• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkizlere hamileyim.

Bebekannesi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 11 haftalık ikizlere hamileyim. Evet tüp bebekle hamile kaldım ama kendimi çok kötü hissediyorum. Çevremde sürekli olumsuz konuşmalar maddi manevi nasıl yeticem kaygısı. Evim kira. Beni bunlar yıpratmıyor fakat çevremdeki herkes bana çok zor diyip duruyor yardımcısız olmaz diyorlar bana yardım edicek kimse yok. Ve bakıcı tutucak maddi durumunda yok yardım edin kınamayın çok üzülüyorum.

Kimse yoksa evet zor. Ama geçer bir şekilde öyle ya da böyle. Mucize dördüzler diye bi inatagram kullanıcısı var onlara bakabilirsiniz. Doğduklarından beri iki bebeği annesi babası bakmıs bir gece ertesi gece diğer iki bebeğe bakmışlar şeklinde ilerlemişler. Allah yardım etsin.
Barta kulesi Barta kulesi konus ikiz anası sen de

Merhaba arkadaşlar 11 haftalık ikizlere hamileyim. Evet tüp bebekle hamile kaldım ama kendimi çok kötü hissediyorum. Çevremde sürekli olumsuz konuşmalar maddi manevi nasıl yeticem kaygısı. Evim kira. Beni bunlar yıpratmıyor fakat çevremdeki herkes bana çok zor diyip duruyor yardımcısız olmaz diyorlar bana yardım edicek kimse yok. Ve bakıcı tutucak maddi durumunda yok yardım edin kınamayın çok üzülüyorum.
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🥹 çevre faktörü hepimizi etkiliyor ama lütfen kendinizi bununla üzmeyin Rabbim gerçekten bereketiyle nasip ediyor 🙏 siz hazır olmasaydınız zaten transfer günü o 2 embriyoyu koydurmazdınız ♥️ lütfen kendinizi üzmeyin

Bende sizin gibi tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 2 embriyo transfer oldu ikiz olmaz diye düşünmüştük hep
Rabbim nasip etti ikiz oldular
Çok ağladım nasil bakacagim nasil başa çıkarım diye çünkü ilkokula gidecek 1 kızım daha vardı durumu kabullendim kısa zamanda
Annem çalışıyordu kv çok yaşlı bi sürü hastalığı vardı
Kızkardeşim vardı 1gun arayla geldi hep
Hamileligimde yatarak geçti 35haftalik dogdular oglum 11gun kuvezde kaldı kızım yanimdaydi
Onlari ayni anda uyutup biri uyaninca digerinide uyandiriyordum uyku duzenleri aynı olsun diye

Onlar uyuyunca bende uyuyordum siz şanslısınız benim bide 7yasinda bi kızım vardı oda ilgi bekliyordu doğumdan önce bol bol dondurucuya börek sarma köfte fln yapıp atin doğum sonrası çok iyi oluyor

Kendinizi üzmeyin tadını çıkarın hamileliginizin
Saglicakla zamanında kucaginiza alırsınız inş
Benim ikizlerim nisanda 3yasina girecekler

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🥹 çevre faktörü hepimizi etkiliyor ama lütfen kendinizi bununla üzmeyin Rabbim gerçekten bereketiyle nasip ediyor 🙏 siz hazır olmasaydınız zaten transfer günü o 2 embriyoyu koydurmazdınız ♥️ lütfen kendinizi üzmeyin
Benim transferlerin hep olumsuz sonuçlamdı. Doktorum dedi iki tane koyalım belki biri tıtar diye yoksa inanın dişin mi gördüm ikiz allah verdi bana şükür ama korkum çok 😥

Bende sizin gibi tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 2 embriyo transfer oldu ikiz olmaz diye düşünmüştük hep
Çok ağladım nasil bakacagim nasil başa çıkarım diye çünkü ilkokula gidecek 1 kızım daha vardı durumu kabullendim kısa zamanda
Hamileligimde yatarak geçti 35haftalik dogdular oglum 11gun kuvezde kaldı kızım yanimdaydi
Onlari ayni anda uyutup biri uyaninca digerinide uyandiriyordum uyku duzenleri aynı olsun diye

Onlar uyuyunca bende uyuyordum siz şanslısınız benim bide 7yasinda bi kızım vardı oda ilgi bekliyordu doğumdan önce bol bol dondurucuya börek sarma köfte fln yapıp atin doğum sonrası çok iyi oluyor

Maşallah çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun içime su serptiniz teşekkür ederim 💕

İkiz farklı bir deneyim mi?

