• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik beta

Baharbatu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2022
19
14
3
28
Merhaba arkadaşlar tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Son adet tarihim 4 Mart, ilişki tarihi 13 mart 4 haftalık hamileyim beta değerim 52257 çıktı yakınlarımız ikiz olabilir diyor sizlerin tecrübesine ve cevaplarına ihtiyacim

Çoğul gebeliktir. Bir doktora görünün isterseniz.
Evet kuzum tüm yakınlarımız bunu söylüyor ikiz anneleri vardır burda mutlka diye yazdm buraya yarndan sonra kontrolüm var ama kafamı çok kurcalıyor 4 haftalık hamilelikte kese görünmeye biliyormuş o yüzden buraya yazdm yasayanlar varmı bu durumu die eşimin sulalesinde hiç ikiz yok bnm tarafında uzak akrabalarım da var o yüzden biraz şok olduk ikiz diyenlere

Merhaba arkadaşlar tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Son adet tarihim 4 Mart, ilişki tarihi 13 mart 4 haftalık hamileyim beta değerim 52257 çıktı yakınlarımız ikiz olabilir diyor sizlerin tecrübesine ve cevaplarına ihtiyacim
Benim ikiz gebeliği ilk değerim 455 ikinci değerim 900 civarı çıkmıştı ama keseyi görene kadar doktorum birşey demedi. sizinki epey yüksek doktorla ilerleyin derim

Evet kuzum tüm yakınlarımız bunu söylüyor ikiz anneleri vardır burda mutlka diye yazdm buraya yarndan sonra kontrolüm var ama kafamı çok kurcalıyor 4 haftalık hamilelikte kese görünmeye biliyormuş o yüzden buraya yazdm yasayanlar varmı bu durumu die eşimin sulalesinde hiç ikiz yok bnm tarafında uzak akrabalarım da var o yüzden biraz şok olduk ikiz diyenlere
Bu beta değeriyle kese görünür
Beta değeri bebek sayısıyla ilgili bilgi vermez aynı şekilde artış oranı da
K kese görüp birkaç hafta sonra iki kalp atışı da duyabilirsiniz
8-9.haftalar gibi kesinleşir.

Canım benimde öyle ilk değer 2 nisanda 330, 4 nisanda 650, 7 nisanda 2975, 15 Nisanda 52257 sence çoğul mu yani
Canım ikimizinki nerdeyse aynı
Çünkü benim 10. Gün 350 14. Gün 2050
Birbirimize çok yakınız
Ben doktorumu arayıp değerimi söylediğimde kesin ikiz demişti ve dediği gibide çıktı muayaneye gitmeden ikiz oldugunu söyledi üçüz oldugunu 5 gün önce ögrendim 🤣🤣

Ay maşallah kuzum sana Allah yar ve yardımcın olsn saglicakla kucağına alıp büyütursun inşallah. Şuan bnde şok oldm bide karnım 2 aylık karın gibi halbuki 4 haftalık hamileym

Ay maşallah kuzum sana Allah yar ve yardımcın olsn saglicakla kucağına alıp büyütursun inşallah. Şuan bnde şok oldm bide karnım 2 aylık karın gibi halbuki 4 haftalık hamileym
Sagol canım
İlk haftalarda oluyor sonradan normale döner merak etme
İkizse haber ver bizede

Şu an bebek daha yeni rahme düştü ne göbeği 🙈🙈 o gaz ve şişlik oluyor 4. Ayına kadar göze çarpacak kadar şişmez. Bende ikizlere hamileyim kan değerim normal artışla ilerledi keseyi görene kadar ikiz olduğunu bilmiyorduk. Hayirlisi olsun inşallah ☺️

Şu an bebek daha yeni rahme düştü ne göbeği 🙈🙈 o gaz ve şişlik oluyor 4. Ayına kadar göze çarpacak kadar şişmez. Bende ikizlere hamileyim kan değerim normal artışla ilerledi keseyi görene kadar ikiz olduğunu bilmiyorduk. Hayirlisi olsun inşallah ☺️
Valla kuzum hiç böyle göbeğim olmadı yakınlarımız da ikiz olabilir diyince ona yordum. Sizinde hayırlı olsun sağlıcakla kucagina alırsın inşallah 🧿🤍

Canım benim de ilk 709 çıktı ikinci değerim 1561 çıktı.ikiz olabilir mi?
Betadan belli olmuyor ancak kese görmeye gittiğinizde netleşir. Bazen tek kese görünüyor sonradan ikinci meydana çıkıyor. Kesin ikizdir diyemeyiz. Ama ikiz istiyorsan Rabbim gönlüne göre versin ikizdir inşallah🤲🏻 😊

Back