İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler burcu erkeği ve tavırları

nihalsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
95
13
Merhaba arkadaşlar, İş yerimde, uzun zamandır bir ikizler burcu erkeğinden hoşlanıyorum. Fakat onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını bir türlü anlayamıyorum. Bazen ilgili, bazen sıkılıp gidebiliyor. Ona arkadaşça aldığım bir hediyeyi masasında sürekli bulunduruyor. Bende ona karşı çok konuşkan olamıyorum bu belirsiz durum yüzünden. Ne yapmalıyım sizce? :KK5:

Burçla ilgisi olduğunu sanmıyorum
Belki de hediyeyi beğendiği için orda tutuyordur sadece
Hislerin karşılıklı olmayabilir o yüzden sürekli ilgili değil arada sıkılıyordur yani

Burçla ilgisi olduğunu sanmıyorum
Belki de hediyeyi beğendiği için orda tutuyordur sadece
Hislerin karşılıklı olmayabilir o yüzden sürekli ilgili değil arada sıkılıyordur yani

Doğru sanırım hoşlanmıyor. Sadece bazen uzun uzun gözlerime bakıyor. Buda tipik erkek hareketi sanırım. Teşekkür ederim yanıt için.

Doğru sanırım hoşlanmıyor. Sadece bazen uzun uzun gözlerime bakıyor. Buda tipik erkek hareketi sanırım. Teşekkür ederim yanıt için.

Boşver
Konuşursa konuş yeter
Havaya girmesin

O sana hediye aldı mı peki ?

Burçlara bu kadar önem vermeyin. Sevse hangi burç olursa olsun belli ederdi.

Boşver
Konuşursa konuş yeter
Havaya girmesin

O sana hediye aldı mı peki ?

Ben ona dolmakalem almıştım. O bana sevdiğim bir kitabı almıştı. Öyle yapmaya çalışıyorum fazla üstüne düşmüyorum. Fakat bazı ilgili tavırları kafamı karıştırıyor.

Burçlara bu kadar takmayın.Herkes aynı olacak diye bi kaide yok. Eğer hoşlanıyorsan ve onunda bişeyler hissettiğini düşünüyorsan ve cesaretinde varsa çıkıp karşısına söyle belki O da cesaret edemiyordur :KK34:

Burçlara bu kadar takmayın.Herkes aynı olacak diye bi kaide yok. Eğer hoşlanıyorsan ve onunda bişeyler hissettiğini düşünüyorsan ve cesaretinde varsa çıkıp karşısına söyle belki O da cesaret edemiyordur :KK34:

Gerçekten söylemelimiyim? Buna cesaretim hem var hem yok. Ufak ufak belli mi etmeye çalışsam. Sadece bakışlarla belli etmeye çalışıyorum. O bakarsa bakıyorum. Buda ikimizede pek yeterli olmuyor. Dışa dönük biri fakat aynı zamanda duygusal yani bir o kadar içine kapanık.

Gerçekten söylemelimiyim? Buna cesaretim hem var hem yok. Ufak ufak belli mi etmeye çalışsam. Sadece bakışlarla belli etmeye çalışıyorum. O bakarsa bakıyorum. Buda ikimizede pek yeterli olmuyor. Dışa dönük biri fakat aynı zamanda duygusal yani bir o kadar içine kapanık.
Her erkek kısmen öyledir canım duygularını fazla belli etmezler. Bence ufaktan belli etmelisin hislerini ölüm yok ya ucunda her şey kısmet..

benim eşim de ikizler
hiçbir zaman kapalı kutu olmadı, hep ne ise oydu
ama genel olarak ikizler ve kova burcuyla ilgili sıkıntı olduğu söylenir :KK1:
burçları bir tarafa bırakalım
bence sakın açılmayın, bu işleri erkekler halledebilir, eğer istiyorlarsa
hani belki çekiniyordur falan diyenler için söylüyorum

Eğer ikizler burcu diye önyargılı olsaydım eşim gibi bir insanı kaçırmış olacaktım. Bu işin burçlarla alakası yok. Tamamen karakter meselesi.

benim eşim de ikizler
hiçbir zaman kapalı kutu olmadı, hep ne ise oydu
ama genel olarak ikizler ve kova burcuyla ilgili sıkıntı olduğu söylenir :KK1:
burçları bir tarafa bırakalım
bence sakın açılmayın, bu işleri erkekler halledebilir, eğer istiyorlarsa
hani belki çekiniyordur falan diyenler için söylüyorum

Anlıyorum... Bir şekilde belli eder diyorsunuz. Haklısınız o da doğru.

Bu uyarı hep aklımda olucak :)

Tatlım ikizler burcu biriyle yaptığım evlilikten örnek verecek olursam:
Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, ani anini tutmayan, dünyanın merkezi benim diyen, yanlışlarının bile doğru oldugunu savunan, beyaza siyah diyen, gule oynaya ışe gönderip akşama beş karış suratla gelen, berbat bir tartışma sonrası birşey olmamış gibi arayıp aşkım nasılsın diyen, akşama bir buket gülle gelen, kendi başına plan yapan ve o plana uymaya zorlayan, ailesinden asla ama asla ayrı nefes almayan, gecenin bir yarısı ben babamı özledim hadi orada yatalım diyen vs vs vs.. Uzar gider örnekler. Bu yüzde bir dilimi. Sonuç: adliye koridorları. Ama hepsi aynı olacak diye bir kural yok tabiki! Tanıdığım ikizler erkekleri genelde arkadaş çevremde de böyle. Allah kolaylik versin.

Tatlım ikizler burcu biriyle yaptığım evlilikten örnek verecek olursam:
Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, ani anini tutmayan, dünyanın merkezi benim diyen, yanlışlarının bile doğru oldugunu savunan, beyaza siyah diyen, gule oynaya ışe gönderip akşama beş karış suratla gelen, berbat bir tartışma sonrası birşey olmamış gibi arayıp aşkım nasılsın diyen, akşama bir buket gülle gelen, kendi başına plan yapan ve o plana uymaya zorlayan, ailesinden asla ama asla ayrı nefes almayan, gecenin bir yarısı ben babamı özledim hadi orada yatalım diyen vs vs vs.. Uzar gider örnekler. Bu yüzde bir dilimi. Sonuç: adliye koridorları. Ama hepsi aynı olacak diye bir kural yok tabiki! Tanıdığım ikizler erkekleri genelde arkadaş çevremde de böyle. Allah kolaylik versin.

Tamamen bir dengesizlik var yani. Gerçekten çok zorlu ve yıpratıcı. Ben daha hoşlanıyor mu diye anlamak için bu kadar zorlanıyorsam gerisini düşünemiyorum. Fakat seviyorumda. Ya tamamen vazgeçmek lazım yada daha iyi tanımak. Sizin için üzüldüm :KK43: Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...

X