ikizler erkeğinden dili yanan biri olarak sana anlatıcam iyi dinle...
ikizler erkeği çok beceriklidir allem eder kallem eder hemen seni tavlar konuşması düzgün her zaman espirlidir yeri geldiğinde kıskançlık yapar ama pratik zekalıdır sen düşünmeden hemen o düşünür plan yapar uygular ama çok dönektir seni eline alana kadar sana çok aşıktır sana bayılıyordur ama senden sıkılınca ya biz uygun değiliz hoşaçakal diyip başkada bir şey konuşmadan çekip gidicek kadar şerefsizdir. mesaj atmaz aramaz canı ,stediğinde mesaj atar arar birazda yüz vermezsen peşinden koşar ama snein onun sevdiğini anlarsa vay haline bu beni nasılsa seviyor diyip hiç umursamaz davranışlarını sergiler... daldan dala konar bir bakmışsın başka kızın peşinde bence bulaşma derim evli olsanız ikizler burcu erkeğiyle ona bişey diyemem ama sevgili konusunda bu adam böyle birde iki ayagının üzerinde 40 yalanı vardır ikizler burcu erkeğinin... yalan söyler ama sen onun yalan oldugunu asla anlayamazsın öyle keskin zekası vardır ki cola yı sana nesacafe diye içirir o cinste....
Böylesini ben süründürebilcek karaktere sahibim o zaman. Sevdiğimi belli edip totosunu kaldırsam anında indiririm :) Gururum herşeyden önce gelir aşkımdan ölsem bile değersiz hissettireni anında silerim hiç acımam. Süründürmeyı severim, inatçıyım da. Beni seven(?) 1 kişi var yıllardır yapıştı bana. Küfrettim aşağıladım gitmedi Allahın cezası. Akrep o da