• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikizler erkegi

merve205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
157
0
46
Ankara
Kızlar selam :) bu kez benim değil arkadaşımın sorusu var sizlere. Onun üyeliği olmadığı için buradan soracak, umarım böyle bişey yasak değildir. Biri var bu deli kızın hayatında, daha yeni tanışıyorlar sık sık olmasa da güzel bir diyalogları var. Çocuk ikizler burcu. Arkadaşım tam bi oğlak kadını ben de öyleyim bu arada :) şimdi bu burçtan sevgilisi eşi falan olan varsa cevaplayabilirler mi bizim kız bu çocuğa nasıl yaklaşsın? Netten baktık kıskanç olmayan aşırı özgüvenli bayanlardan hoşlanırlar diyor ne derece doğru??

benim eşimde ikizler çok kıskançtır ve değişken fikirlidir bigün öncesi fikriyle bigün sonrası fikri bambaşka, tabi yükselen etkileri olabilir kendine güvenen kadınlardan hoşlanırlar doğru

E ben oğlak eşim ikizler anlaşamıyoruz bence çabuk karar vermesin oğlakla ikizler anlaşamıyor astrolojide de böyle yalana yatkın olurlar çeneleri pek düşüktür ayrıca onun doğrusu tektir bezdirene kadar savunur kendilerini çok beğenirler hımmmmmm bir de gerçekten çok değişken olurlar

Son düzenleyen: Moderatör:
ikizler erkeği güvenilmez demiş arkadaş senin tanıştıkların öyleydi galiba ? çünkü benim eşimde ikizler erkeği ve tam güvenilcek adam! İkizler erkeği dengesizdir,huyunu suyunu tavrını hareketlerini anlayamazsın. oyüzden hiç çözmeye çalışma yaptığı hareketlerede kafanı takma çünkü adı üstünde dengesizler.. bi gün bi bakarsın romantik olur bi gün bi bakarsın odun :) ama ona nasıl yaklaşacağım demişsin,ben şahsen 1 ay boyunca onun benden hoşlandığımı bilmeme rağmen onun agzından böyle birşey duyamamıştım. en sonunda ima lı sorular sora sora sora itiraf etti.. imalı şeyler sor belli et belli etmesini sağla. ikizler erkeğinin kalbine girmek çok kolay ama kalıcı olarak kalmak zordur.. buda senin kadınlığına kalmış artık :1:

Ikizler erkegi neden güvenilmezmis yaaa? Bu karekter meselesidir, kisiligiyle alakalidir, burclari bukadar önemsemeyin bence...evet genel tavirlari aynidir ama kisiden kisiye fark eder...benim esim,babam,yigenim,kuzenim ve bikac yakinim ikizler vede hepsine güvenilir,saglam karakterlidirler... Iki ruhludurlar, bi anlari bi anlarina uymaz, ama bunuda zamanla tanisarak asabilirsiniz...kendilerini cok begenirler (kötü anlamda degil) ozgüvenleri yüksektir... Kararli,kendine güvenen,kendi ayaklari üstünde duram kadinlardam hoslanirlAr... Biraz dedigim dediktirler, ama dedigim gibi kimisinde cok vardir kimisinde az bu huylar... Cok eglenceli ve sosyaldirlar... En azindan benimkiler böyle... Tanidikca cözersiniz zaten,hiyunu suyunu ogrenincede cok iyi bi iliski yasarsiniz... Cok konuskan ve insanlarla iliskileride coktur,yani her ortama ayak uyduran cinstendirler... Ben mutluyum ikizler burclu kocisimle... Burc olarak tek degerlinderecelseniz kesinlikle ikizler burcu :)))

İkizlerde binde bir adam cikar. İki.yuzluler benim erkek arkadasim.ikizlerdi 2 ay hic kavga etmedik askla birlukteydik iki ay sonra bi anda degisti terketti. Oyle dengesiz Belki.de sadece o karaktersizdi. Bn akrep burcuyum bu arada.

