İkiz-Üçüz bebeklerimizin doğum ve doğum sonrasındaki kiloları..

kızlarım 34+4de 2200+2300 olarak dünyaya geldiler. küveze girmediler çok şükür .şuanda 4,5 aylık kiloları şöyle Selen 6850 ipek 6520 gram. aralarında yavaştan fark açılmya başladı. önceki aylarda 100gram vardı aralarında.

çok bş fark yok canım,
2 ay 2 haftada bizim Hale 5350 gr.
Sare 4250 gr aradaki farka bak,
dışarıdan bakan da çok ciddi fark buluyor

çok bş fark yok canım,
2 ay 2 haftada bizim Hale 5350 gr.
Sare 4250 gr aradaki farka bak,
dışarıdan bakan da çok ciddi fark buluyor

sare nornal kilosında ama Hale yede maşallahhh diyorum. almış başını gitmiş. şimdide bizim selen aldı gidiyor. çift yumurta bunlar farklı zamanlarda doğmuş kardeşler nasıl farklı ise bunlarda farklı olucaklar demekki. önce sağlık diyorum. farkı nasıl olsa kapatacaklar birgün.

yata yata kocaman yaptın kavruları nolcak :dilcikar:
sana takılmaya bayılıyorum biliyorsun demiiiiiiiiiiiiiiiiii:hulya: kaydirigubbakcemile3 Şeniz

neyse canım,gerçekten çok güzel kilolarla doğmuşlar helal olsun sanaalkisalkisalkis ,
maşallah yavrulara:nazar: :nazar:

mersiiiiiiii tatlım bende seninle uğraşmaya bayılıyommm kaydirigubbakcemile3

yarın dr kontrolümüz var bakalım 3 kiloyu buldular sanırım opuyorumnanaktan eğer öyleyse mama değişikliği yapıcaz bakalım kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar... 01.12.2009 da berke ve doruk artık hayatımızda....
berke 3400 gr doruk 2800 gr dünyaya geldi...
darısı tüm arkadaşlara...

maşallah barekallah........allah analı babalı büyütsün canım... harika darısı başımıza valla...............

sedacığım çok tebrik ederim yaa süperrr hayırlı olsun kilolarıda muhtesem ayrıca

Maşallah sedacım kiloları çok güzel bebeklerinin allah nazarlardan korusun.
Doğumunu nerde yaptın acaba?

dün dr kontrolümüz vardı oğlum 3100 gr kızım ise 2900 gr olmuşşş :)))

egelii canım dün bugün demek yerine şöyle yapalım,
ay-hafta ve gün olarak belirtelim canım daha iyi olur bence ne dersinn,,

maşallah yavrulara vallaha emiyorlar mı can ım,nasıl besliyorsunn?

eneeeeeeeeee ben yeni görüyorummmmmmakannehir
merak etmiştik seni çok canım benim hayırlı uğurlu sağlıklı yavrular olsunlar,
vatana millete ailesine ve dinine hayır getirsinler inşallahhhhhalkisalkisalkis

valla canım ya... bende çıktıklarında çok şaşırdım.... 37+4 te doğum yaptım... son günleerim bir kabus gibiydi.... 2800 gr lık oğlum 20 günde 3200 olmuş.... imdat ben bunları doyuramıyorummmmmm.....

valla canım ya... bende çıktıklarında çok şaşırdım.... 37+4 te doğum yaptım... son günleerim bir kabus gibiydi.... 2800 gr lık oğlum 20 günde 3200 olmuş.... imdat ben bunları doyuramıyorummmmmm.....

canım öncelikle hayırlı olsun sonrada maşallah . şimdi rekor sendemii ebndemii anlayamadım:) ne rekoru diyeceksin tombik doğurma rekoru. doyma konusunda ilk başta bende öyle sanmıştım hapur hupur yiyorlardı şimdi arada bi öyle oluyor yavaş yavaş düzene oturur doyarlar doyarlar merak etme :) ama ne kadar çok verirsen okadar yemek isteyeceklerdir ölçülü gitmek lazım .

