Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkiz gebelik beta
- Konu Sahibi Baharbatu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @ikizgebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet kuzum tüm yakınlarımız bunu söylüyor ikiz anneleri vardır burda mutlka diye yazdm buraya yarndan sonra kontrolüm var ama kafamı çok kurcalıyor 4 haftalık hamilelikte kese görünmeye biliyormuş o yüzden buraya yazdm yasayanlar varmı bu durumu die eşimin sulalesinde hiç ikiz yok bnm tarafında uzak akrabalarım da var o yüzden biraz şok olduk ikiz diyenlereÇoğul gebeliktir. Bir doktora görünün isterseniz.
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Benim ikiz gebeliği ilk değerim 455 ikinci değerim 900 civarı çıkmıştı ama keseyi görene kadar doktorum birşey demedi. sizinki epey yüksek doktorla ilerleyin derimMerhaba arkadaşlar tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Son adet tarihim 4 Mart, ilişki tarihi 13 mart 4 haftalık hamileyim beta değerim 52257 çıktı yakınlarımız ikiz olabilir diyor sizlerin tecrübesine ve cevaplarına ihtiyacim
Evet canm bizde öyle yapicaz ama 4 haftalıkta kese görünmüyormus bazen bizde haliyle merak ediyoruzBenim ikiz gebeliği ilk değerim 455 ikinci değerim 900 civarı çıkmıştı ama keseyi görene kadar doktorum birşey demedi. sizinki epey yüksek doktorla ilerleyin derim
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin Birde yakın uzak fark etmiyor gende varsa olabiliyormuş çoğul gebelikEvet canm bizde öyle yapicaz ama 4 haftalıkta kese görünmüyormus bazen bizde haliyle merak ediyoruz
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Bu beta değeriyle kese görünürEvet kuzum tüm yakınlarımız bunu söylüyor ikiz anneleri vardır burda mutlka diye yazdm buraya yarndan sonra kontrolüm var ama kafamı çok kurcalıyor 4 haftalık hamilelikte kese görünmeye biliyormuş o yüzden buraya yazdm yasayanlar varmı bu durumu die eşimin sulalesinde hiç ikiz yok bnm tarafında uzak akrabalarım da var o yüzden biraz şok olduk ikiz diyenlere
Beta değeri bebek sayısıyla ilgili bilgi vermez aynı şekilde artış oranı da
K kese görüp birkaç hafta sonra iki kalp atışı da duyabilirsiniz
8-9.haftalar gibi kesinleşir.
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Canım benimde öyle ilk değer 2 nisanda 330, 4 nisanda 650, 7 nisanda 2975, 15 Nisanda 52257 sence çoğul mu yaniBenim üçüz gebelik
İlk değerim 350 ikinci değerim 2050 çıkmıştı canım
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Canım ikimizinki nerdeyse aynıCanım benimde öyle ilk değer 2 nisanda 330, 4 nisanda 650, 7 nisanda 2975, 15 Nisanda 52257 sence çoğul mu yani
Çünkü benim 10. Gün 350 14. Gün 2050
Birbirimize çok yakınız
Ben doktorumu arayıp değerimi söylediğimde kesin ikiz demişti ve dediği gibide çıktı muayaneye gitmeden ikiz oldugunu söyledi üçüz oldugunu 5 gün önce ögrendim
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Sagol canımAy maşallah kuzum sana Allah yar ve yardımcın olsn saglicakla kucağına alıp büyütursun inşallah. Şuan bnde şok oldm bide karnım 2 aylık karın gibi halbuki 4 haftalık hamileym
İlk haftalarda oluyor sonradan normale döner merak etme
İkizse haber ver bizede
Kesinlikle yazarım canm sende haberdar et lütfenSagol canım
İlk haftalarda oluyor sonradan normale döner merak etme
İkizse haber ver bizede
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Tamamdır canımKesinlikle yazarım canm sende haberdar et lütfen
- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
Şu an bebek daha yeni rahme düştü ne göbeği o gaz ve şişlik oluyor 4. Ayına kadar göze çarpacak kadar şişmez. Bende ikizlere hamileyim kan değerim normal artışla ilerledi keseyi görene kadar ikiz olduğunu bilmiyorduk. Hayirlisi olsun inşallahAy maşallah kuzum sana Allah yar ve yardımcın olsn saglicakla kucağına alıp büyütursun inşallah. Şuan bnde şok oldm bide karnım 2 aylık karın gibi halbuki 4 haftalık hamileym
Valla kuzum hiç böyle göbeğim olmadı yakınlarımız da ikiz olabilir diyince ona yordum. Sizinde hayırlı olsun sağlıcakla kucagina alırsın inşallahŞu an bebek daha yeni rahme düştü ne göbeği o gaz ve şişlik oluyor 4. Ayına kadar göze çarpacak kadar şişmez. Bende ikizlere hamileyim kan değerim normal artışla ilerledi keseyi görene kadar ikiz olduğunu bilmiyorduk. Hayirlisi olsun inşallah
Bebeğiniz ikiz mi merak ettim deMerhaba arkadaşlar tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Son adet tarihim 4 Mart, ilişki tarihi 13 mart 4 haftalık hamileyim beta değerim 52257 çıktı yakınlarımız ikiz olabilir diyor sizlerin tecrübesine ve cevaplarına ihtiyacim
Canım benim de ilk 709 çıktı ikinci değerim 1561 çıktı.ikiz olabilir mi?Benim ikiz gebeliği ilk değerim 455 ikinci değerim 900 civarı çıkmıştı ama keseyi görene kadar doktorum birşey demedi. sizinki epey yüksek doktorla ilerleyin derim
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Betadan belli olmuyor ancak kese görmeye gittiğinizde netleşir. Bazen tek kese görünüyor sonradan ikinci meydana çıkıyor. Kesin ikizdir diyemeyiz. Ama ikiz istiyorsan Rabbim gönlüne göre versin ikizdir inşallahCanım benim de ilk 709 çıktı ikinci değerim 1561 çıktı.ikiz olabilir mi?