• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik annelerii :))

Evet devlette yapılıyor.
Ben yaptırmadım. 3 farklı doktor ikizlere yapılmıyor, yapılsa da dogru sonuc vermiyor demişti ama 14.haftamda perinatolojiden detaylı ultrason yaptırmam istenmişti.
Perinatolojiden ben randevu alıp mı gidicem direk galiba gittiğim hastanede öyle bir bölüm yok

Perinatolojiden ben randevu alıp mı gidicem direk galiba gittiğim hastanede öyle bir bölüm yok
Devlettemi yaptırıyorsunuz takipleri?
Eğer devletse direk randevu alınamıyor sizi yönlendirmeleri lazım, öyle randevu alabilirsiniz

selam🥰bende tüp bebek ile kaldım , tek embriyo transfer edildi , 6. Haftada bölünüp ikiye ayrıldı, şuan 15. Haftadayız , tek yumurta ikizi iki kızımız olacak inş, süreç zor geçti ama şimdi iyiyim , inş hepimizin güzel geçer🙏🙏🙏
Merhaba isimleri ne olacak inşallah. Ben de iki kız bekliyorum 🥰

Merhaba
Şimdilik doğa ve dora düşünüyoruz🥰🥰
Siz karar verdiniz mi? Kaçıncı haftanız? İnş sağlıcakla kucağınıza alırsınız🩷🩷
Lila & lina / Ecrin & Ece / Alin & Alya / Hira & Arya
Lidya & Lilya / Karya & Karsu

Tekrar merhaba N nasim1370 ben 27.haftaya girdim hayırlısyla sağlıkla tamamına varırız. Senin tek embriyo nasıl ikiye bölünmüş size büyük süpriz olmuştur. Benim çift yumurta ikizi çok merak ediyorum iki ayrı kardeş nasıl olacak. Ben iki embriyo olsun istemiştim.
Şimdilik bizde isim olarak İnci ve İpek düşündük bakalım sağlıkla doğup büyüsünler inşallah.

Senin kaçta idi ve hamileliğin nasıl gidiyor kaç yaşındaydın çok soru sordum:))))

Tekrar merhaba N nasim1370 ben 27.haftaya girdim hayırlısyla sağlıkla tamamına varırız. Senin tek embriyo nasıl ikiye bölünmüş size büyük süpriz olmuştur. Benim çift yumurta ikizi çok merak ediyorum iki ayrı kardeş nasıl olacak. Ben iki embriyo olsun istemiştim.
Şimdilik bizde
Şimdilik bizde isim olarak İnci ve İpek düşündük bakalım sağlıkla doğup büyüsünler inşallah.

Senin kaçta idi ve hamileliğin nasıl gidiyor kaç yaşındaydın çok soru sordum:))))

isim olarak İnci ve İpek düşündük bakalım sağlıkla doğup büyüsünler inşallah.

Annakarenina Annakarenina Merhaba , maşallah sizinkiler büyümüşler artık,nasıl gidiyor yorgunluğu halsizliği atmışsınızdır,benim 18 haftalıklar daha, yavrularım tek kese içerisinde karman çorman duruyorlar yerleri dar😣 hala şoku üzerimden atlatamadım desem yeridir, bende çok merak ediyorum tüm genetik kodları aynı kan gurubu dahil😅sadece parmak izleri farklı olacak😅, bakalım hayırlısı olsun hakkımızda, sağlıkla gelsinler , ben 32 yaşındayım ☺️

Benim de o haftalarım biraz sıkıntılı geçti kanamam olmuştu istirahat progestan atlattık çok şükür. Öncesi zaten hep mide bulantısı kilo kaybı ile geçti. Zaman gerçekten çabuk geçiyor. Şuan karnım çok belirginleşti. En çok o beni şaşırtıyor. Nasıl büyüyecek diyordum. İnşallsh tam vaktinde sağlıkla doğuralım şimdiki duam bu. Geceleri uykum çok bölünüyor sağdan sola dönmek hemen uyandırıyor ve zor geçiyor. Tabi yaş da (37) etkili oluyor mu bilmiyorum. Alışveriş yapmaya başladın mı

