Kızlar merhabaa, bi ikizler erkeğiyle başım dertte
Bizim bununla 6 aylık bi ilişki süremiz oldu ama 6 ayın 2 haftasında küsüz, 1 haftasında barışığız. Sonra ayrıldık, 5 ay geçti, o süre içinde birbirimize girdik düşman olduk sonra tekrar barıştık. Bende terazi burcuyum, aslında anlaşmamız gerek ama çok yoruyo beni. Şuan birlikteyiz, 2 senedir tanıyorum ama hala çözemedim, mesaj atıyorum kafası eserse cevap veriyo, esmezse vermiyo. Ben ona aynısını yaptığımda 2 gün trip yiyorum. Kısıtlanmıyo, oda beni kısıtlamıyo, ama bi yere çıkıyım bişey yapıyım, direk soğuyo, kıskandığını söylemiyo yani direk soğuyo, anlamadım bende napıcam nasıl davranıcam. Arayıp sorulmaktan hoşlanmıyo, bazen geliyolar buna, ilgiden öldürüyo beni, ertesi gün hoop uzaklaşmış, akşam oluyo eski haline dönüyo. Bende ilgilenmeyide severim ilgi görmeyide. Oda bunların tam tersi. Yanyana olduğumuzda herşey mükemmel zaman nasıl geçiyo belli değil, ama evlerimize gittiğimiz an yoruluyorum, 2 gün görüşmesek çıldırıyorum. Ama nereye kadar böyle devam edicek, kopamıyorumda çok seviyorum. Nolur yardım kızlaarr nasıl davranmam ne yapmam gerekiyo benim bunu elimde tutmam için, yeniden gitmeden bi tecrübesi olanlar ne yapmam gerektiğini anlatsın, yoksa çıldırıcam