ikizleriimmmm doğduuuu : )

nerbay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
189
5
96
39
Trabzon
kızlar 30 aralıkta genel anesteziyle ikizlerimi doğurdum.oğlmuzun adı halil eren kızımızın adı da idil berrak.çookk mutluyum.şimdi zorlu bir yeni maraton başladı.ama onlar için herşeye değer.ne diyeyim: darısı tüm hamilelerin başına..

gozunuz aydın dılerım hayırlı evlat olurlar..
sizide tebrık ederım...

Canııım,Allah bağışlasın yavrularını,senin adına sevindim,Allah tüm isteyip de olmayanlara da nasip etsin inşallah,senin için zorlu bir maraton başlıyor kolay gelsin.

gozun aydin canim .. Allah uzun ve saglikli omurler versin bebislerine ..
bende ikiz annesiyim senin icin zorlu ve bir o kadarda zevkli bir maraton basliyor ..
sana tavsiyem sabirli ol .. yaninda ailenden yada esinin ailesinden birileri kalacaksa bir sureligine bebisleri arada onlara birakip bol bol dinlen .. cunku lohusalikta stres ve yorgunluk cok oluyor .. kendine dikkat et ... Allah kolaylik versin :))))

tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

maşallah hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş.

canım maşallah diyelim:) hem erkek hem kız ne güzel yakaydirigubbakcemile3 benimkide tutturmuş ikiz olcak ikiz istiyorum diye tek hayali buymuşkaydirigubbakcemile3 sizin ailede ikiz varmı veya onlarda? benim dayımın ikizleri var birtek belki bizimde olabilir ama düşük ihtimal heralde:) allah bağışlasın canım

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çookk teşekkür ederim.duygut;evet hem benim ailemin hemde eşimin ailesinde ikizler var.çok şükür bizede nasip oldu.umarım rabbim sizede nasip eder.hem kıza hem erkeğe birarada sahip olmakhem yorucu hemde müthiş bir duygu.umarım sende yaşarsın.opuyorumnanaktan

canım benim sende sağol:) bizim içinde hayırlısı neyse o olsun diyelim canım. evet hem erkek hem kız ne güzel maşallah maşallah yorucu olduğunu kuzenimden biliyorum arka arkaya doğurdu hem erkek hem kız:) ama süper dediğin gibi tabi sen çok daha iyi bilirsin bizde o duyguyu yaşayınca görücez inşallah. en çok istediğim şey ikiz olmasa bile 1 kız 1 erkek doğurmak arka arkaya:) bu kadar yeter bana ikiside hemen olursa ilerde rahatlarımkaydirigubbakcemile3 bebeklerini öp benim yerime iyi geceler canım:1hug:

hayırlı olsunn.. ne güzel bir oğlan bir kız.. sağlıkla huzurla büyütün inşallah :1hug:

Allah analı babalı sağlıkl mutluluk huzurla büyütmenizi nasip kısmet etsin inşallah :Saruboceq:

allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…