Son düzenleme:
Ben ikizlerim, sevgilim oğlak =))

Bu iki burcun anlaşması mucize gibi =))

Çok emek ve çok sevgi lazım, oğlaklar çok zor ikizlerde b...un laciverti =))

ikizler erkeği zordur.babamdan biliyorum.kendisi 5 dakika önce evet dediği şeye hayır ben öyle demedim gibi laflar söyleyebiliyor.ayrıca hiç kızmaz dediğiniz ufacık şeye kızabilip, kızar dediğin şey karsısında cok sakin davranabiliyor...
ama ben aşkta bu burç işine inanmıyorum.bir yerlerde duymustum bir kadın o kadar cok takmıs ki bu durumu burcuyla anlaşamayan burcluları uzak tutuyormus arkadaşlığını kesiyormus cok komik gelmişti bana..
yani demek istediğim şu ki kendin ol, rahat ol..zaten gerisi gelir.burc bir ilişkide takılacak en son konu bence...

İkizler erkeginden korkucaksin canim asiri kiskanctir cok sahiplenir her istedigini yap ister asiri sinirlidir sana kizdigi anda tek kalemde siler bi daha da asla arkasini donmez onun icin hic kimse vazgecilmez degildir sor canim sor ikizler erkeginin kitabini yazarim ben ;))

Bugun birşeye karar verdiyse , yarın bu kararını değiştirebilir

Huyuna gidersen iyi anlaşırsın

Hepinize teşekkürler kızlaaar :) bir de bu burç erkekleri için kafasına estiği zaman gider bi müddet sonra geri gelir falan diyorlarmış buna ne dersiniz? Bu çocuk daha tanışma aşamasında yapıyormuş bunu iki üç gün mesaj atmıyormuş mesela sonra geliyormuş hiçbir şey olmamış gibi birkaç gün güzelce mesajlaşıyorlar sonra yine aynı. Arkadaşıma dedim ki geçen gün, tavrını koy seni cepte sanmasın. Bu geri geldiğinde kafana göre gidip kafana göre geçemezsin demiş arkadaşım, çocuk da ben ne zaman gittim derya ha sen çok mu arayıp sordun peki demiş, derya bi kız olarak benden mi bekledin bunu bırak ya demiş cevap yok.. Napsın bu kız uzak mı dursun

ikizler erkeğinden dili yanan biri olarak sana anlatıcam iyi dinle...
ikizler erkeği çok beceriklidir allem eder kallem eder hemen seni tavlar konuşması düzgün her zaman espirlidir yeri geldiğinde kıskançlık yapar ama pratik zekalıdır sen düşünmeden hemen o düşünür plan yapar uygular ama çok dönektir seni eline alana kadar sana çok aşıktır sana bayılıyordur ama senden sıkılınca ya biz uygun değiliz hoşaçakal diyip başkada bir şey konuşmadan çekip gidicek kadar şerefsizdir. mesaj atmaz aramaz canı ,stediğinde mesaj atar arar birazda yüz vermezsen peşinden koşar ama snein onun sevdiğini anlarsa vay haline bu beni nasılsa seviyor diyip hiç umursamaz davranışlarını sergiler... daldan dala konar bir bakmışsın başka kızın peşinde bence bulaşma derim evli olsanız ikizler burcu erkeğiyle ona bişey diyemem ama sevgili konusunda bu adam böyle birde iki ayagının üzerinde 40 yalanı vardır ikizler burcu erkeğinin... yalan söyler ama sen onun yalan oldugunu asla anlayamazsın öyle keskin zekası vardır ki cola yı sana nesacafe diye içirir o cinste....

hayatımda gördüğüm en anlaşılmaz ve tuhaf erkekler bu burçtandı.

çözmek imkansız devamlı gizemli mutsuz ve değişken

bugün sana aşkından ölür yarın sokakta görse tanımaz.

üstüne hiç düşmemeli bence.

bence anlaşamazlar.ikizler erkeği de çok güvenilmez bence.

