kızlar ben gonal f ve ovitrelle iğneleriyle hamile kaldım..geçen hafta pazartesi kanamam başladı ve hala devam ediyor malesef..salı günü doktora gittiğimde ikiz olduklarını öğrendim ve kalp atışlarını duydum..perşembe akşamı kanamam şiddetlendi cuma tekrar gittim doktora..çok şükür ikisi de duruyordu..doktor kesin ve kıpırdamadan yatak istirahati verdi..tabi bu durum çok sıkıcı ama minişlerimin durduğuna çok mutluyum tabi..2 tane yaklaşık 4cm kistim vardı ilk kanamada biri çok küçüldü ikinci kanamada diğeri 1 cm küçüldü..doktor kistler çatlıyor ama bebekler kistlerden yukarı tutunmuşlar şimdilik sorun yok ama içerde şiddetli bir kanama devam ediyor tekrar kanaman olabilir korkma dedi..biraz zor bi hamilelik geçireceğimi söyledi..ben iki bebeğimi de çok istiyorum arkadaşlar..başına böyle şeyler gelip de sağ salim ikisini de dünyaya getiren var mı aranızda ve doğuma kadar hep yatmak zorunda mı kaldınız..ben bebeklerimin herşeyini kendim almak istiyorum..hamileliğimin tadını çıkarabilmek istiyorum ama sanırım kısmet olmayacak..moralim çok bozuk..lütfen yardımcı olur musunuz?desteğinize ve iyi anılar duymaya çok ihtiyacım var sonuçta önümdeki yol çok çok uzun malesef.. senağlama
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ikiz gebelik ve kanama:(((yardım edin lütfen!!!
- Konu Sahibi burcinn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım benim öncelikle geçmiş olsun başından geçenleri aynen yaşadım hemde ilk 3 ayımda.3 kez kanamdan dolayıı hastanede yattım sonra ewe geldim yattım pruloton ve progeston kullandım çok zordu ama allahın izniyle geçti... şuan sende yolun başındasın ama hiç korkma.. alllahın izniyle hepsi geçiooo..hem bak minişlerin iimiş nekadr güsel..kanamanda kistten kaynaklanio..bişicik olmaz yüreğini ferah tut..bugün kandil bol bol dua et..allah şimdiden dualarını kabul etsin tatlım..hayırlı kandiller..
canım benim öncelikle geçmiş olsun başından geçenleri aynen yaşadım hemde ilk 3 ayımda.3 kez kanamdan dolayıı hastanede yattım sonra ewe geldim yattım pruloton ve progeston kullandım çok zordu ama allahın izniyle geçti... şuan sende yolun başındasın ama hiç korkma.. alllahın izniyle hepsi geçiooo..hem bak minişlerin iimiş nekadr güsel..kanamanda kistten kaynaklanio..bişicik olmaz yüreğini ferah tut..bugün kandil bol bol dua et..allah şimdiden dualarını kabul etsin tatlım..hayırlı kandiller..
sağol canım benim inşallah,içimi çok rahatlattın Allah razı olsun :Saruboceq: Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.. :Saruboceq: dualarım sizlerle inşallah sen de sağ salim bebeklerini alırsın kucağına.. :Saruboceq:
canım benım 3ay dolana kadar bende heray kanama gecırdım endıselenecek bi durum yok allahın izniyle onlar senınle bende korkuyodum tabı haklısın bizde çok kolay sahıp olmadık tabı ne evrelerden gectık ama endıselenme bak ben bosuna endişelenmısım onun için diyom rahat ol bol bol dua et allah dualarımızı kabul eder
canım benım 3ay dolana kadar bende heray kanama gecırdım endıselenecek bi durum yok allahın izniyle onlar senınle bende korkuyodum tabı haklısın bizde çok kolay sahıp olmadık tabı ne evrelerden gectık ama endıselenme bak ben bosuna endişelenmısım onun için diyom rahat ol bol bol dua et allah dualarımızı kabul eder
inşallah canım benim..umarım benim de biter ve normal yaşantıma dönebilirim..çünkü bebeğimin herşeyini ben alıyım hamileliğimi ve bununla ilgili kurduğum hayalleri doyasıya yaşamak istiyorum..
