meraba arkadaşlar benim üçüzlerim 30 haftalık doğdular mete:1.500 efe:1.500 asya:1.470gr doğdular şimdi 4aylıklar 20 gün önce tartıldılar mete:3.400 efe:5.100 asya:4.300 bebişlerimden efe ve asya 41 gün mete 58 gün yoğun bakımda kaldılar hastaneden çıktıklarında mete 2.100 efe:1.900 asya:1.790gramdı sizce nasıl
herkese merhabalar..
14 kasımda ikizlerim 35+4 te dünyaya geldiler. 6 gün küvezde kaldılar. doğum kiloları. 1 numaralı bebeğim 2100 gr. 2 numaralı bebeğim 1840. eve geldiklerinde 1 numara 2000 gr. 2 numara 1700 grdı.
bugün itibari ile 1 numara 2900 2 numara 2300 gr( 3 hafta 5 günlük.)
21 kasımda 36+5 günlükken dünyaya geldiler
melisim 2400 efem 2660 gr dı.
şu anda 3 haftalıklar oğlum 2700 kızım 2600..
mamayla besleniyoruz anne sütü yetmiyoo(
heheh bende koca bebelerimi yazayim
tek yumurta erkek bebelrim
dogum kilomuz.Ethem 2440 deniz 2150
18 ay kilomuz 12 700 her ikisininde boyda ayni eh dedik ya tek yumurta herbirseyleri ayni gidiyor su anda
ama simdiye kadar 1 yasa kadar arada 500 gram vardi bir ara kucuk dogan oglum digerini gemisti ama simdi her ikiside kendi yasitlarindan cok ileriler
bu arada biz 34+5 te dogduk12 gun kuvezde kaldik
bende yazıyım eksik kalmayım opuyorumnanaktan
bu arada hepinizin kuzularına maşallah kızlar yarasın yedikleri içtikleri kaydirigubbakcemile2
benim tek yumurta ikizlerimde 26 ekimde 37+6 da 3 250olarak dünyaya geldiler ikiside gramı gramına aynıydılar. sonrasında 38 günlükken kıyafetleriyle birlikte tartıldılar sağlık ocağında 5 150 ahmet 5 200 mehmet geldi. görünüşte fark daha çok var gibi mehmetin yanakları elleri bacakları tombiş duruyor ama kilolar fark etmiyor tartılınca. bizde anne sütüyle besleniyoruz mama vermemeye çalışıyoruz sadece çok yetmesse sütüm akşamları 50 ile 75 cc arası mama veriyoruz bir kere. sütümü artırmak için rezene içiyorum etkisini hemen gördüm. ayrıca bol su, ayva, marulla salata, balık, mercimek (gaz yaptığı söyleniyor ama öyle bi farkı olmadı) hergün en az bir yumurta sütümü artırmada çok etki ediyor .
oyyşş ben koklkuyom sürekli senin yerinede canım.. bahar olsa yaz olsa görhiç göremedim ya ben bu kısçeleri bi öpüp koklayamadım miss gibiŞeniz ona yanıyorum,
canım benim sürekli konuşuyoruz malum,
bebeğinin emmediğinden dert yanmışsın,Sare'm 1 ay hatta 1ay 1haftaya kadar emmedi,hem de hiç,
ben zorla ağzına tutuyordum,çekiştire çekiştire veriyordum yok yok yok,
ya düşünsene canım benim küçücüklar yaaa,çeneleri nasıl küçük ki emmeleri nasıl olsun,öğrenicek annesi,ya hiç merak etme
ama ne olursa olsun bu fark hep olucak,
bak bizim aramızda tam 1300gr. fark var,
sağlık olsun,öğrenicekler canım:hulya:,
maşallah kilolarına
delikafadulden abooooooooooooooooooooooooooooo
maşallah bu annelere yaaawwww,
rüzgarım,pamuğum yani öyle kiloları var ki yavrularınızın maşallah millet utanıp buraya kilo şeedemiycek yaaawww,
maşallah maşallah kırk bir bin kere gerçekten,
sağlıkla büyüsünler inşallahh
pamuğum sen çok bilinçli gayretli bir annesin maşallah,
yani bu kadar şeye dikkat ediyorsun,eminim hamileliğinden de öyleydin senlaelaelaelaelae
ben vallaha ne buluyorsam götürüyorum ayrıca hiç öyle faydalı şeylerle işim olmuyor genelde:kedi:
en beceriksiz biziz lennnlaelaelaelaelae bide en komiği onu ye bunu ye diye en çok tavsiye de bulunan biz fındık kurtlarını doğuran yine biz:kedi::kedi: