İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler burcu erkeği ve tavırları

evet dıkkatını cektıkten sonra,bırden ılgısız ol..

bu durumda yıne pesınde sürünmez ama ılgısını o bellı etmesede cekersın..

gerısı ona kalmış,ya gelır,ya gelmez

Tamam öyle yapıcağım :) Teşekkür ederim. Gelişmeleri bildirim. Umarım olumlu birşey olur tavsilerinizle

Peki neden saklıyorsunuz :))) Bir sebebi var mı?

bunada ben cevap verım:)
ask bocegı olmayı sevmıyoruz..
buram buram romantızım,ask,sevgı sözlerı bıze gore degıl..
kendımız bıle dıle getırmeyız..
daha cok hareketlerımızle bellı ederız,edeceksek oda..
oyle sarmaş dolaş da olmayız..
hep bı sınırımız,sevıyemız vardır..
bugun sarmaş dolaş oluruz ıcımızden gelır..
ama yarın yıne o kalıplara donerız

Peki neden saklıyorsunuz :))) Bir sebebi var mı?

Açıkçası siz deyince bir düşündüm de bir neden bulamadım. Karakter meselesi heralde :)

Bende bir arkadaşımı seviyorum uzun zamandır ama o görüşelim derse görüşürüz yani ona ilgi duyduğumu anlasın istemiyorum. Seviyorum ama aşkımdan da ölmüyorum ikizler genel olarak böyle sanırım
:KK1:

bunada ben cevap verım:)
ask bocegı olmayı sevmıyoruz..
buram buram romantızım,ask,sevgı sözlerı bıze gore degıl..
kendımız bıle dıle getırmeyız..
daha cok hareketlerımızle bellı ederız,edeceksek oda..
oyle sarmaş dolaş da olmayız..
hep bı sınırımız,sevıyemız vardır..
bugun sarmaş dolaş oluruz ıcımızden gelır..
ama yarın yıne o kalıplara donerız

Benim yerime çok güzel cevap vermişsiniz biz ikizler hep aynıyız sanırım :)

Açıkçası siz deyince bir düşündüm de bir neden bulamadım. Karakter meselesi heralde :)

Bende bir arkadaşımı seviyorum uzun zamandır ama o görüşelim derse görüşürüz yani ona ilgi duyduğumu anlasın istemiyorum. Seviyorum ama aşkımdan da ölmüyorum ikizler genel olarak böyle sanırım

aynen kocamla 3 yıldır evlıyım..10 senedır tanırım..
1 kez olsun onu telden aradığımı bılmem..
o ararsa konuşurum..oda mecbur arar:)

Benim yerime çok güzel cevap vermişsiniz biz ikizler hep aynıyız sanırım :)

Bu arada ben başak burcuyum. Fazla duygusal kırılgan alıngan :)) İkizleri değişken halleri beni zorluyor sanırım ...Belirsizlik çözülse yine bir şekilde halledilebilir ama belirsizlik kötü

Merhaba arkadaşlar, İş yerimde, uzun zamandır bir ikizler burcu erkeğinden hoşlanıyorum. Fakat onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını bir türlü anlayamıyorum. Bazen ilgili, bazen sıkılıp gidebiliyor. Ona arkadaşça aldığım bir hediyeyi masasında sürekli bulunduruyor. Bende ona karşı çok konuşkan olamıyorum bu belirsiz durum yüzünden. Ne yapmalıyım sizce? :KK5:

bence de kaççççççççççççççççç bana söylediler dinlemedim şuan çok mutsuzum.
şöyle anlatayım aynı sınıfta olduğum biri bu ikizler 1 yıl önce bakışlarıyla beni ayarttı durduk yere geldi konuşmaya arkadaşlık etmeye başladı. ve ben ondan hoşlanmaya başladım. 1 yıldır bir öyle bir böyle. bir yüzüme güldü bir umrunda değilmisişim gibi davrandı. bütün taktikleri uyguladım sökmedi. ilgiyse ilgi. kaçan kovalanırsa kaçtım kovalamadı. ve beni hep en vazgeçtiğim anlarda ufacık bir ilgisiyle kandırdı.
dün yine umursamaz bir tavırla kızdırdı beni. mesaj attım çok kırdın beni vs. ne alaka gereksiz yere kırılmışsın bilmemne boş yere alınmışsın vs. sonra bende rahat ol sorun yok yazdım. tamadır yazdı. ve ben dayanamadım artık yetsin dedim bu işkence sonuç belli ama sırf ilerde keşke dememk için herşeyi itiraf ettim. hem de o kadar iyi bir şekildeki onu tam damardan vurdum. ama duygusuz herif işte ne yazmış " ne diyeceğimi bilemedim ben öyle şeylerle ilgilenmiyorum hiç. kusuruma bakma"
çok ayıpda gay misin sen diye sorasım geldi bi an. çirkin değilim arsız değilim kötü bi huyum yok kimseye kötülüğüm dokunmaz ve kariyerim var ilerisi için önüm açık. bu çocukda yalnız kendi ağzından öğrendim. Benim ona yazdıklarıma karşı hangi erkek olsa bu kıza bi şans vereyim der. ama işte böyel kestirip attı.
bugünde geldi sınıfa gözleri ile selam veriyo gülümsüyo gerizekalı ya...

