İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Erkeğiyle İlk Buluşma Sonrası

sirine141

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
16
0
kızlar merhaba ben internet üzerinden biriyle tanıştım, sürekli bana msj atıyor konuşmak istediğini söylüyordu. bende en sonunda kabul ettim. önce bayagı bi msjlaştık, sonra telde konuştuk ve ben sesinin tonunu duyunca görüşmeye karar verdim. neyse görüştük, oturduk bi yerlerde konuştuk. ve ben aşık oldummmmm :26: kendisi ikizler burcu erkeği:KK43: bende aslan burcuyum.. ilk zamanlar daha bi msjlaşıyorduk, şimdi görüştükten sonra sanki üzerime daha az düşmeye başladı, birde çalışmaya başladı:KK43: ama en azından işe gitmeden önce bi günaydın msj atabilir dimi:KK43: sizce ben nasıl davranıyım bana bi akıl verin lütfennnn:KK43:

Son düzenleme:
hevesi gitmistir.. gecmis olsun, ikizler erkegi maymun istahlidir.

bir kere herkesin söylediği gibi maymun iştahlı evet. yani sana ilgisi geçmiş olabilir.

iki- geçmese bile ilgi arsızıdır ve en nazlı kızdan daha nazlıdır. sen ona ilgi göstercen, sen pohpohlıcan. bencildir. aynı dönüşü bekleme yani. sizinki tek taraflı bi ilişki olacak.

genelde zeki oldukları için bir de çok yönlü seni etkiler ama aldanma derim. hangi ikizler erkeğinden hayır gelmiş çok merak etmekteyim. aç da forumdaki izikler erkeği başlığını oku.

aşık olması zordur ama bir kere sevdi mi çok bağlanır çok vefakardır saygılıdır kıskançtır sahiplenir öl desen ölür yani. ama aşık olunca... sevecen ve neşeli ol sürekli samimi ve içten ol kendini geliştir kültüre çok önem verirler. ağırbaşlılık da önemlidir onlar için ilk başlarda ağırdan alacaksın yani koşturman lazım bunu yaparken de kibar ve hanımefendi olacaksın sertlikten hoşlanmazlar fazla rahatlığı da sevmezler.vesselam zekanı kullanacaksın. kendinde bakımlı sade ve değişken olacaksın yani onu şaşrıtmaya bak.

kızlar hepinize teşekkür ederim. Acaba çalışıyo diye mi msj atmıyo diye düşünmekteydim, fakat gördüm ki geceler internette takılıyormuş. Eğer bugün de birşey olmazsa umudumu keseceğim:KK43:

X