşip etsin hayırlısıyla

ay teyzelerinin boncuklari burda yaticak inşaAllahh 4 gün sonra he :)) cok güzel olmuş semrosum :) ellerine saglikk ;) saglikli mutlu huzurlu günlerde güle güle kullanin inşaAllahhhh ;)

Semracım perdelerimiz aynıııııııııııııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çok güzel olmuş cnm, güle güle oynasınlar kuzucuklar içinde

Canım Selma cım çok güzel olmuş hiç karışık olmamaış çok şeker asıl sen bebişler gelince gör karışıklığı :))) Allah içlerinde görmeyi nasip etsin kuzularını

Çok güzel olmuşş odanızz maşallah :nazar::emir_bebek::ecrin_bebek:
Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla büyümeyi büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah kolaylık versin canım a.s.

güzel arkadaşım benim bu yıl bana ne kadar hüzün ve ayrılık getirdiyse sanada anladığım kadarıyla mutluluk ve iki tane bebiş getirmiş görüşmediğimiz bu bir yıl içinde ne kadar güzel gelişmeler olmuş dualarımız kabul olmuş semracığımız anne olacakmış hemde 2 tane bebiş annesi, hatırlarmısın bilmiyorum ama seninle o cam açık msnede görüştüğümüz geceyi hiç unutmuyorum ve unutmayacağım kalbimde ayrı bir yerin olduğunu her zaman bilmeni isterim rabbim hayırlısı ile kolaylık ve sağlıkla bebişlerini dünyaya getirmeni ve büyütmeni nasip etsin:Saruboceq:Şeniz

Back