ikiz olma ihtimali ??? görüşlerinizi bekliyorum

dimple2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
353
140
merhabalar;

esımın ılk evlılıgınden bır oglu var. ben ıkıncı esıyım kendısı cıft yumurta ıkızı kız kardesı var, ablasının bır kızı ıkız esıymıs ama bırı ölmüş. benım sulalemde de anne tarafından kuzenlerde falan ıkız durumu var. acaba ıkız gebelık ıhtımalım nedır ????

ıkız cocuk hep ıstemısımdır tum zorluguna ragmen bırlıkte buyurler...

Ikizlik geni asla babadan gelmez anneden gelir.seninde annenden .onunda annesinden gelir.

Hayırlısı olsun inşallah benimde anne tarafında ikizler mevcut annanemin ikizleri olmuş annemin teyzesinin ikizleri olmuş bende 4+3 hamileyim cuma günü ilk defa ultrasona giricem rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin ...

Merhabalar,bende yeni üye oldum keşke daha önce olsaymışım ne kadar güzel bilgiler,paylasımlar okuyorum... Ben 2yıllık evliyim 10 aydır bebek istiyoruz eşim ve ben tüm kontrollerden geçtik hiç bir sorun yokmuş çok şükür fakat henüz bebek hayalimize kavuşamadık vakti zamanı varmıs diyorum sabır diliyorum.. Ben de ikiz eşiyim ama ikizimi annem bilmeden aldirmis ben kalmisim benim boyle bi gene sahip olma sansim var mi bilmiyorum merak ettim tecrube yasayan varsa çok seviniirim paylasirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…