- 4 Kasım 2024
- 12
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Bebekannesi12
-
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahMerhaba arkadaşlar 11 haftalık ikizlere hamileyim. Evet tüp bebekle hamile kaldım ama kendimi çok kötü hissediyorum. Çevremde sürekli olumsuz konuşmalar maddi manevi nasıl yeticem kaygısı. Evim kira. Beni bunlar yıpratmıyor fakat çevremdeki herkes bana çok zor diyip duruyor yardımcısız olmaz diyorlar bana yardım edicek kimse yok. Ve bakıcı tutucak maddi durumunda yok yardım edin kınamayın çok üzülüyorum.
Benim transferlerin hep olumsuz sonuçlamdı. Doktorum dedi iki tane koyalım belki biri tıtar diye yoksa inanın dişin mi gördüm ikiz allah verdi bana şükür ama korkum çokSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahçevre faktörü hepimizi etkiliyor ama lütfen kendinizi bununla üzmeyin Rabbim gerçekten bereketiyle nasip ediyor siz hazır olmasaydınız zaten transfer günü o 2 embriyoyu koydurmazdınız lütfen kendinizi üzmeyin
Maşallah çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun içime su serptiniz teşekkür ederimBende sizin gibi tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 2 embriyo transfer oldu ikiz olmaz diye düşünmüştük hep
Rabbim nasip etti ikiz oldular
Çok ağladım nasil bakacagim nasil başa çıkarım diye çünkü ilkokula gidecek 1 kızım daha vardı durumu kabullendim kısa zamanda
Annem çalışıyordu kv çok yaşlı bi sürü hastalığı vardı
Kızkardeşim vardı 1gun arayla geldi hep
Hamileligimde yatarak geçti 35haftalik dogdular oglum 11gun kuvezde kaldı kızım yanimdaydi
Onlari ayni anda uyutup biri uyaninca digerinide uyandiriyordum uyku duzenleri aynı olsun diye
Onlar uyuyunca bende uyuyordum siz şanslısınız benim bide 7yasinda bi kızım vardı oda ilgi bekliyordu doğumdan önce bol bol dondurucuya börek sarma köfte fln yapıp atin doğum sonrası çok iyi oluyor
Kendinizi üzmeyin tadını çıkarın hamileliginizin
Saglicakla zamanında kucaginiza alırsınız inş
Benim ikizlerim nisanda 3yasina girecekler
İkiz farklı bir deneyim mi?Bende sizin gibi tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 2 embriyo transfer oldu ikiz olmaz diye düşünmüştük hep
Rabbim nasip etti ikiz oldular
Çok ağladım nasil bakacagim nasil başa çıkarım diye çünkü ilkokula gidecek 1 kızım daha vardı durumu kabullendim kısa zamanda
Annem çalışıyordu kv çok yaşlı bi sürü hastalığı vardı
Kızkardeşim vardı 1gun arayla geldi hep
Hamileligimde yatarak geçti 35haftalik dogdular oglum 11gun kuvezde kaldı kızım yanimdaydi
Onlari ayni anda uyutup biri uyaninca digerinide uyandiriyordum uyku duzenleri aynı olsun diye
Onlar uyuyunca bende uyuyordum siz şanslısınız benim bide 7yasinda bi kızım vardı oda ilgi bekliyordu doğumdan önce bol bol dondurucuya börek sarma köfte fln yapıp atin doğum sonrası çok iyi oluyor
Kendinizi üzmeyin tadını çıkarın hamileliginizin
Saglicakla zamanında kucaginiza alırsınız inş
Benim ikizlerim nisanda 3yasina girecekler
Ah benimde önceki 2 transferim negatif sonuçlanmıştı. 3 cü transferimi kasımda 2 embriyo ile yaptırdım korktum ikiside tutar nasıl bakarım diye ama suan bugünkü betam 4920 2 katı artmadığı için inanılmaz tedirginim. Rabbim kalbimizdekini sağlıkla kucağımıza nasip etsin. Biz kadınlar çok güçlü varlıklarız ne duygular yaşıyoruz inanın çokta güzel büyüteceksiniz yavrularınızıBenim transferlerin hep olumsuz sonuçlamdı. Doktorum dedi iki tane koyalım belki biri tıtar diye yoksa inanın dişin mi gördüm ikiz allah verdi bana şükür ama korkum çok
Ne demek istediginiz zaman yazın akliniza bişey takilirsa cevaplarım tek başına büyütmek ayrı bir zevk veriyor şimdi gören herkes masalllahbiz 1 tanesine zor bakiyoruz sen ne güzel büyüttün baktın diyorlarMaşallah çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun içime su serptiniz teşekkür ederim
Hemde nasıl ilk kızım 2 yasina yakın memeyi zor biraktirdim ikizlerde meme emmek istemedi sütüm de ilkindeki gibi olmadı sizin olur ama ilk olacak ya bunu düşünmeyinİkiz farklı bir deneyim mi?
Allah razı olsun amin inşallahSana onları nasip eden rabbim rızkını da bakma sabırını da verir içini güzel tut
İnşallah güzel iyi bir anne olabilirim onlaraHayırlı olsun. İnanın Allah bir şekilde sabrını veriyor. Benim bir arkadasimin ikiz bebekleri vardı. Eşi ve kendisi büyüttüler. Ara ara büyükler geliyordu yardima. Hatta belli bir yaştan sonra bence evde ikinci bir aynı yaş bebeğin olması iyi bile ya. Birbirleri ile oynarlar
Çoook teşekkür ederimmm size tabiki sorarımNe demek istediginiz zaman yazın akliniza bişey takilirsa cevaplarım tek başına büyütmek ayrı bir zevk veriyor şimdi gören herkes masalllahbiz 1 tanesine zor bakiyoruz sen ne güzel büyüttün baktın diyorlar
Merhaba arkadaşlar 11 haftalık ikizlere hamileyim. Evet tüp bebekle hamile kaldım ama kendimi çok kötü hissediyorum. Çevremde sürekli olumsuz konuşmalar maddi manevi nasıl yeticem kaygısı. Evim kira. Beni bunlar yıpratmıyor fakat çevremdeki herkes bana çok zor diyip duruyor yardımcısız olmaz diyorlar bana yardım edicek kimse yok. Ve bakıcı tutucak maddi durumunda yok yardım edin kınamayın çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?