- 4 Temmuz 2022
- 19
- 7
- 6
- Konu Sahibi biologbutnot
-
Bende 5. Gün çift transfer oldum 9. Gün 273 12.gün 1137 çıktı sanırım ikiz ama en kesin kesede belli oluyor 10 gün sonra gideceğim bende merak ediyorum5.gün çift embriyo tuttuğunu hcg’den anlayabilir miyiz?
Benim 10.gün değerim 55 çıktı sizinle karşılaştırdığımda; tek embriyo mu tuttu acaba diye düşünmeden edemedim şuanBende 5. Gün çift transfer oldum 9. Gün 273 12.gün 1137 çıktı sanırım ikiz ama en kesin kesede belli oluyor 10 gün sonra gideceğim bende merak ediyorum
Hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizzzzzz :)) benim değerim neden bu kadar düşük acabaBenim 5 günlük embroyo. Çift transfer. 8. Gün 185 10. Gün 365 16. Gün 1882. 27. Gün çift kese olduğu nu gördük
Yüksek çıkması ikiz olma ihtimalini artırıyor ama kesin değil tabi. Kese görülünce kesinlik kazanılıyor. Benim arkdasim da 10. Gün değeri senin gibi idi. Tek gebelik. Ama beklemen lazım kesinlik için. Ama hakkında hayırlısı olsun inşallah. İkiz gebeyim çok zor geçiyor. Ama tabi mutluda oluyorum iki tane olduğu için.Hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizzzzzz :)) benim değerim neden bu kadar düşük acaba
Yüksek çıkması ikiz olma ihtimalini artırıyor ama kesin değil tabi. Kese görülünce kesinlik kazanılıyor. Benim arkdasim da 10. Gün değeri senin gibi idi. Tek gebelik. Ama beklemen lazım kesinlik için. Ama hakkında hayırlısı olsun inşallah. İkiz gebeyim çok zor geçiyor. Ama tabi mutluda oluyorum iki tane olduğu için.Hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizzzzzz :)) benim değerim neden bu kadar düşük acaba
Allah yardımcınız olsun çok güzel bi nimettt aynı zamanda güzelliği kadar zorlukları da var elbet umarım sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz evlatlarınıza :)Yüksek çıkması ikiz olma ihtimalini artırıyor ama kesin değil tabi. Kese görülünce kesinlik kazanılıyor. Benim arkdasim da 10. Gün değeri senin gibi idi. Tek gebelik. Ama beklemen lazım kesinlik için. Ama hakkında hayırlısı olsun inşallah. İkiz gebeyim çok zor geçiyor. Ama tabi mutluda oluyorum iki tane olduğu için.
çok iyi değerleriniz, benimki kimyasalmış o yüzden o kadar düşükmüşBenim degerlerim baya yuksekdi. Hatta daha once normal yolla ikiz hamiligimde bile boyle yukselmemişdi. Ama tek tuttu. Transferin 10 gunu 608, 14 gunu 3430, 15 gunu 8630.
Çok geçmiş olsunçok iyi değerleriniz, benimki kimyasalmış o yüzden o kadar düşükmüş
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Sağlıkla gelsin bebekleriniz, 12 ile 14. Gün kan vermedimiz mi acabaBenim 5 günlük embroyo. Çift transfer. 8. Gün 185 10. Gün 365 16. Gün 1882. 27. Gün çift kese olduğu nu gördük
Allah razı olsun canım inslaalh. Hayır vermedim. Ben evdede gebelik testi ile kontrol ediodim baktım hep iyiye gidiyor gerek duymadim cnmSağlıkla gelsin bebekleriniz, 12 ile 14. Gün kan vermedimiz mi acaba
Benimde transferimin 18. Günü 31 aralık transfer günümdü. pozitif şuan ama hcg değerlerim kafamı çok karıştırıyorAllah razı olsun canım inslaalh. Hayır vermedim. Ben evdede gebelik testi ile kontrol ediodim baktım hep iyiye gidiyor gerek duymadim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?