canım öncelikle hayırlı olsun sonrada maşallah . şimdi rekor sendemii ebndemii anlayamadım:) ne rekoru diyeceksin tombik doğurma rekoru. doyma konusunda ilk başta bende öyle sanmıştım hapur hupur yiyorlardı şimdi arada bi öyle oluyor yavaş yavaş düzene oturur doyarlar doyarlar merak etme :) ama ne kadar çok verirsen okadar yemek isteyeceklerdir ölçülü gitmek lazım .

kaydirigubbakcemile3yiyen çocuk problemli olmaz,hiç düşünmeyin besleyin kızlar,
sonra diş çıkarmaya,yürümeye,boy atmaya başlayınca zaten süzülüyorlar,keyfinize bakın çocuklara vermemezlik etmeyin bakkiimm:hulya:

selamm kıslar. dün doktora gittik rutin kontrol için. yarenim 3500 gr cerenim 2940 gr olmuş. yarenimde tahmin ettiğim gibi hafif bir göbek fıtığı varmış ama kendiliğinden geçer para falan bağlamanıza gerek yok dedşi. onun dışında yavruları çok besliyormuşum:kedi:ayda 800 gr en fazla almaları gerekiyormuş benimkile 1300 almış obez mi yapcan dedi:kedi:şimdi 3 saatte bir besliyom ama 2 saate alışmışlar ciyak ciyaklar yavrular napcam bilmiyom:sinifsinif:

selamm kıslar. dün doktora gittik rutin kontrol için. yarenim 3500 gr cerenim 2940 gr olmuş. yarenimde tahmin ettiğim gibi hafif bir göbek fıtığı varmış ama kendiliğinden geçer para falan bağlamanıza gerek yok dedşi. onun dışında yavruları çok besliyormuşum:kedi:ayda 800 gr en fazla almaları gerekiyormuş benimkile 1300 almış obez mi yapcan dedi:kedi:şimdi 3 saatte bir besliyom ama 2 saate alışmışlar ciyak ciyaklar yavrular napcam bilmiyom:sinifsinif:

maşallahh kuzularıma sarısınlarıma
ama ayda 1 kilosu alması gerek cnm ben kaç doktora gittiysem öle dedi ilk aylarda
4 aydan sonra zaten az almaya başlıyolar cnm
şimdi 3 saatte bir ama mamasını fazla yapıp vereceksin cmm

göbüşş fıtığıda benim alişimde vardı hemde nohuttan büyüktü geçtii cnm
ama hala normal delik değill ama

maşallahh kuzularıma sarısınlarıma
ama ayda 1 kilosu alması gerek cnm ben kaç doktora gittiysem öle dedi ilk aylarda
4 aydan sonra zaten az almaya başlıyolar cnm
şimdi 3 saatte bir ama mamasını fazla yapıp vereceksin cmm

göbüşş fıtığıda benim alişimde vardı hemde nohuttan büyüktü geçtii cnm
ama hala normal delik değill ama

canım 60lık veriyordum kızlara ama ya beni emdikten sonra yada emmeden yiyorlardı yani mama olmadan olmuyordu. şimdi biraz zorlanıyom acıkıyolar 75lik yetmiyor gibi..
benim yareninkide nohut gibi. ay deme dirimm düzelmiyormu göbek deliği ay dışardamı kalacak. pikini giyince çirkin durcak kardeşine bakcak kendine bakcak üzülcek yavrum yaa:sinifsinif:

canım 60lık veriyordum kızlara ama ya beni emdikten sonra yada emmeden yiyorlardı yani mama olmadan olmuyordu. şimdi biraz zorlanıyom acıkıyolar 75lik yetmiyor gibi..
benim yareninkide nohut gibi. ay deme dirimm düzelmiyormu göbek deliği ay dışardamı kalacak. pikini giyince çirkin durcak kardeşine bakcak kendine bakcak üzülcek yavrum yaa:sinifsinif:

cnm 90 cc ver çocukları aç bırakma
bu arada büyüyünce geçiyoooo kızzz bikini zamanı geçerrr merak etme
gazdan oluyor fıtık biliyorsun dimi yada çok ağlamaktan

X