Benim transferlerin hep olumsuz sonuçlamdı. Doktorum dedi iki tane koyalım belki biri tıtar diye yoksa inanın dişin mi gördüm ikiz allah verdi bana şükür ama korkum çok 😥
Ah benimde önceki 2 transferim negatif sonuçlanmıştı. 3 cü transferimi kasımda 2 embriyo ile yaptırdım korktum ikiside tutar nasıl bakarım diye ama suan bugünkü betam 4920 2 katı artmadığı için inanılmaz tedirginim. Rabbim kalbimizdekini sağlıkla kucağımıza nasip etsin. Biz kadınlar çok güçlü varlıklarız ne duygular yaşıyoruz inanın çokta güzel büyüteceksiniz yavrularınızı 🙏💜

Maşallah çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun içime su serptiniz teşekkür ederim 💕
Ne demek istediginiz zaman yazın akliniza bişey takilirsa cevaplarım tek başına büyütmek ayrı bir zevk veriyor şimdi gören herkes masalllahbiz 1 tanesine zor bakiyoruz sen ne güzel büyüttün baktın diyorlar

İkiz farklı bir deneyim mi?
Hemde nasıl ilk kızım 2 yasina yakın memeyi zor biraktirdim ikizlerde meme emmek istemedi sütüm de ilkindeki gibi olmadı sizin olur ama ilk olacak ya bunu düşünmeyin
Eşim isten gelince karınlarını doyurup ona verip 1saat olsun uyuyordum
Anne yani beşik alın rahat edersiniz ben ikisini bi besikte yatırdım belli bir aya kadar

Hayırlı olsun. İnanın Allah bir şekilde sabrını veriyor. Benim bir arkadasimin ikiz bebekleri vardı. Eşi ve kendisi büyüttüler. Ara ara büyükler geliyordu yardima. Hatta belli bir yaştan sonra bence evde ikinci bir aynı yaş bebeğin olması iyi bile ya. Birbirleri ile oynarlar 🙃

Hayırlı olsun. İnanın Allah bir şekilde sabrını veriyor. Benim bir arkadasimin ikiz bebekleri vardı. Eşi ve kendisi büyüttüler. Ara ara büyükler geliyordu yardima. Hatta belli bir yaştan sonra bence evde ikinci bir aynı yaş bebeğin olması iyi bile ya. Birbirleri ile oynarlar 🙃
İnşallah güzel iyi bir anne olabilirim onlara 😇
Ne demek istediginiz zaman yazın akliniza bişey takilirsa cevaplarım tek başına büyütmek ayrı bir zevk veriyor şimdi gören herkes masalllahbiz 1 tanesine zor bakiyoruz sen ne güzel büyüttün baktın diyorlar
Çoook teşekkür ederimmm size tabiki sorarım 🥰

Güzel arkadaşım, bende tüp bebekle ikiz annesi oldum. Seni çok iyi anlıyorum, çünkü aynı saçmalıkları biz de duyduk. Üstelik bizim kendi evimiz, eşim memur ve yatırım yapmamızı gerektiren bir durum yokken, yani en kötü şartta bile iki çocuğa da birer ev kalıyor.

Buna rağmen “bakamazsınız, para yetişmez, çok zor” gibi salak salak şeyler duyuyorduk, hatta bir gün arkadaş toplantısında eşimin meslektaşı böyle konuşmuştu ve onlar hem kiracı hemde 3 çocuk sahibiydi :)))

Asla umursama, anın tadını çıkar. Kolay mı? Asla ama oluyor vallahi ağlaya vahlaya 3 yaşına getirdik bırak bakıcıyı 40 gün yanımda duracak büyük bile yoktu, doğurduğumun 4. günü süpürge tuttum :))

Hiç sıkma canını, yaz bana özelden

Yani muhakkak zor olur ama bakın tüp bebekle hamile kalmışsınız belli ki zor yollardan geçmişsiniz, şimdi de nasıl olacak nasıl bakılacak diye düşünüp kendinizi strese sokmayın. Bence çok güzel olacak ☺️ bana da dua edin aşılama sürecindeyim 🫠🫠

Kızlar selam 11 haftadan ikizlerimle geldim 🫠♥️
Bende ilk baş korkuyordum nasıl olur dedim sonra dedim ben Rabbimden bir dal gül istedim elhamdulillah o bana bahçesini verdi çok şükür şimdi alışıktık birbirimize. O boş keseden konuşanlara cevapını ver çekinme biz güçlüyüz bir bebeğe bakabileceğimiz gibi iki yede bakarız evelallah ♥️♥️selametle

Back
X