- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi 4melek1anne
Amin cnm sağol ikizlerim 3.5 yaşındalarsağlıkla al kucağına Rabbim evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin inşAllah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm sağol ikizlerim 3.5 yaşındalarsağlıkla al kucağına Rabbim evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin inşAllah![]()
Amin inşAllah canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaYaa daha çok küçükmüş Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm![]()
ya maşAllah çok zor olsada çok güzeldir ikiz annesi olmak :) bende istemiştim ikiz olsun ama bir yandanda korkuyordum erken doğum falan olursa diye hep hayırlısını ver diye dua ettim hayırlı olan tekmiş demekki şükür Rabbim nasip etti 3,5 yıl sonraAmin cnm sağol ikizlerim 3.5 yaşındalar![]()
Aynen çok güzel ama bazen zor oluyo çok şükür bana yardımcı olan çokya maşAllah çok zor olsada çok güzeldir ikiz annesi olmak :) bende istemiştim ikiz olsun ama bir yandanda korkuyordum erken doğum falan olursa diye hep hayırlısını ver diye dua ettim hayırlı olan tekmiş demekki şükür Rabbim nasip etti 3,5 yıl sonra
Benim ikizlerde doğumda sorun olmadı çok şükür ama ben normal doğum istiyordum doktorlar risk almadılar sezeryan oldumya maşAllah çok zor olsada çok güzeldir ikiz annesi olmak :) bende istemiştim ikiz olsun ama bir yandanda korkuyordum erken doğum falan olursa diye hep hayırlısını ver diye dua ettim hayırlı olan tekmiş demekki şükür Rabbim nasip etti 3,5 yıl sonra
Ne kadar güzel bende normal doğum istiyorum ama hep çever tüp bebek olduğu için sezeryan olursun normal doğum yaptırmazlar diyorlar sezeryandan çok korkuyorum.Benim ikizlerde doğumda sorun olmadı çok şükür ama ben normal doğum istiyordum doktorlar risk almadılar sezeryan oldum
Rabbim gönlünüze göre verir inşAllah siz kaç haftalıksınız?Aynen çok güzel ama bazen zor oluyo çok şükür bana yardımcı olan çokherşey kısmet vallahi ben şimdide Rabbim nasip etse hayırlı sağlıklı bir erkek evladimin olmasını istiyorum ama kısmet herşeyin hayirlisi
![]()
Hm bilmiyorum cnm ama araştır bi sezeryanda çok korkulu değil ama korkma ben bir normal doğum yaptım birde sezeryan 3 kızım varNe kadar güzel bende normal doğum istiyorum ama hep çever tüp bebek olduğu için sezeryan olursun normal doğum yaptırmazlar diyorlar sezeryandan çok korkuyorum.
Amin inşallah ama daha belli değil cnm dün kan verdim bugün gidip sonuç alicamRabbim gönlünüze göre verir inşAllah siz kaç haftalıksınız?
bir konuşcam doktorumla bakalım canım genel olarak ameliyattan korkuyorum ben zaten sezeryanda bir nevi ameliyat bakalım bebeğim sağlıkla doğsunda sezeryanda olsa bir şekilde korkumu yenicem artıkHm bilmiyorum cnm ama araştır bi sezeryanda çok korkulu değil ama korkma ben bir normal doğum yaptım birde sezeryan 3 kızım var
hayırısı olsun inşAllah bizde ay sonu öğrencez cinsiyetiniAmin inşallah ama daha belli değil cnm dün kan verdim bugün gidip sonuç alicam
Aynen önemli olan evlatlarimizin sağlığıbir konuşcam doktorumla bakalım canım genel olarak ameliyattan korkuyorum ben zaten sezeryanda bir nevi ameliyat bakalım bebeğim sağlıkla doğsunda sezeryanda olsa bir şekilde korkumu yenicem artık
Hadi hayırlısı senin gönlünden geçen nehayırısı olsun inşAllah bizde ay sonu öğrencez cinsiyetini![]()
hiç farketmez benim için sonuçta ilk çocuğumuz olacak eşim ve ben ilk baştan beri kız hissediyoruz, ama çevremdeki herkes erkek diyor, geçenlerde bende rüyamda erkek bebek gördüm emziriyordum.Hadi hayırlısı senin gönlünden geçen ne
aynen öyle canım sağlıkla kucağımıza alalımda doğum şeklinin önemi yokAynen önemli olan evlatlarimizin sağlığı
yhaaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun şimdi bir sorun yok değil mi?Benim büyük kızım ikizlere hamile olduğum zaman rahatsızlandı tam ikizlere hamile kaldım kızımınsa benzinde tümör olduğunu öğrendik çok zor zamanlardı anlatamam ama çok şükür gecti![]()
Hayirlisi olsun cnm saglikli olsundahiç farketmez benim için sonuçta ilk çocuğumuz olacak eşim ve ben ilk baştan beri kız hissediyoruz, ama çevremdeki herkes erkek diyor, geçenlerde bende rüyamda erkek bebek gördüm emziriyordum.
aynen öyle canım hayırla sağlıkla doğsunda hiç fark etmezHayirlisi olsun cnm saglikli olsunda![]()
Cok sukur simdi iyi 3 yil ugrastik hicbir tedavide yaninda olamadim once hamileydim ankaraya gidip geliyorlardi esin kayinvalidem kizim sonra dogum yaptim onlar ankaradaydi dogum yaptiktan 15 gun sonra geldiler ikizlerim 6 aylikti almanyaya tedaviye gittiler esim ve kizim ben yine gidemedim bebeklerden dolayi cok zordu Rabbim kimseye yasatmasin ama cok sukur simdi bir sorun yok okula gidiyo kizimyhaaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun şimdi bir sorun yok değil mi?