• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz kebelikte vbir kesenin bos olmasi otekinin kalp atiminin olmamasi

seda_63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
4
3
1
31
Arkadaslar 6 hafta 3 gunluk gebeyim kese biri 17 milim biri 13 milim 17 milim olan bos kese deniliyor 13 milim olan fetus var icinde ama kalp atimi yok henuz merak ediyorum kalp atimi olurmu yoksa biri bos diye otekinide kendiyle gotururmu bnm durumu yasayan varmi

Sizin durumunuzu yaşamadım ama böyle durumlarda genelde biri kaybediliyor. Diğerinin kalp atışı için biraz daha bekleyin kimi bebişler biraz geç gösteriyor kendini 7 yada 8.haftada kalp sesi duyan çok anne adayı var. Duanızı edin, karnınızı okşayarak. Strese sokmayın kendinizi. Stres hamileliğin en büyük düşmanı ❤️

Sizin durumunuzu yaşamadım ama böyle durumlarda genelde biri kaybediliyor. Diğerinin kalp atışı için biraz daha bekleyin kimi bebişler biraz geç gösteriyor kendini 7 yada 8.haftada kalp sesi duyan çok anne adayı var. Duanızı edin, karnınızı okşayarak. Strese sokmayın kendinizi. Stres hamileliğin en büyük düşmanı ❤️
Tesekkur ederim dua edin bnm icin nolur cok kotuyum ya 😔

O bos kese hala duruyor icerde ama gidermi acaba bilmiyorum giderse nezamn gider oteki keseye zarari olurmu

Tesekkur ederim dua edin bnm icin nolur cok kotuyum ya 😔
Uyurken duamı edeceğim. Siz de duanızı eksik etmeyin. Strese asla sokmayın kendinizi.
O bos kese hala duruyor icerde ama gidermi acaba bilmiyorum giderse nezamn gider oteki keseye zarari olurmu
Bildiğim kadarıyla boş kese yani boş gebelik, normalde kendi düşer düşmezse kürtaja başvurulur. Ama sizde ikiz durumu var. Doktorunuzun bu konudaki bilgisi tabiki benden daha yüksektir. Bir dahaki kontrole ne zaman çağırdı sizi?

Arkadaslar 6 hafta 3 gunluk gebeyim kese biri 17 milim biri 13 milim 17 milim olan bos kese deniliyor 13 milim olan fetus var icinde ama kalp atimi yok henuz merak ediyorum kalp atimi olurmu yoksa biri bos diye otekinide kendiyle gotururmu bnm durumu yasayan varmi
Merhaba, benim 5+6 da iki boş kesem vardı, 6+6 da tekrar gittiğimde birinde kalp atışı oluşmuştu. Boş kese zamanla küçüldü, büzüştü ve kayboldu. Diğeriyle gebeliğim devam etti ve oğlum doğdu. Yani boş keseye bir müdahalede bulunulmadı. Kendi kendine yok oldu. Bi hafta sonra tekrar gidin umarım kalp atışı olur, zaten erken bi dönemdesiniz, 7-8. Haftaya kadar beklenebilir.

Back