• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik annelerii :))

Annakarenina Annakarenina beni mide yanması çok rahatsız ediyor bu aralar,arada ağrılarım oluyor, çok dışarı çıkmıyorum en fazla azcık sokağın başına kadar yürüyüp geri dönüyorum yoruluyorum hemen birde çiş konusu var 🙈daha kıyafet eşya bişey almadım..
Çok korkuyorum bazen bişey olacak diye hareket etmediklerinde , ve ya gece yarısı kendimi sırt üstü bulduğumda, sizlerde de varmı bilmiyorum , 3 haftada bir dr gel diyor ben 2 olsun istiyorum uzayınca huysuzlanıyorum😔😔😔normal mi bilemiyorum

Kızlar selamlar ben de 10 haftalık ikizlere hamileyim ilk hamileliğim. Günler rahat geçiyor şu anda kusma bulantım vs yok çok şükür. Ama stres beni mahvetti erken doğacaklar gelişemeyecekler diye çok endişeleniyorum. Günde 4 kez 200 mg progestan kullanıyorum. Sizin doktorunuzun tavsiye ettiği bir şey var mı riskleri önlemek adına? Sizler neler yapıyorsunuz?

Merhaba benim de şimdi 19 haftalık oldu 2 haftadır kanamam var progestan kullanıyorum son 1 2 gündür azaldı yok denecek kadar.
Siz sonrasında da kanama yaşadınız mı?
Merhaba bende 18. Haftada kanama yaşadım şuannda kahverengi lekeler fevam ediyor sizde öyle bi durum oldumu acaba

Evet devlette yapılıyor.
Ben yaptırmadım. 3 farklı doktor ikizlere yapılmıyor, yapılsa da dogru sonuc vermiyor demişti ama 14.haftamda perinatolojiden detaylı ultrason yaptırmam istenmişti.
Merhabalar bende ikiz bebeklere hamileyim doktor ultrasonda şükür bi sıkıntı görmedi ense kalınlığında ama perinatolojiye gitmemizi söyledi yine de. Siz yaptırdınız mı ayrıntılı ultrason

Merhabalar bende ikiz bebeklere hamileyim doktor ultrasonda şükür bi sıkıntı görmedi ense kalınlığında ama perinatolojiye gitmemizi söyledi yine de. Siz yaptırdınız mı ayrıntılı ultrason
Perinatoloji takibindeyim. İki haftada bir kontrole gidiyorum. Sizi de muhtemelen öyle çağıracaklardır. Perinatoloji takibe başlayınca detaylıya ayrıca gitmemiştim o haftamda

Annakarenina Annakarenina beni mide yanması çok rahatsız ediyor bu aralar,arada ağrılarım oluyor, çok dışarı çıkmıyorum en fazla azcık sokağın başına kadar yürüyüp geri dönüyorum yoruluyorum hemen birde çiş konusu var 🙈daha kıyafet eşya bişey almadım..
Çok korkuyorum bazen bişey olacak diye hareket etmediklerinde , ve ya gece yarısı kendimi sırt üstü bulduğumda, sizlerde de varmı bilmiyorum , 3 haftada bir dr gel diyor ben 2 olsun istiyorum uzayınca huysuzlanıyorum😔😔😔normal mi bilemiyorum
Merhaba. Ben de reflü oluyor aynı şey sanırım. Neyse katlanıcaz artık. Gece sırt üstü uyanınca çok mu sırt üstü yattım diye üzülüp endişe ediyorum. Sadece sol tarafa yatmak da çok zor. Bugünlerde özellikle gece kollarım ve ellerim uyuşuyor ellerimi açıp kapatmak bile zahmetli bir iş oldu. Evet beni de doktor ayda bir üç hafta sonra filan çağırdı ama uygun olan internetten okuduğum riskli gebelikler için iki hafta da bir gitmekmiş ve ben perinatoloji ve normal Doğum doktoruna iki hafta da bir olacak şekilde gittim hep. Perinatoloji artık bana gelme dedi. İnşallah bir sıkıntı olmaz. İnsan çok merak ediyor. Nasıllar ne yapıyorlar inanılmaz bir durum.

Bende sürekli gece sağa sola dönüyorum uykular şimdiden bitti 20.haftaya giricem perinatolojiye randevum var detaylı için umarım herşey yolundadır 🙏🏻

Reflü için çok baharatlı ve salçalı şeyler yememeye çalış gaviscon şurup iç bide tok karnına yastığın yüksek olması lazım anca öyle kurtulursun

Sizi bilmiyorum ama ben gün sayıyorum resmen , çok zorlanıyorum artık, dr mayıs sonu alırız diyor, allahım hepimizin yardımcısı olsun , gerçekten ikiz gebelik çok zor, bu halde nasıl alışverişlerini yapacağım bi fikrim yok, ayakta çok duramıyorum, daha hiç bişey almadım 😫

Kızlar nerdesiniz sohbetler azalmış.
Şeker yüklemesi yaptınız mı?
Ben şimdi 25. Haftadayım endokrine yönlendirdi doktorum şekere yatkınlığım var dedi. 2. Saat tokluk şekeri sınırın üstü sadece diğerleri hep sınır altı.

8 gündür hastanede yatıyorum servikal serklaj yapıldı daha 24. Haftadayım bol dua edin bize doktor birinin suyunun azaldığını söylüyor

Herkese merhaba ,umarım hepiniz iyisinizdir, benim doğuma 12 gün kaldı ,tansiyonum yüksek olduğu için dr 10 gün erkene aldı , 36 haftada alacak, ciğer geliştirici de yapıldı, şu an bir sıkıntı yok evde beklemedeyiz🐥🐥sizler de durum ne??

Bir bebeğimi kaybettim bir bebeğimde küvözde inşallah hayata tutunacak 🤲🏻🙏🏻

Back