Allah'ım minişlerimi benden ayırmasın inşallah.. :Saruboceq:
İnşallah sizler de bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza.. :Saruboceq:
Böyşe mesajlar okudukça nasıl rahatlıyorum anlatamam..Allah razı olsun..
bende tüp bebekle ikizlerimi hamile kalmıştım gatta test günü lekelenmelerim vardı kalp atışarını duydultan sonra bir gece ağrı kanamayla uyandım acil dr gittik yatış verildi sanah kesildi eve döndüm lekelenme devam ettim 1 hafta sonra yine kanama oldu hemde aşırı kocaman pıhtılar döküldü tamam düştü dedim y,ne duruyorlardı bu böyle 13 hafta sürdü ama hep yattım progestan iğne kullandım ama olan oldu kanamayla değil ayaklandıktan sonra erken doğumla kaybettim
yani kanaman dursada çok dikkatli ol cnm
Allah sağlılı doğumlar nasip etsin
bende tüp bebekle ikizlerimi hamile kalmıştım gatta test günü lekelenmelerim vardı kalp atışarını duydultan sonra bir gece ağrı kanamayla uyandım acil dr gittik yatış verildi sanah kesildi eve döndüm lekelenme devam ettim 1 hafta sonra yine kanama oldu hemde aşırı kocaman pıhtılar döküldü tamam düştü dedim y,ne duruyorlardı bu böyle 13 hafta sürdü ama hep yattım progestan iğne kullandım ama olan oldu kanamayla değil ayaklandıktan sonra erken doğumla kaybettim
teşekkür ederim cnm,geçsin de inşallah ben dikkat etmeye mutlaka devam ederim..şimdi durdu gibi kanamam ama yine de yatıyorum..Allah'ım bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bebeklerimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:
inşallah sen de çocuğunu sağlıkla alırsın kucağına :Saruboceq:
Aminnn cnm buda mucizm inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
bu arada dr gittiğinde özellike 12 haftanda rahim boyuna baktrmayı unutma
soruların olursa ziyaretçi yada özelden yazbilirsin iyi geceler şimdilik
teşekkür ederim..rahim boyu derken?anlayamadım..acemiliğime ver :kedi:
ne için o ölçüm ve nasıl yapılıyor?
EVT bende senin gibi ilk gebeliğimde bilmiyorum ama kaybedince öğrendim ikiz gebelikte her zaman erken doğum riski olur ve bunu önceden bilip en azından önlem amaçlı dr lar 12 haftadan sonra rahim boyuna bakar bu doğumun yakınlığına işaret eden yada rahim ağzıda bir yetmezlik söz konusumu diye incelenir tani herkeste olcak diye bir kayde yok sadece önlem amaçlı
bazen hiç birşey engel olamıyor
olsun biz tedbirimizi alalım takdir Allah' ın
EVT bende senin gibi ilk gebeliğimde bilmiyorum ama kaybedince öğrendim ikiz gebelikte her zaman erken doğum riski olur ve bunu önceden bilip en azından önlem amaçlı dr lar 12 haftadan sonra rahim boyuna bakar bu doğumun yakınlığına işaret eden yada rahim ağzıda bir yetmezlik söz konusumu diye incelenir tani herkeste olcak diye bir kayde yok sadece önlem amaçlı
Teşekkürler..Allah inşallah o günleri göstersin de yaptırırım ben o ölçümleri.. :Saruboceq:
şimdilik kanamam yok,umarım biter ve bir daha hiç ama hiç olmaz.. :Saruboceq:
Allah'a emanet olun..(bebişin ve sen opuyorumnanaktan ) :Saruboceq:
inşallah olmaz canım sen yat en azından dr bana demişti üstüste 3 gün tertemiz olursa çamaşırın o zaman biraz kalkabilirsin demişti
dikkat kendine sende bebişinle Allah' a emanet ol
SAOL GÜZELİM..AMİN :Saruboceq:
merhaba burcin tüp bebekle ikizlerime hamiş kaldım çok zorlu bir yol oldu 6 haftada kusmalar beni yatağa kitledi 16 haftamda aşırı kanamam oldu öle böle değil 3 günde bi paket orkit bitti 2 gün hastanede yattım bir ay evde sadece tuvalete gittim yattım.....bebeklerime 7 ayımda birkere dışarı çıkıp alışveriş yaptım ama hep yattım son 1 ay hastanede yaptım bütün hazırlığı baskaları yaptı
sekiz ayımız bitti dokuzden 8 gün aldık doğum oldu .....şimdi 3 ayımız bitti
