İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Erkeğinin En Belirgin Özellikleri Neler ?

sinirli sinirli sinirli!ssevdı mı gercekten sever. haklı oldugunu kabul ettırmek ıcın atmayacagı takla yoktur asla ve asla sız haklı olamassınz.haklı oldugunuz bı konuda sızı alır ole bı konusur kı sız bıle dusunmeye baslarsınız acaba haksız olan ben miyim diye? kendini begenmis ve bilmistir ve sureklı kısıtlamaya kalkar onu gıyme buraya gıtme onnla konusma aaaaaaaaaaaaaa kafayı yersınız kacınnnnn :bbo:

aynı bnmki cnm,yoksa biz aynı kişiyle mi sewgili olduk:))))))))

aynen katılıyorum... haklıyken bile düşünürsünüz acaba abarttım mı diye,ilginç CADIARZU

kızlar benimde eşimin yiğeni ikizler burcu aynı yaşlarda olduğumuz için iyi anlaşıyoruz ama aşırı kararsızlar her devasında yenge tamam bu hafta sonu sendeyim der ne gelen var dene arayan aylar sonra ortaya çıkar ya bi iş görüşmem vardı der ben artık çağırmıyorum hatta gelme istemiyorum diyorum şakayla belki gelmem derde gelir bellimi olurkaydirigubbakcemile3

aynı benim kocamda böyle yaa zor bi burç bide çok fazla konuşurlarr bazen onu dinlerken ben yoruluyorum :sm_confused:

benimde yazacaklarim arkadaslardan cok farkli degil ama yinede yazayim:ecrin_bebek:ikizleri cok iyi taniyan biri olduguma inanara..
cok merhametli,kotu gun dostu,mantik abidesi,bize gore kati olabilecek kurallari olan ve bunlardan asla taviz vermeyen,duygularini belli etmeyen ama icinde cok seven ve kiskanan,ozelini ortaya dokmeyen,sakaci,cok zeki,akilli,bircok erkekten farkli modern ve medeni,kulturlu,ailesine cok duskun ama bunu soze dokup kabul etmeyen:)),biriyle birlikteyken baskasiyla olmaz,cok severse asla birakmaz,genelde huyuna gidersen cok iyidir,inatlasirsan hayatta yapmaz,birlikte oldugu bayan ozellikle guzellik olarak diger kizlarin ustunde olmali ve bilgili olmali fizigini korumali ve erkegini eglendiren bir kadin olmali,agzi iyi laf yapar..en kotu ozellikleri kararsiz olmalari..
tanidigim kadariylaa ikizler boyle yani benim esim boyleee:hulya:

Son düzenleme:
Benim aşkımda ikizler ve birtanedir o birtane:asigim:...Benim gibi hassas yufka yürekli kıyamam ben onaaaŞeniz

:lepi::lepi:işte budur
benım eşim de ıkızler
ve aynısı
aynı kısılık.tam yazacaklarımı yazmıssın cnm

yazdiklarina katiliyorum benimde dayim ikizler burcudur ve su an asik oldugum insanda ikizler burcu. Genel olarak akil burcu .Mercür bilirsiniz akil ve mantigin simgesidir .Konuskan oluyorlar , Ben kararsiz olanlara rastlamadim.El becerileri yüksek oluyor .Iletisim konusunda da gercekten mükemmel oluyorlar yani konusurken bakakalabiirsiniz öylece baktirtir konusurken.O kadar cok konusurlarki kiskanabilirsinizde flört ettigini bile sanabilirsiniz ama cok severler konusmayi, Arkadasliga önem verirler. Bazen öyle anlar olurki zekasindan basiniz dönebilir dikkat edin carpici etkileri var delikafadulden Sevgi ve sadakati tam olur .En ufak bir güvensizlik belirtisi hoslarina gitmez.Her zaman kartlarinizi acik oynamalisiniz dürüst davranmalisiniz .Güzellik onlar icin büyüleyici bir sanat eseri gibidir , Ikizler erkegi güzellige düskündür(bence) güzellik zeka ile birlesirse onlar icin vazgecilmez olur benim aklimda olanlar simdilik bunlar zemuszemus

Son düzenleme:

ayy aynen böyle nasıl sinirimi bozuyo benimde yaa deliriyorum bunu yapınca ve çok rahat oldugu için domuuz alsanaalsanasmile