Geceleri bende dönerken hep uyanıyorum ve bel ağrım çok var 16+1 deyiz karnım çok belirgin.Sizde de var mı bel ağrısı

Benim de o haftalarım biraz sıkıntılı geçti kanamam olmuştu istirahat progestan atlattık çok şükür. Öncesi zaten hep mide bulantısı kilo kaybı ile geçti. Zaman gerçekten çabuk geçiyor. Şuan karnım çok belirginleşti. En çok o beni şaşırtıyor. Nasıl büyüyecek diyordum. İnşallsh tam vaktinde sağlıkla doğuralım şimdiki duam bu. Geceleri uykum çok bölünüyor sağdan sola dönmek hemen uyandırıyor ve zor geçiyor. Tabi yaş da (37) etkili oluyor mu bilmiyorum. Alışveriş yapmaya başladın mı
Merhaba benim de şimdi 19 haftalık oldu 2 haftadır kanamam var progestan kullanıyorum son 1 2 gündür azaldı yok denecek kadar.
Siz sonrasında da kanama yaşadınız mı?

Merhaba benim de şimdi 19 haftalık oldu 2 haftadır kanamam var progestan kullanıyorum son 1 2 gündür azaldı yok denecek kadar.
Siz sonrasında da kanama yaşadınız mı?
Merhaba Aylaaaaaa benim kanama da tam 17- 18 gibi olmuştu. İlk kanama oldu doktora gittim hastaneye yatış verdi. Geçti. Ancak bi hafta sonra tekrar bi kanama oldu. O zaman da hastanede kontrol altına aldı. Sonrasında ayakta durma ve yorulma dedi. Ben de ona dikkat etmeye çalıştım. Rahim ağzı uzunluğu sınırda dedi. Onunla da ilgili olabiliyormuş. Sonrasında başka olmadı inşallah daha olmaz. Sağlıklı bir şekilde tamamlarız. Şimdi yine de her ihtimale karşı progestanı bi kere kullanıyorum bende.

Geceleri bende dönerken hep uyanıyorum ve bel ağrım çok var 16+1 deyiz karnım çok belirgin.Sizde de var mı bel ağrısı
Ben de de bel değil de yürürken ve yatarken genital bölgedeki kemiklerim nasıl sızlıyor ağrıyor anlatamam. Benim karnım küçükmüş öyle diyorlar. Kişiden kişiye değişiyor demek ki

Güzel anneler merhaba 10+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim folik asit günde 1 kullanıyorum ama bazı yerlerde ikiz gebeliklerde 2 kullanılmalı diyor bu doğru mu sizler nasıl kullanıyorsunuz?

Güzel anneler merhaba 10+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim folik asit günde 1 kullanıyorum ama bazı yerlerde ikiz gebeliklerde 2 kullanılmalı diyor bu doğru mu sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Evet bende gördüm bazı yerlerde 1mg alınmalı diyor ama benim doktorumda bişey demedi tek içiyorum

Ben de de bel değil de yürürken ve yatarken genital bölgedeki kemiklerim nasıl sızlıyor ağrıyor anlatamam. Benim karnım küçükmüş öyle diyorlar. Kişiden kişiye değişiyor demek ki
Benim de o haftalarım biraz sıkıntılı geçti kanamam olmuştu istirahat progestan atlattık çok şükür. Öncesi zaten hep mide bulantısı kilo kaybı ile geçti. Zaman gerçekten çabuk geçiyor. Şuan karnım çok belirginleşti. En çok o beni şaşırtıyor. Nasıl büyüyecek diyordum. İnşallsh tam vaktinde sağlıkla doğuralım şimdiki duam bu. Geceleri uykum çok bölünüyor sağdan sola dönmek hemen uyandırıyor ve zor geçiyor. Tabi yaş da (37) etkili oluyor mu bilmiyorum. Alışveriş yapmaya başladı

Back