• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik annelerii :))

Ben yaptırdım ama 12. Haftada.
Neden yapılmıyormuş?
Çıkan değerlerin hangi bebeğe ait olacağı bilinememesi de yapılmamasının sebeplerinden biri.
Bana da üç ayrı doktor ikili test ikiz gebeliklerde yapılamıyor demişti.
İstenirse amniyon sıvısı alınarak bakılabilir ama ihtimal olsa da düşük riski var birde fetal dna ydı sanırım maliyetli ama istenirse o yapılabilir denmişti

Benimde dün kontrolüm vardı.2 adet kese göründü.7 yıl sonra tedavi sonucu rabbim nasip etti.4 haftadayim doktor daha çok küçük haftaya tekrar gelin dedi.Esim sevinince doktor şimdilik fazla sevinmeyin dedi benim moral sıfır oldu

Kızlar sabah kanamayla uyandım, Lekelenme gibi, doktora gittim ikiz olduğu için rahime sığmaya çalışıyorlar normalmiş endişelenecek bişey yokmuş.

Bu arada rahim dışında bir bebek demiştiniz dedim gülmeye başladı başka bi doktora gidersen söyleme gülerler dedi 😊 ben yanlış anlamışım sanırım 😄🤭 ikiside rahimde yani sıkıntı yok.

Çok şükür sevindim canım hayırlısı ile kucağımıza alalım bende bugün başka bir doktora gittim 2 li test yaptır kesinlikle dedi kafam karıştı

Ubb2731
Canım erken olduğu için öyle demiş moralini bozma ben 6. Haftada kalp atışı duymuştum inşallah biraz daha bekle bakalım

Kızlar ben de tüp bebek ile şu an 5+4 ikizleri gördüm ☺ iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorum ama ben salı günü başka bi doktora gidicem ikiz olduğu için yakın takip etmek istiyorum. Ama ben bu sabah uykumdan gerinerek uyandım bacaklarımı ya da kolumu uzatmış şekilde değil cenin pozisyonunda karnımdan geriniyordum. Sabahtan beri buna canım sıkkın. Yaşayan var mı aranızda

selam🥰bende tüp bebek ile kaldım , tek embriyo transfer edildi , 6. Haftada bölünüp ikiye ayrıldı, şuan 15. Haftadayız , tek yumurta ikizi iki kızımız olacak inş, süreç zor geçti ama şimdi iyiyim , inş hepimizin güzel geçer🙏🙏🙏

Bende çift yumurta 29 haftalık tüp bebek gebeliğim 🥰
İnşallah Allahın izniyle sağsalim vakitlice kucağımıza almak nasip olsun 🧿🧿🙏🏻🙏🏻

selam🥰bende tüp bebek ile kaldım , tek embriyo transfer edildi , 6. Haftada bölünüp ikiye ayrıldı, şuan 15. Haftadayız , tek yumurta ikizi iki kızımız olacak inş, süreç zor geçti ama şimdi iyiyim , inş hepimizin güzel geçer🙏🙏🙏
Ne zaman öğrendiniz cinsiyetlerini?
Hangi tarihde transfer oldunuz bende 15. Haftadayım 🩷🌼 umarım sağlıcakla kucağımıza alırız

Benimde dün kontrolüm vardı.2 adet kese göründü.7 yıl sonra tedavi sonucu rabbim nasip etti.4 haftadayim doktor daha çok küçük haftaya tekrar gelin dedi.Esim sevinince doktor şimdilik fazla sevinmeyin dedi benim moral sıfır oldu
Güzel olacak hiç merak etme , benim defalarca kanamam oldu ağrılar sancılar, hepsi geçiyor , içini ferah tut dinlen bol bol su iç🥰🥰

Devlette yapılıyor ama doktorların çoğu doğru sonuç vermez diyor kimisi yaptırın diyor ben yaptırdım sonuç 1 hafta sonra çıkacak

Kızlar ikili tarama testi yaptırdınız mı devlette yapılıyor mu ?
Evet devlette yapılıyor.
Ben yaptırmadım. 3 farklı doktor ikizlere yapılmıyor, yapılsa da dogru sonuc vermiyor demişti ama 14.haftamda perinatolojiden detaylı ultrason yaptırmam istenmişti.

Back