aynen kocamla 3 yıldır evlıyım..10 senedır tanırım..
1 kez olsun onu telden aradığımı bılmem..
o ararsa konuşurum..oda mecbur arar:)

Hayatı zorlaştıran bir burçsunuz bence :)) Ben dayanamam pat diye söylerim bana kalsa :) Ama ikizler bundan hoşlanmaz sanırım :)

şöyle anlatayım aynı sınıfta olduğum biri bu ikizler 1 yıl önce bakışlarıyla beni ayarttı durduk yere geldi konuşmaya arkadaşlık etmeye başladı. ve ben ondan hoşlanmaya başladım. 1 yıldır bir öyle bir böyle. bir yüzüme güldü bir umrunda değilmisişim gibi davrandı. bütün taktikleri uyguladım sökmedi. ilgiyse ilgi. kaçan kovalanırsa kaçtım kovalamadı. ve beni hep en vazgeçtiğim anlarda ufacık bir ilgisiyle kandırdı.
dün yine umursamaz bir tavırla kızdırdı beni. mesaj attım çok kırdın beni vs. ne alaka gereksiz yere kırılmışsın bilmemne boş yere alınmışsın vs. sonra bende rahat ol sorun yok yazdım. tamadır yazdı. ve ben dayanamadım artık yetsin dedim bu işkence sonuç belli ama sırf ilerde keşke dememk için herşeyi itiraf ettim. hem de o kadar iyi bir şekildeki onu tam damardan vurdum. ama duygusuz herif işte ne yazmış " ne diyeceğimi bilemedim ben öyle şeylerle ilgilenmiyorum hiç. kusuruma bakma"
çok ayıpda gay misin sen diye sorasım geldi bi an. çirkin değilim arsız değilim kötü bi huyum yok kimseye kötülüğüm dokunmaz ve kariyerim var ilerisi için önüm açık. bu çocukda yalnız kendi ağzından öğrendim. Benim ona yazdıklarıma karşı hangi erkek olsa bu kıza bi şans vereyim der. ama işte böyel kestirip attı.

Aynısı benimde başıma gelmişti. Ama kötü niyetten değil ki bu. Belki arkadaş olarak seviyor sizi ama aşık değil.

Hiçbirşey olmamış gibi davranıyor değil mi :KK47: Yazdığın şeyler çok yabancı gelmedi yani bu gelgit durumları. Bende tam ilgimi kesiyorum dediğim zaman bir ilgi gösteriyor acaba mı diyorum. Sonra bakıyorum ertesi gün o dün ki insan gitmiş bambaşka biri olmuş. sanki sıkılıyor yada bana öyle geliyor istediğim şeyleri söylemediği için. Sonra yine aynı böyle sürüp gidiyor.

Hayatı zorlaştıran bir burçsunuz bence :)) Ben dayanamam pat diye söylerim bana kalsa :) Ama ikizler bundan hoşlanmaz sanırım :)

arkadaş erkek arkadaşından yakınmış ya,gercekten bız boyleyız ıste:)
cok güldüm onun yazısını okurken:)

valla seven katlanır ne dıyım..
haa bız hıcmı aska gelmiyoruz,gelıyoruz tabıkı..ama normalden daha az oluyor bu..
Allahtan bız karı koca boyleyız:)
bazen o sever benı,ben mal gıbı dururum
bazen ben severım,o mal olur..
kasmıyoruz yanı aslında aman sevdıgım bellı olmasın dıye..
sadece dışa vurmak aklımıza gelmiyor,ıcımızden gelmıyor

Aynısı benimde başıma gelmişti. Ama kötü niyetten değil ki bu. Belki arkadaş olarak seviyor sizi ama aşık değil.

