• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikiz bebislere hamile olan anneler

Benimkiler çok yaramaz olmaya başladı bebekken daha iyilerdi 😅 aşırılık hareketliler ama dediğin gibi mızmız huysuz bebek değiller.
Allah yardımcın olsun cnm çok şükür benimkiler öyle değil sadece bazen birbirleriyle anlaşmıyorlar kavga ediyorlar

Merhaba hanımlar ikiz bebeklerin varlığı kan testinde belli olurmu değerleriniz kaçtı belirtileriniz nelerdi
kesede belli olur tüp bebekle gebe kaldım 12.gün değerim 900 lerde 17. gün değerim 14.000 lerdeydi doktor bile ikiz sandı ama tek kese vardı

kesede belli olur tüp bebekle gebe kaldım 12.gün değerim 900 lerde 17. gün değerim 14.000 lerdeydi doktor bile ikiz sandı ama tek kese vardı
Herşeyin hayırlısı cnm insanın kısmeti neyse o valla açıkçası öyle aman aman ikizim olsun demiyorum hayırlı sağlıklı evlat olsun yeter

Yumurtlama günümde doktora gitmiştim bana iki yumurtan çatlamış dedi o yüzden merak ediyorum🤗

Yumurtlama günümde doktora gitmiştim bana iki yumurtan çatlamış dedi o yüzden merak ediyorum🤗
Rabbim gönlüne göre versin canım ama öncelikle sağlıklı olsun tek veya ikiz pek önemi yok, kan sonuçlarını görünce bizde de bütün aile ikiz sanmıştı :)

Rabbim gönlüne göre versin canım ama öncelikle sağlıklı olsun tek veya ikiz pek önemi yok, kan sonuçlarını görünce bizde de bütün aile ikiz sanmıştı :)
Aynen öyle valla sağlıklı olması önemli ya zaten ikiz kızlarım var🤗🤦‍♀️

Back
X