• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik beta

Betadan belli olmuyor ancak kese görmeye gittiğinizde netleşir. Bazen tek kese görünüyor sonradan ikinci meydana çıkıyor. Kesin ikizdir diyemeyiz. Ama ikiz istiyorsan Rabbim gönlüne göre versin ikizdir inşallah🤲🏻 😊
Beta artışı 2 katından fazla olunca ikiz olabilir yazıyor internette de.bu guruba bakınca aslında başlarda herkesin 2 ye katlamış çok da anlaşılmıyor.benim ilk değer biraz yüksek geldi bana da o yüzden acaba mı dedim.tamam teşekkür ederim

Canım benim de ilk 709 çıktı ikinci değerim 1561 çıktı.ikiz olabilir mi?
Betadan net belli olmuyor canım 8 haftalık hamilelikte bile ikiz oldgunu öğrenenler oluyor bnm bir bebek göründü doktorum 8 haftaliga kadar tek mi ikiz mi olur belli olmaz dedi yani zigot sonradan tekrar bolunebiliyormus tavsiyem beklemen olur. Ama kan değerine bakarsak normal çünkü değer iki gün sonra ikiye katlamis. Ama yinede belli olmaz bazı ikizler değerler tek bebek gibi oluyor 🤍🥰

Masallah. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bebeklerinizi.

Kacinci gun beta degeriniz 350 cikti acaba? Hatirliyor musinuz? Bir de tup bebek mi dogal yoldan mi cogul gebeliginiz?
Teşekkürler amin canım
Tüp bebek tedavisiyle oldu iki embriyo transfer edilmişti ama üç bebek oluştu🤣
Ben transfer gününüde sayıyodum 10. Gün 350
14. Gün 2050

Canım benimde öyle ilk değer 2 nisanda 330, 4 nisanda 650, 7 nisanda 2975, 15 Nisanda 52257 sence çoğul mu yani
7 Nisan 3bin
9 nisan 6 bin
11 nisan 12 bin
13 nisan 24bim
15 nisan 48bim
Sizin 52bin cikmis. Ikiz istiyorsaniz Insallah oyledir ama bana tekil de olabilir gibi geldi

Back