Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burçlarla insan yorumlamak yanlıştır diyerek bunun propagandasını yapan ben konu ikizler burcu olunca bir duruyorum. Cünkü ikizler burcu özelliklerinin hepsini birebir tasiyorum... Erkegi/kadını farkediyor mu bilemiyorum o kadarını ama ikizler burcu cok zor bir burctur. Öncelikle degisken, günü gününü hatta anı anını tutmayan, kararları tutarsız ama bir o kadar da hareketli, enerjik, konuskan, güleryüzlü insanlardır ikizler burcları... Onun dısında da bir sey diyemeyecegim.
peki bu ikizler burcu sevdiğini saklar mı? saklarsa niye saklar
Karakter katiliyorum. Mutluluklar sizinle olsun
Genelleme yapamam herkes bir degildir ama kendi üstümden örnek verecek olursam sevdigim ya da hoslandigim kisi konusunda ben cok flörtöz davranırım. Yani sevdigimi mutlaka bir sekilde belli ederim. Saklasam neden saklardım? Karsı tarafın ilgisi olmadıgını düsündügüm icin olabilir... Ama dedigim gibi herkes bir degildir.
peki bu ikizler burcu sevdiğini saklar mı? saklarsa niye saklar
sevdıgını saklıyabılır..cunku hıcbıseyı hayatının merkezıne oturtmaz..
onu eglendırebılen,kafasını oyalıyabılecek bır cok sey vardır..
zaten romantık falanda degıldır,içinden ne gelıyosa o..
bazen coşar,bazen bu o mu? dersın
bende ıkızlerım,kocamda ıkızler..
ıkızler gerçekten bı oyle,bı böyle..
pek aşktan ölmez,mantık daha cok calısır..
ama ıstedıgı seyıde elde etmeden duramaz..
tabı ıstedgı seyden hemen sıkılıp bosverede bılır..
suan kendı soyledıklerımle bıle cebellesıyorum..
akışına bırak en ıyısı..
Peki bir ikizler olarak size sorsam, minik hediyeler jestler ilginizi çeker mi? maksadım biraz onu çözebilmek..
Peki bir ikizler olarak size sorsam, minik hediyeler jestler ilginizi çeker mi? maksadım biraz onu çözebilmek..
ona kıymet verılmesı hoşuna gıder tabı..
ama fazla boğmaya,sıkmaya gelmez..
oyle mıc mıc sevgı kelebegı degılız..
hem erkek,hem kadın adına yazdım bunları..
umursamazsan daha cok dıkkat cekebılırsın..bıraz zoru severler
Buna bi ikizler olarak bende cevap vermek isterim müsaadenizle.:26:
Minik jestlere ve hediyelere bayılırım ancak dozu önemlidir. İlgiyi biraz fazla hissedince de bunalırım. Cok fazla üstüme düsülmesi beni anında sıkar ve sogutur. Biraz zor insan severim.
Aslında en başta burçlara önem verme diyen bendim ama bir ikizler burcu olarak sevdiğimi her zaman saklamışımdır. Bunu kendi özelliğim sanıyordum ama yorumlardan anladığım kadarıyla burcumun özelliğiymiş
umursamayıncada aynı katta değiliz birbirimizi göremiyoruz. Ben biraz üst mevkide olduğum için her an yanıma gelemiyor. Bende gitmezsem görüşmemiz zor oluyor. Dengeyi ayarlamak zor
Buna bi ikizler olarak bende cevap vermek isterim müsaadenizle.:26:
Minik jestlere ve hediyelere bayılırım ancak dozu önemlidir. İlgiyi biraz fazla hissedince de bunalırım. Cok fazla üstüme düsülmesi beni anında sıkar ve sogutur. Biraz zor insan severim.