• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelerim gelin biraz destekleşelim

SulErzkn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
1.263
902
43
Kızlar geçen yıl haziran da ve Aralık'ta iki düşük yaptım Aralık'ta ki düşükte ikizdi, bende üzüntüden yorgunluktan ara vermiştim hâlâ ara verdiğimi zannediyordum, daha doğrusu korkuyordum tekrarlarsa yine geçen seneki şeyler diye, bu ay reglim gecikti gittim 4haftalik hamileydim şükür ve çok şükür ikizmis, şimdi 5+5 olduk Perşembe tekrar gideceğiz, kalp atışı için acele etmemem gerekiyor biliyorum yine de sabredemiyorum, var mı ikiz, kalbini duyan, durumlar nasıl, siz nasılsınız ❣️

Birkaç ikiz gebe görmüştüm ama yoğun değil sanırım kulüp, ses çıkmadı

Baktım bir topik var mı diye göremedim. Korkuyorum biraz riskleri var diyorlar ama tabi Allah’a emanet .

Kızlar geçen yıl haziran da ve Aralık'ta iki düşük yaptım Aralık'ta ki düşükte ikizdi, bende üzüntüden yorgunluktan ara vermiştim hâlâ ara verdiğimi zannediyordum, daha doğrusu korkuyordum tekrarlarsa yine geçen seneki şeyler diye, bu ay reglim gecikti gittim 4haftalik hamileydim şükür ve çok şükür ikizmis, şimdi 5+5 olduk Perşembe tekrar gideceğiz, kalp atışı için acele etmemem gerekiyor biliyorum yine de sabredemiyorum, var mı ikiz, kalbini duyan, durumlar nasıl, siz nasılsınız ❣️
Başlığı görür görmez dayanamadım. Hamilelik günlerim aklıma geldi. Ben 7 ay önce ikiz doğum yaptım. ☺️ Sağ salim evlatlarınıza kavuşun inşallah. Son aylar biraz zor geçiyor ama Allah öyle bir kuvvetini veriyor ki şaşıp kalırsınız ❤️ Sadece doğumdan sonrası için bir tavsiye vermek istiyorum. Doğuma daha aylar var demeyin evinizdeki fazla eşyalarınızı atın atın atın 😄 tabi ki sakın ağır kaldırmayın, yükseklere çıkmayın.

Back
X