Ne kadar iddialı olmuş :9:

Benim erkek arkadaşım ikizler burcu, söylenen özelliklerin çoğunu taşıyor ama güvenilmezlik onlardan biri değil çok şükür :))

Eğer özelliklerini burcuna yorarsam, bence çok eğlenceli ve uzun vadeli ilişki için çok uygun bir burç. Kısıtlanmaya gelemez ama rahat bırakıldığında yapması gerekeni en güzel şekilde yapar. Değişkendir, şaşırtır, sürprizlidir. Kendine güvenlidir, bunaltan kıskanç sevgili istemez. Sahiplenir ama boğmaz. Öyle görür görmez kul köle olmaz, zamanla bağlanır ama tam bağlanır. Hayatında da ilişkisinde de eğlence olmazsa olmazdır, sıkıcı ilişkiden kaçar. Kırk farklı sorunu aynı anda düşünüp çözebilir, beceriklidir, ağzı laf yapar, ikna edicidir. Hayatı çok ciddiye almaz, kafası rahattır, seni de rahat ettirir... Artık burcuna mı yoralım, karakterine mi bilemedim? :9: ama ben ikizler burcunun kötü tarafını göremiyorum.

cnm ben ikizlerim.. erkeğini bilmem ama eşim zaman zaman keşke ilk tanıştığımız da burcunu sorsaydım diyo :))
çok değişken bi yapım var.. ağlarken bi anda gülebilen bi insanım...
ruh halim sürekli değişebilir.. olaylara karşı nasıl tepkiler vereceğim önceden kestirilemez...
ben ve eşim huyumdan memnun değiliz maalesef...

kusura bakmayında burclara gore hareket etmek cok sacma geliyor bana.
simdi burada ikizler burcu cok kotu denilse arkadasınız sevgilisinden ayrılacak mı yani.

bir yerde okumuştum, her psikolojik rahatsızlığı olan kadının geçmişinde ikizler erkeği vardır. bnm de hayatımı karartan şahıs ikizlerdi. böyle laftan anlamaz sadece kendi dediği doğru, hayattan bezdirmek için elinden geleni yapar, ilgisiz alakasız saçma sapan bir tipti. kaçsın diyorum arkadaşına :D

ikizler erkeğinden dili yanan biri olarak sana anlatıcam iyi dinle...
ikizler erkeği çok beceriklidir allem eder kallem eder hemen seni tavlar konuşması düzgün her zaman espirlidir yeri geldiğinde kıskançlık yapar ama pratik zekalıdır sen düşünmeden hemen o düşünür plan yapar uygular ama çok dönektir seni eline alana kadar sana çok aşıktır sana bayılıyordur ama senden sıkılınca ya biz uygun değiliz hoşaçakal diyip başkada bir şey konuşmadan çekip gidicek kadar şerefsizdir. mesaj atmaz aramaz canı ,stediğinde mesaj atar arar birazda yüz vermezsen peşinden koşar ama snein onun sevdiğini anlarsa vay haline bu beni nasılsa seviyor diyip hiç umursamaz davranışlarını sergiler... daldan dala konar bir bakmışsın başka kızın peşinde bence bulaşma derim evli olsanız ikizler burcu erkeğiyle ona bişey diyemem ama sevgili konusunda bu adam böyle birde iki ayagının üzerinde 40 yalanı vardır ikizler burcu erkeğinin... yalan söyler ama sen onun yalan oldugunu asla anlayamazsın öyle keskin zekası vardır ki cola yı sana nesacafe diye içirir o cinste....

Aaaaa kocam ya bu :)

Beni bi ikizler seviyordu, üç yıl falan hep bana yazıp durdu. Bi ara sevgili yapmış ama yine döndü başıma. :/
Bir cafede çalışıyordu tutturdu gel oraya diye ama yüzüme bakamadı, o da ben de. (Hala bakamıyor çok utangaç)
Her karşılaşmamızda görmezden geldim, yine bana selam vermedin diyip durdu :) ramazanda yazıyordu, bi baktım bayramın 2. günü en yakın arkimle sevgili olmuş :) arkim seni kurtarıcam bu beladan dedi, hala çıkıyolar. Çocuk bırakmıyo küfür yese bile bırakmıyo :) beni sildirtti sağolsun, artık kurtuldum. Arkadaşım da kendine bıraktı ööle takılıyolar :) çenesi çok düşük ve ruh hali acayip değişken :D
Allahtan sabır diliyorum arkadaşınıza.

Back
X