ben de tam bir ikizler burcu olarak , kendimden yolar çıkarak yazıcam :)
bir şeyi 2 kere 3 kere söylemekten nefret ederim , 1 kere söylediğimde anlamalı ve bana tekrar ettirmemeli .
ısrar edilmesinden de nefret ederim , bir kere sorar hayırsa o hayırdır , bitti , ısrar edilip ,üstelendikçe çok agresifleşirim , çok gerilirim .
çoğu ikizlerde olduğu gibi pek eleştirilmekten hoşlanmam , herşeyi kusursuz yapmaya çalışırım zaten buna rağman eleştiri alırsam , çirkinleşebilirim kaydirigubbakcemile3
alternatif sunulmasından da hoşlanmam , kafam yapmışımdır zaten düşünmüşümdür , e şöle yapsaydın şunu da deneseydin ile başlayan cümleleri duyduğum anda :mymeka:
ikizler , çok ayrıntılı düşünür , detaylara takılır , bişey istediğim gibi gitmezse yüzü düşer , çok heycanlı bir yapısı vardır , çok güzel yüzlüdür , insanları kırmak istemez ama istemediği şeylerle karşılaşırsa burnundan çok güzel getirir, biraz kafada faza kurar , bir işe başladığında çok hevesle vaşlar ve onun sonunu getirir ancak karşıdan aynı isteği görmezse kılını kıpırdatmaz, mantıksız bir şeyi kimse yaptıramaz , kabul ettiremez , konuşkandır herkesle herşeyi her mevzuda uzun uzun konuşabilir , hareketlidir , pek evcimen değillerdir gezmeyi alışverişi severler , herzaman yapacak bişeyleri vardır , çok uyumludurlar anlaşamayacağı bazı tipler hariç , aptallıları sevmezler , çok esprilidirler , çpk pratik , eli çabuk , seri kanlı , hızlı yapılı insanlardır , çok çok değişkendir , çabuk etkilenip duygusallaşabilirer hemen ağlayabilirler , kin tutmazlar ama biri onlar için bittiyse biter , çalışkan ve hırslıdırlar ama 2 3 işi aynı anda yapamayabilirler (benim için en azından:), çekicidirler , her ortamda dikkat çekerler , düzgün konuşurlar , ellerini kollarını uzuvlarını çok güzel kullanırlar dolayısıyla dans etmeyi severler , herkese herşeyi anlatmazlar bence ne kadar dışa dönük görnselerde içlerine kapanıktırlar i kendi sorunlarını kendileri yapar başkasınınki içlerine sinmez , çok güçlüdürler , zekidirler insiyatif kullanabilirler , bir topluluğu kolayca yönetip organize edebilirler :)
pek anlaşamadığı insan tipler , burçlarla sınırlamazsak , mıymıntı , uyuşuk , yavaş , aptal , aklını bulunduğu ortama vermeyen , mantıksız , bir şeyi 5bin kere soran , suratı her daim asık , sürekli şikayet halinde olan , demogoji yapan , kendini bir b.k sana insanları sevmezler :)
aklıma bunlar geldi , kendimden yola çıkarak yazdım a.s. mesleğim de ikizler burcunun yatkın olduğu meslekler arasındadır :)

Son düzenleyen: Moderatör:
her ne kadar burçlar arasında uyuşamadığımız söylenilsede,en iyi anlaştığım burçlardan biri...bu arada burcum yengeç :)))belki özelliklerini pek taşımıyorum burcumun ondandır

:) herşeyi çok abartabiliyolar.
her zaman çok büyük konuşur. Öyle yapıcaz böyle yapıcaz saraylarda yasıycaz .. vs. Ama icraata gelince yoktur :)
bir de gerçekten istiyosa bi kadını, o zaman çok romantik çok sürprisli bir aşık olurlar.. Elinden geleni yaparlar.. Mutlu ederler..

Hehhehe benim ikizler sevgilim de oldu

İkizler erkeği son derece çelişkili, özgürlüğüne düşkün, eğlenceli, hediye almaya bayılan ve sevecen bir tip. Ben de ikizler olduğumdan çok iyi anlaştık. Sadece çalışmayı pek sevmiyordu. Azimli ve hırslı değildi. Eli boldu. Çok mutlu etmişti beni

Ben kova burcuyum.Anlaştığım tek burç ikizler. Tıpkı ben :) Ben de özgürlüğüme feci düşkünüm,bu özgürlüğü karşımdakine de tanırım,zekaya önem veririm,bağlanmam,seyahati severim,dengesizim,yüzeyselim,duygularımı belli etmem,yalan söylemem,aldatmam.Kovalarla bile anlaşamıyorum.Yalnız yaşama kararımdan ikizler sevgilimi tanıyınca vaz geçer gibi oldum :)

benim eşimde terazi çift karakterli durmadan karar degğiştirir ve bazen acayip bencil olurlar

seviyorsa tüm dünyası olursunuz ama onu da tüm dünyanız yapmak zorunda bırakılırsınız sizi bunun için zorlar..
hep haklıdır herşeyin doğrusunu bildiğini iddia eder kolay kolay ay evet yanıldım demez..
şefkatlidir tüm dengesizliklerine zorluklarına rağmen bişey vardır kopamazsınız işte kopamıyorum
ama ikizler erkeği ile yürütülmeye çalışılan ilişki bir insanı inanılmaz yorar...
sahiplenir değer verir ve bunu gösterir ama çok sevdiğini söylediği halde sizin pek çok özelliğinizi eleştirir...
pek çok tavrına anlam veremezsiniz anlaşamadan yürütülen ilişki varsa %99 ikizler erkeği vardır ortada
veeeee inanılmaz zeki olurlar o kadar ki yalanı ses tonundan anlamayı bırakın kmlerce uzaktan hissederler bile..
Her gün kurduğum cümle: ' Ne olurdu beni korkutmayacak bi zekilikte olsaydı'
evet zekası beni korkutuyor.. ben aslanım ve itiraf ediyorum ikizlerle başa çıkamıyorum çoğu zaman:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…