Ikiz gebelikte kesenin biri bos,lekelenme var,acil yardim lutfen

Canım lekelenmen devam ediyor mu bende de var ikiz gebelik ve kahverengi leke var 5 gündür devam ediyor sen nasıl oldun
Merhaba canim.Evet malesef dunden beri yine basladi.Yeni konu actim az once.Artik cok yoruldum inan tadini cikaramadim hoc.onlara bisey olmasin da ben 9 ay daha yatarim.Sen de sag salim kucagina alirsin insaAllah canim,kendini koru

Merhaba canim.Evet malesef dunden beri yine basladi.Yeni konu actim az once.Artik cok yoruldum inan tadini cikaramadim hoc.onlara bisey olmasin da ben 9 ay daha yatarim.Sen de sag salim kucagina alirsin insaAllah canim,kendini koru
Merhaba keselerden biri boşmuydu 🙄

Hayir ilk ultrasonda bos gorundu,sonraki ultrasonda her ikisinin kalp atisini duyduk cok sukur.Ama hep agri,leke var
Cok şükür🙏 keselerden biri bos olunca bazen vucut onuda atmak istiyor o yüzden sormuştum. yormayın kendinizi elinizden geldiğince dinlenin en önemliside olumsuz düşünüp kendinizide miniklerinizide strese sokmayın. Çoğul gebeliğin verdiği birseydir bence eminim zamanla geçecektir 🙏

Nacizane tavsıyem olucak stres yapmayın ve sadece yatın sakin olun ve dınlenın ıkız gebelik bıraz daha onem istiyor cok agır işler yapmayın.

Cok şükür🙏 keselerden biri bos olunca bazen vucut onuda atmak istiyor o yüzden sormuştum. yormayın kendinizi elinizden geldiğince dinlenin en önemliside olumsuz düşünüp kendinizide miniklerinizide strese sokmayın. Çoğul gebeliğin verdiği birseydir bence eminim zamanla geçecektir 🙏
Cok tesekkur ederim canim benim,dinlenmekdeyim zaten hep korkumdan)))

Back
X