belkide canım ben de arkadaşım olarak kalsın hiç değilse diyorum zaten ama daha bu kadar yeniyken hayır cvbı gülümseyemedim ona işte. :KK17::KK5::KK5:

hiç ikizler burcu erkegi ile tanışmadım ama kız arkadaşımdan biliyorum.. çok değişken ruh haline sahipler... bigün car car konusur başımın etini yer öbür gün sessiz sedasız oturur beni deli eder... erkegi de böyle olabilir dengesizler sanırım genel olarak zorlar... benim için boğa burcu erkegi candır tam aile babası olurlar :KK1: ikizler ıı tercih etmem :KK34:

arkadaş erkek arkadaşından yakınmış ya,gercekten bız boyleyız ıste:)
cok güldüm onun yazısını okurken:)

valla seven katlanır ne dıyım..
haa bız hıcmı aska gelmiyoruz,gelıyoruz tabıkı..ama normalden daha az oluyor bu..
Allahtan bız karı koca boyleyız:)
bazen o sever benı,ben mal gıbı dururum
bazen ben severım,o mal olur..
kasmıyoruz yanı aslında aman sevdıgım bellı olmasın dıye..
sadece dışa vurmak aklımıza gelmiyor,ıcımızden gelmıyor

Birbirinizi anlıyorsanız ne güzel... Allah ömür boyu mutlu etsin inşallh sizi :KK16:

Tamamen bir dengesizlik var yani. Gerçekten çok zorlu ve yıpratıcı. Ben daha hoşlanıyor mu diye anlamak için bu kadar zorlanıyorsam gerisini düşünemiyorum. Fakat seviyorumda. Ya tamamen vazgeçmek lazım yada daha iyi tanımak. Sizin için üzüldüm :KK43: Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Amin canım İnşallah. Umarım senin içinde hayirlisi olur.:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

İkizlerden uzak dur canım gerci genellememek gerekiyo ama benim fikrim ne kadar uzak o kadar iyi ...

Merhaba arkadaşlar, İş yerimde, uzun zamandır bir ikizler burcu erkeğinden hoşlanıyorum. Fakat onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını bir türlü anlayamıyorum. Bazen ilgili, bazen sıkılıp gidebiliyor. Ona arkadaşça aldığım bir hediyeyi masasında sürekli bulunduruyor. Bende ona karşı çok konuşkan olamıyorum bu belirsiz durum yüzünden. Ne yapmalıyım sizce? :KK5:

hiç ikizler burcu erkegi ile tanışmadım ama kız arkadaşımdan biliyorum.. çok değişken ruh haline sahipler... bigün car car konusur başımın etini yer öbür gün sessiz sedasız oturur beni deli eder... erkegi de böyle olabilir dengesizler sanırım genel olarak zorlar... benim için boğa burcu erkegi candır tam aile babası olurlar :KK1: ikizler ıı tercih etmem :KK34:

Evet benimde boğa burcu erkeği favorim ama karşıma ikizler çıktı :)

Fakat bakışlarla bir ilgi göstermiş. Bilemedim ki :KK53:

Yani bilemiyorum açıkçası zaten beğenilmeyen burcumuzu iyice kötü duruma sokmamak için susuyorum :KK53:

En saf burç bizimkisi aslında kinci değilizdir, alıngan değilizdir, çoğu zaman neşeliyizdir aynı zamanda çok fazla iyi niyetliyizdir biraz dengesiziz ama o kadar da olur yani

Mesela benim ilk mesajım burçları takma idi ama şuan oturmuş burçlar konusunda yazıyorum böyleyiz işte çabuk karar değiştiriyoruz. :KK1:

Katılıyorum günü gününü tutmuyo dengesiz burç kararsızz erkeği için diyorum kadınını bilmiyorum

UOTE=yabanmersini__;34610330]Burçlarla insan yorumlamak yanlıştır diyerek bunun propagandasını yapan ben konu ikizler burcu olunca bir duruyorum. Cünkü ikizler burcu özelliklerinin hepsini birebir tasiyorum... :KK1: Erkegi/kadını farkediyor mu bilemiyorum o kadarını ama ikizler burcu cok zor bir burctur. Öncelikle degisken, günü gününü hatta anı anını tutmayan, kararları tutarsız ama bir o kadar da hareketli, enerjik, konuskan, güleryüzlü insanlardır ikizler burcları... Onun dısında da bir sey diyemeyecegim. :KK53: [/QUOTE]

X