İkiz bebişi olup ilk bhcg değeriniz kaçtı?

Benim 5 günlük embroyo. Çift transfer. 8. Gün 185 10. Gün 365 16. Gün 1882. 27. Gün çift kese olduğu nu gördük

Hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizzzzzz :)) benim değerim neden bu kadar düşük acaba
Yüksek çıkması ikiz olma ihtimalini artırıyor ama kesin değil tabi. Kese görülünce kesinlik kazanılıyor. Benim arkdasim da 10. Gün değeri senin gibi idi. Tek gebelik. Ama beklemen lazım kesinlik için. Ama hakkında hayırlısı olsun inşallah. İkiz gebeyim çok zor geçiyor. Ama tabi mutluda oluyorum iki tane olduğu için.

Hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizzzzzz :)) benim değerim neden bu kadar düşük acaba
Yüksek çıkması ikiz olma ihtimalini artırıyor ama kesin değil tabi. Kese görülünce kesinlik kazanılıyor. Benim arkdasim da 10. Gün değeri senin gibi idi. Tek gebelik. Ama beklemen lazım kesinlik için. Ama hakkında hayırlısı olsun inşallah. İkiz gebeyim çok zor geçiyor. Ama tabi mutluda oluyorum iki tane olduğu için.

Allah yardımcınız olsun çok güzel bi nimettt aynı zamanda güzelliği kadar zorlukları da var elbet umarım sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz evlatlarınıza :)

Bende kese görmeyi bekleyeceğim artık büyük bir merakla

Benim degerlerim baya yuksekdi. Hatta daha once normal yolla ikiz hamiligimde bile boyle yukselmemişdi. Ama tek tuttu. Transferin 10 gunu 608, 14 gunu 3430, 15 gunu 8630.

Konu eski ama fikir arayanlar için burada dursun.
8. gün 94
10. gün 190
14. gün 647
16. gün 1260
18. gün tek kese. Bunun üstünden 11 gün geçtiğinde kese boşmu dolumu diye kontrole gittiğimizde 4 gün geriden gelen 2. keseyide gördük.

Allah razı olsun canım inslaalh. Hayır vermedim. Ben evdede gebelik testi ile kontrol ediodim baktım hep iyiye gidiyor gerek duymadim cnm
Benimde transferimin 18. Günü 31 aralık transfer günümdü. pozitif şuan ama hcg değerlerim kafamı çok karıştırıyor
9.gün 220
11.gün 355
13.gün. 685
15.gün. 1210
17.gün. 1870 yüzde 60 yeter deniyor en az ama çok üzgünüm dün son değeri görünce çok ağladım sizin ara değerdede benzer bi artış görünce umutlandım (maşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…