• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İKİZLERE İSİM

doubleanne4

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
225
296
18
Arkadaşlar doğuma az bir süre kaldı ve ben hala isim konusunda karar veremedim çünkü isimlerine göre şeker ve yastık yaptırmayı düşünüyorum:KK36:
Çift yumurta ikizi oğullarıma hamileyim isim arıyoruz
önerilerinizi bekliyorum belki içime sinen bir isim bulabilirim burda :KK71:

Kuzey güney dalga konusu olur buyuyunce .eymenin anlamının ne olduğunu biliyor musunuz?
Çağrı çağlar güzel sadece.

Kuzey güney dalga konusu olur buyuyunce .eymenin anlamının ne olduğunu biliyor musunuz?
Çağrı çağlar güzel sadece.
eymen: ugurlu bereketlı talıhlı anlamlarına gelıyor
zaten bende ılla bu ısımler demıyorum ya bılmıyorum net bır kararım yok

Daha yeni canım. Keseleri gördük. Haftaya kalp atışı için gidecem. Nasıl gidiyo senin.
ayy saglıkla buyuyup dogsunlar ınsallah
valla canım benımde ıdare eder ıste cuma gunu nts de sancım cıktı barı 36.haftaya kadar dursunlar dıyoruz nasıpse normal dogum yapıcam ıkısıde dogum pozisyonunda
ayrıca 2-4 yasında kızlarım var onlarla zor oluyor kucugu hep kucagımda agırlastık ıyıce
zor ıs su annelık :)

ayy saglıkla buyuyup dogsunlar ınsallah
valla canım benımde ıdare eder ıste cuma gunu nts de sancım cıktı barı 36.haftaya kadar dursunlar dıyoruz nasıpse normal dogum yapıcam ıkısıde dogum pozisyonunda
ayrıca 2-4 yasında kızlarım var onlarla zor oluyor kucugu hep kucagımda agırlastık ıyıce
zor ıs su annelık :)
Maşallah 4 çocuğun olacak :)
Tek istediğim sağlıklı hayırlı doğsunlar normal zamanda normal kilolarında olsunlar istiyorum.

Maşallah 4 çocuğun olacak :)
Tek istediğim sağlıklı hayırlı doğsunlar normal zamanda normal kilolarında olsunlar istiyorum.
aynen oyle canım 4 cocuklu olucam :D bız hıc ıkız beklemıyorduk yanı aılemızde falan yoktu ama oldularda dogacaklar bırde :)))
merak etme canım ınsallah saglıkla buyur dogarlar bızım kılolarımız haftamıza gore bırazcık onde gıdıyormus :)

Back