Ben yaptırdım ama 12. Haftada.Bende doktorlara sordum ikiz gebelikte ikili test yapılmıyor dediler
Neden yapılmıyormuş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım ama 12. Haftada.Bende doktorlara sordum ikiz gebelikte ikili test yapılmıyor dediler
Çıkan değerlerin hangi bebeğe ait olacağı bilinememesi de yapılmamasının sebeplerinden biri.Ben yaptırdım ama 12. Haftada.
Neden yapılmıyormuş?
Ne zaman öğrendiniz cinsiyetlerini?selambende tüp bebek ile kaldım , tek embriyo transfer edildi , 6. Haftada bölünüp ikiye ayrıldı, şuan 15. Haftadayız , tek yumurta ikizi iki kızımız olacak inş, süreç zor geçti ama şimdi iyiyim , inş hepimizin güzel geçer
Çok şükür kalp atışlarını duydum ikiside aynı boyutta ve hızda büyümüş aynı ilerliyorlar dedi doktor çok mutlu oldumİnşallah duyarsın canısı ben kalp atışlarını 6+5 haftalıkken duymuştum güzel haberlerini bekliyoruz
Ben 13. Haftada nifty testiyle öğrendim , gelip kan aldılar 10 gün sonra sonuç çıktıinş sağ salim gelirlerNe zaman öğrendiniz cinsiyetlerini?
Hangi tarihde transfer oldunuz bende 15. Haftadayım umarım sağlıcakla kucağımıza alırız
Şükürler olsun çok sevindimÇok şükür kalp atışlarını duydum ikiside aynı boyutta ve hızda büyümüş aynı ilerliyorlar dedi doktor çok mutlu oldum
Güzel olacak hiç merak etme , benim defalarca kanamam oldu ağrılar sancılar, hepsi geçiyor , içini ferah tut dinlen bol bol su içBenimde dün kontrolüm vardı.2 adet kese göründü.7 yıl sonra tedavi sonucu rabbim nasip etti.4 haftadayim doktor daha çok küçük haftaya tekrar gelin dedi.Esim sevinince doktor şimdilik fazla sevinmeyin dedi benim moral sıfır oldu
Ben 13. Haftada nifty testiyle öğrendim , gelip kan aldılar 10 gün sonra sonuç çıktıinş sağ salim gelirler
16 Ekim de transfer oldum , inş hepimizin güzel ilerlerNe zaman öğrendiniz cinsiyetlerini?
Hangi tarihde transfer oldunuz bende 15. Haftadayım umarım sağlıcakla kucağımıza alırız
Evet devlette yapılıyor.Kızlar ikili tarama testi yaptırdınız mı devlette yapılıyor mu ?