yani çok zor günler ve mutlu günlerrr rabbim ,isterse olur sen sakin ol hiçbişeyi sen yapmasanda üzülme ben üzüldüm hep yansıdı...doğunca yaparsın herşeyii
ben 4 hastane çıkışı ve hediye gelenlerle bu vakte getirdim bebeklerimi şimdi o alduğım büyük kıyafetleri giyecekler .............dua et duacıyım sana
yani çok zor günler ve mutlu günlerrr rabbim ,isterse olur sen sakin ol hiçbişeyi sen yapmasanda üzülme ben üzüldüm hep yansıdı...doğunca yaparsın herşeyii
ben 4 hastane çıkışı ve hediye gelenlerle bu vakte getirdim bebeklerimi şimdi o alduğım büyük kıyafetleri giyecekler .............dua et duacıyım sana
merhaba burcin tüp bebekle ikizlerime hamiş kaldım çok zorlu bir yol oldu 6 haftada kusmalar beni yatağa kitledi 16 haftamda aşırı kanamam oldu öle böle değil 3 günde bi paket orkit bitti 2 gün hastanede yattım bir ay evde sadece tuvalete gittim yattım.....bebeklerime 7 ayımda birkere dışarı çıkıp alışveriş yaptım ama hep yattım son 1 ay hastanede yaptım bütün hazırlığı baskaları yaptı
canım benim Allah razı olsun..benim halimden yaşadıklarımı yaşayan anlar ancak..bilirsin sen de çok sıkıcı günler ama bebişlerim sağ salim gelsinler de ben bu duruma razıyım napalım kader kısmet..duaların için hakkını helal et,dualarım seninle ve minişlerinle.. :Saruboceq: Allah sağlıklı huzulu uzun ömürler versin inşallah.. :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım,ben çok şükür yaşamadım ama çoğul gebeliklerin çok büyük çoğunluğunda senin yaşadıkların yaşanıyor okuyorum ve duyuyorum.Dua etmekten ve temkinli olmaktan başka yapacak bişey yok.Bebişlerin Allah emanet olsunlar inş.hepsi geçer merak etme iyi düşün iyi olsun.Kolay bulmadık bu bebekleri Rabbim hepimizin yüzüne baksında sağlıkla ve hayırla kucaklarımızı doldurdun inş.meleklerimiz...
çok geçmiş olsun canım,ben çok şükür yaşamadım ama çoğul gebeliklerin çok büyük çoğunluğunda senin yaşadıkların yaşanıyor okuyorum ve duyuyorum.Dua etmekten ve temkinli olmaktan başka yapacak bişey yok.Bebişlerin Allah emanet olsunlar inş.hepsi geçer merak etme iyi düşün iyi olsun.Kolay bulmadık bu bebekleri Rabbim hepimizin yüzüne baksında sağlıkla ve hayırla kucaklarımızı doldurdun inş.meleklerimiz...
Amin canım iyi dileklerin için de çok ama çok teşekkür ederim..Allah sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:
canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benimde 12. ve 24. haftalarımda çok büyük 2 kanamam oldu. tüm çarşaf kan içinde kalmıştı benim kanama nedenim plasentanın aşağıda olması. 32. haftada yeniden hafif bir kanam geçirdim. her kanama sonrası 20 gün rapor verdi doktorum. Ama endişelenmemi moralimi yüksek tutmamı söyledi doktorum hep. gerçekten moral çok önemli rabbim tüm bebek bekleyen annelere sağlı, bebeklerede sağlık ve hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...
canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benimde 12. ve 24. haftalarımda çok büyük 2 kanamam oldu. tüm çarşaf kan içinde kalmıştı benim kanama nedenim plasentanın aşağıda olması. 32. haftada yeniden hafif bir kanam geçirdim. her kanama sonrası 20 gün rapor verdi doktorum. Ama endişelenmemi moralimi yüksek tutmamı söyledi doktorum hep. gerçekten moral çok önemli rabbim tüm bebek bekleyen annelere sağlı, bebeklerede sağlık ve hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...
canım yaa ne güzel artık sonuna gelmişsin..nasıl seviniyorum böyle mesajlara anlatamam..inşallah Allah'ım bana da 33-35-37-39-40. vs haftaları sağ salim ve iki bebeğimle beraber gösterir..Rabbim senin de bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Allah'a emanet olun.. :Saruboceq: