İkiz-Üçüz bebeklerimizin doğum ve doğum sonrasındaki kiloları..

cnm 90 cc ver çocukları aç bırakma
bu arada büyüyünce geçiyoooo kızzz bikini zamanı geçerrr merak etme
gazdan oluyor fıtık biliyorsun dimi yada çok ağlamaktan
he iyi bare kııı nefret ederim dışarı çıkmış göbekten.
yaren çoook gazlı teyzesi çoook. ve ağrısı oluncada çok ağlıyor. yani ikisi birden etkiliyor sanırsam:KK43:((

he iyi bare kııı nefret ederim dışarı çıkmış göbekten.
yaren çoook gazlı teyzesi çoook. ve ağrısı oluncada çok ağlıyor. yani ikisi birden etkiliyor sanırsam:KK43:((

evet cnm etkiliyorrrrr sormaaaaaaaaa

canlarım tam 3 ay itibariyle

Sare'm 54 cm - 4300 gr.
Hale'm 58 cm - 5900 gr.

maşallahhhh kızlarımaaa

bu arada hymarry cnm realde prima 4 numara 120 tanesi 29 tl cnm güngörendeki almanı öneririm çok uygun

aaaaaaaaa çok sağol canımmmopuyorumnanaktan

egelii canım dün bugün demek yerine şöyle yapalım,
ay-hafta ve gün olarak belirtelim canım daha iyi olur bence ne dersinn,,

maşallah yavrulara vallaha emiyorlar mı can ım,nasıl besliyorsunn?

tatlım sorma yaa günde 1-2 kez emiolar sütüm yokk :KK43:( ayrıca meme uçlarımdaki yaralar hala geçmedi :sinifsinif: mamaya devam aptamil 1 kullaniom her 2 saatte bir mama yiyolar aynı hızlı tempo devam edioo...

sizler neler yapiosunuz bakalımm

tatlım sorma yaa günde 1-2 kez emiolar sütüm yokk :KK43:( ayrıca meme uçlarımdaki yaralar hala geçmedi :sinifsinif: mamaya devam aptamil 1 kullaniom her 2 saatte bir mama yiyolar aynı hızlı tempo devam edioo...

sizler neler yapiosunuz bakalımm

halem kendini mamaya vurdu,sütüm tazzikli gelmiyor,sevmiyor emmeyi,uyurken emiyor,yada sağıyorum..
sarem önce emerek başlıyor beslenmeye,sütüm az fakat muhakkak olanı emmek istiyor,sonra mama alıyor,
saati belli değil,Halenin ağzı sürekli dolu,sürekli,ama Sarenin 2-3 saati buluyor..
Mama olarak milumil veriyorum,daha lezzetli iştah açar diye tavsiye etti doktor..

X