ben de tam bir ikizler burcu olarak , kendimden yolar çıkarak yazıcam :)
bir şeyi 2 kere 3 kere söylemekten nefret ederim , 1 kere söylediğimde anlamalı ve bana tekrar ettirmemeli .
ısrar edilmesinden de nefret ederim , bir kere sorar hayırsa o hayırdır , bitti , ısrar edilip ,üstelendikçe çok agresifleşirim , çok gerilirim .
çoğu ikizlerde olduğu gibi pek eleştirilmekten hoşlanmam , herşeyi kusursuz yapmaya çalışırım zaten buna rağman eleştiri alırsam , çirkinleşebilirim kaydirigubbakcemile3
alternatif sunulmasından da hoşlanmam , kafam yapmışımdır zaten düşünmüşümdür , e şöle yapsaydın şunu da deneseydin ile başlayan cümleleri duyduğum anda :mymeka:
ikizler , çok ayrıntılı düşünür , detaylara takılır , bişey istediğim gibi gitmezse yüzü düşer , çok heycanlı bir yapısı vardır , çok güzel yüzlüdür , insanları kırmak istemez ama istemediği şeylerle karşılaşırsa burnundan çok güzel getirir, biraz kafada faza kurar , bir işe başladığında çok hevesle vaşlar ve onun sonunu getirir ancak karşıdan aynı isteği görmezse kılını kıpırdatmaz, mantıksız bir şeyi kimse yaptıramaz , kabul ettiremez , konuşkandır herkesle herşeyi her mevzuda uzun uzun konuşabilir , hareketlidir , pek evcimen değillerdir gezmeyi alışverişi severler , herzaman yapacak bişeyleri vardır , çok uyumludurlar anlaşamayacağı bazı tipler hariç , aptallıları sevmezler , çok esprilidirler , çpk pratik , eli çabuk , seri kanlı , hızlı yapılı insanlardır , çok çok değişkendir , çabuk etkilenip duygusallaşabilirer hemen ağlayabilirler , kin tutmazlar ama biri onlar için bittiyse biter , çalışkan ve hırslıdırlar ama 2 3 işi aynı anda yapamayabilirler (benim için en azından:), çekicidirler , her ortamda dikkat çekerler , düzgün konuşurlar , ellerini kollarını uzuvlarını çok güzel kullanırlar dolayısıyla dans etmeyi severler , herkese herşeyi anlatmazlar bence ne kadar dışa dönük görnselerde içlerine kapanıktırlar i kendi sorunlarını kendileri yapar başkasınınki içlerine sinmez , çok güçlüdürler , zekidirler insiyatif kullanabilirler , bir topluluğu kolayca yönetip organize edebilirler :)
pek anlaşamadığı insan tipler , burçlarla sınırlamazsak , mıymıntı , uyuşuk , yavaş , aptal , aklını bulunduğu ortama vermeyen , mantıksız , bir şeyi 5bin kere soran , suratı her daim asık , sürekli şikayet halinde olan , demogoji yapan , kendini bir b.k sana insanları sevmezler :)
aklıma bunlar geldi , kendimden yola çıkarak yazdım a.s. mesleğim de ikizler burcunun yatkın olduğu meslekler arasındadır :)