• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkız gebelik değeri

İkiz gebelik degerleriniz kaçti?

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

barbat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
42
11
88
35
Merhaba ikiz bebek anneleri bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var. Benim ilk hcg degerim 177 di daha sonra 5 haftalikken 11.370 çiktı degerim. Bir tane çok kucuk bir kese goruldu tabi kalp atisini falan daha duymadım. Sizce ikiz gebelik olabilir mi? 4 haftalikken 2300 lerde ikiz bebekleri olan annelerin yazilarini okudumda benimkisi 11.370. Acaba sizlerin degerleri nasıldi? Bilgi vermenizi rica ederim.

Merhaba ikiz bebek anneleri bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var. Benim ilk hcg degerim 177 di daha sonra 5 haftalikken 11.370 çiktı degerim. Bir tane çok kucuk bir kese goruldu tabi kalp atisini falan daha duymadım. Sizce ikiz gebelik olabilir mi? 4 haftalikken 2300 lerde ikiz bebekleri olan annelerin yazilarini okudumda benimkisi 11.370. Acaba sizlerin degerleri nasıldi? Bilgi vermenizi rica ederim.
Sanırım diğer yerde de sana cevap yazmıştım eğer sen değilsen benim 4. Hafta da 2.550 idi değerim ve iki keseyi 5 haftalık iken gördüm 6. Hafta da kalp atımlarını gördüm 7. Hafta 4 günlük iken bana veda ettiler maalesef

Bilgilendirme icin tesekkur ederim.
Bu arada cok uzuldum. Insallqh rabbim en kisa zamanda sana guzel bir melek tekrardan verir.

Bilgilendirme icin tesekkur ederim.
Bu arada cok uzuldum. Insallqh rabbim en kisa zamanda sana guzel bir melek tekrardan verir.
İnşallah canım Rabbim sana da gönlüne göre gönlünden geçeni hayırlı kılıp sana versin :)

Iyı aksamlar 4+4 gunluk ten hcg yaptrıdım ve sonuc 4250.28 cıktı cuma gunu doktora gıttım baktı sadce keseyı gordu 10 gun sonra yıne gel dedı eltımın 5 bucuk haftalıkten cıkan sonucu 1998.70dı sızde ıkız gebek olma sansı varmı sımden teşekkür ler

Iyı aksamlar 4+4 gunluk ten hcg yaptrıdım ve sonuc 4250.28 cıktı cuma gunu doktora gıttım baktı sadce keseyı gordu 10 gun sonra yıne gel dedı eltımın 5 bucuk haftalıkten cıkan sonucu 1998.70dı sızde ıkız gebek olma sansı varmı sımden teşekkür ler
Umutlandırmak istemem ama ikiz olabilir :) benim 4. Hafta değerim 2.550 idi sen düşün :)

Mutlaka buradan yazin bende merak ettim rabbim gonlunuze gore versin. Ben daha gitmedim doktora tek kese vardi kan degerim yuksekti bakalim bekleyip gorucem

5+4 gunluk suan ve yine kan testi yaptırdım 13314 cikti yarin diktara yine gidcem bakalim

Mutlaka buradan yazin bende merak ettim rabbim gonlunuze gore versin. Ben daha gitmedim doktora tek kese vardi kan degerim yuksekti bakalim bekleyip gorucem
5+4 gunluk sauan testi bugun 13314 cikti yarin doktara gidocem bakalim ne diyicek ama arkadasin doktoruna yolladik normal belik dedi

Beim 4 haftalıkken 4047 degerim ama ikiz mi bilmiyorum bi daha ki gittiğimde belli olacak değer yüksek biraz bende merakla bekliyorum hayırlısı.

M
Beim 4 haftalıkken 4047 degerim ama ikiz mi bilmiyorum bi daha ki gittiğimde belli olacak değer yüksek biraz bende merakla bekliyorum hayırlısı.
Merhaba sonuc ne oldu merak ettim benimde degerim baya yuksek ama henuzkeseyi goremedik 6076.24 bu arada sizce ikiz midir

M

Merhaba sonuc ne oldu merak ettim benimde degerim baya yuksek ama henuzkeseyi goremedik 6076.24 bu arada sizce ikiz midir
Ikiz değil canim benim ki ama herhangi başka bi doktora da gittiğimde değerlerden ikiz zannediliyor iki üç doktor sordu yüksek olmasının sebebini de çok bulantı ve kusma var ona bağlıyorlar hala kusuyorum çünkü canim tsh hormonun yüksek sizin bilemiyorum kacinci hafta o yüzden yorum yapmam mantıksız olur ama kese görünmedi ve bu değerse şaşırdım ya ilizdir yada benim ki beta hormonu yüksek gidip sürekli kusacaksini:(

İyi akşamlar arkadaşlar bende çok merak ediyorum ikiz mi diye ve çok heyecanlıyım
İlk ultrasona 7 haftalıkken girdim ama doktor doğru düzgün ilgilenip bakmadı malesef :(
Yurt dışında yaşıyorum sürekli giremiyoruz burada malesef ultrasona bidahaki kontrolüm 13.haftada ama ben çook sabırsızlanıyorum

İlk bera hcg 4+5 günlükken 8 bin 250
İkinci 6+4 günlükken 71 bin 740
Sizce ikiz olabilirmi

Beta hcg değerim 44740. 5 haftalık veya 6 haftalık gebeymişim. Sizce çoğul gebelik olabilir mi? Tek kese gördük

12.gün 447
14.gün 3bin
15.gün 5bindi
ikiz gebelik
Değişiyor kişiye göre

Back