sinek ilacı almayın kimyasal çok ama limon kolanyası fıs fıs ıcınde o sinekleri uzaklaştırcak deneyin bence
evet ben ve kardeşim çok muzdaribiz bu konudan en sonunda buna çare bulduk. hatta içine bir içine bir iki kranfil eklenirse daha iyi olur dedilerde denemedim. ama limon kolanyası yaz geceleri sürer yatarız biz elimize kolumuza.limon kolonyası uzaklaştırıyor mu...evdede yapalım bari..
Valla bende iki tane olsa cesaret edemezdim gitmezdim , ama ev kiralayıp anane banane gelsin oh mis yemekte yaparlargü-nay-dın hanımlar..uzun zaman oldu yoktum buralarda..ikiz mikirtoşlarım oldu biraz meşguldüm
şimdi biz bu sene tatile gitmek istiyoruzişte ağustos sonu gibi gitsek 8.5 aylık falan olcaklar..neler lazım nasıl bir tatil yeri olmalı efendime söyleyeyim yakın yer mi yoksa uçakla uzak yere gidebilir miyiz ??..tecrübeli bayanlar sizin fikirlerinize çook ihtiyacım var..
bu arada anane babane gelmeyecek..eşim ben ve mikirtoşlar gideceğiz
Sizinkinden daha küçük bebekle tatile gelen ingiliz turist çift görmüştüm. Sırayla yüzüyorlardı bebeklerini alıp ikisini yüzmeye gönderdim. Karı koca nasıl sevinmişlerdi.gü-nay-dın hanımlar..uzun zaman oldu yoktum buralarda..ikiz mikirtoşlarım oldu biraz meşguldüm
şimdi biz bu sene tatile gitmek istiyoruzişte ağustos sonu gibi gitsek 8.5 aylık falan olcaklar..neler lazım nasıl bir tatil yeri olmalı efendime söyleyeyim yakın yer mi yoksa uçakla uzak yere gidebilir miyiz ??..tecrübeli bayanlar sizin fikirlerinize çook ihtiyacım var..
kesinlikle bende yapıcam..işe yararsa hiç kimyasal kullanmaya gerek yok..çok teşekkür ederim..evet ben ve kardeşim çok muzdaribiz bu konudan en sonunda buna çare bulduk. hatta içine bir içine bir iki kranfil eklenirse daha iyi olur dedilerde denemedim. ama limon kolanyası yaz geceleri sürer yatarız biz elimize kolumuza.
diğer kimyasallardan daha iyi
deneyin bence
Valla bende iki tane olsa cesaret edemezdim gitmezdim , ama ev kiralayıp anane banane gelsin oh mis yemekte yaparlar
Sizinkinden daha küçük bebekle tatile gelen ingiliz turist çift görmüştüm. Sırayla yüzüyorlardı bebeklerini alıp ikisini yüzmeye gönderdim. Karı koca nasıl sevinmişlerdi.
Her ihtimale karşı yanınıza ateş düşürücü alın. Bebekler ortam değişikliğinden etkilenebiliyor.
İyi tatiller diliyorum.
Dönüşte olumlu olumsuz yönlerini yazında bizede referans olsunya zaten bütün gün onlar bakıyor.hatta benim annem daha çok yoruluyor diyebilirim..yemek falan hep annem yapıyor..bebeklerin ek gıdasınıda annem yapıyor..bu şekilde yine yormak istemiyorum özellikle annemi..
Kesinlikle yazıcam ..Dönüşte olumlu olumsuz yönlerini yazında bizede referans olsun
Bence iki bebekle tatil olmaz yazık günah paranıza.sürekli ilgilenmeniz gerekecek. eşinize vakit ayırabilecek misiniz?gü-nay-dın hanımlar..uzun zaman oldu yoktum buralarda..ikiz mikirtoşlarım oldu biraz meşguldüm
bebeklerimiz için gitmek istiyoruz zaten..ama yakın yer mi uzun yer mi karar veremedik..Bence iki bebekle tatil olmaz yazık günah paranıza.sürekli ilgilenmeniz gerekecek. eşinize vakit ayırabilecek misiniz?
Bence seneye erteleyin
zelibon canım bence git eğer cok huzursuz bebekler degilse benimde ikizlerim var bide büyük kızıvar 40 ay büyük ikizlerime hamileyken sadece lavabo icin kalktim annem de yattım bakti bana sağolsun ama benim ikizlerim çarşafla büyüdü cok huzursuzdular aglamaktan göbeği çıkıyordu şimdi 16 aylık oldular benimde tatil yapmaya cok ihtiyaçcim var ama nasıl yapcam bilmiyorum? ??
Esimle yalniz gitsek nasıl gircez denize annem yıldı bizle ugrasmaktan
Size zahmet gittiginiz otelin ismini banada verebilirmiziniz?
doktorumuz bize mustelanın kremini önerdi...Benimki de 11 aylık bende korkuyorum güneş kremi hangi marka kullanıyorsunuz kızlar?
Maşallah canım nazar degmesin bebislerine.benim bebeklerimde şükür öyle ağlama krizleri falan olmadı..annene sor bakalım önce gelmek ister mi..istemezse zorlama..karart gözlerini git valla..bebek dostu oteller var..biz hala karra veremedik uzak yer mi yakın yer mi..uçakla seyehat eşime zor geliyor bebek arabaları bavullar falan..yakın yerde ayvalık cunda falan diye düşünüyoruz..gittiğimizde mutlaka yazarım..
Maşallah canım nazar degmesin bebislerine.
Annemlerde kaliyorum 1 aydir benimle tatile gelmek istemez benim 3 tane esimde pek yanasmiyo ama ben cok istiyorum.
Size iyi tatiller...
bence çok güzel olur, bizim de ikizlerimiz var sizden biraz daha büyüğüz 10,5 aylık, biz daha gezmeli bir tatil yapacağız yazın. 2,5 aylıkken götürmüştük ilk tatillerine, 8 aylıkken de daha yoğun tempolu bir gezi yapmıştık demem o ki otel tatilinin altından rahatla kalkarsınız. yoğurt yapıp götürmüştüm ben elma,muz,kuru kayısı,incir almakta fayda var. aman sularını ihmal etme sık sık teklif et, sürekli içtiklerini göreceksin. eğer gezmeyi seviyorsanız şimdiden alıştırman iyi olur. Buarada çevremde çoğu kişi bizim durumumuzu garipsiyor biz tek bebekle gidemiyoruz siz ikiyle nasıl yapıyorsunuz diye, hayatını benzer tarzda yürütmeye çalışan bir ikiz annesi ile karşılaştığa çok memnun oldum :) iyi tatillergü-nay-dın hanımlar..uzun zaman oldu yoktum buralarda..ikiz mikirtoşlarım oldu biraz meşguldüm
ama arabada cidden rahat oluyor, hele uzun yolculukta istediğin yerde duruyorsun. nereye gideceksiniz bilemiyorum ama eğer yol çok uzunsa aradaki bir şehirde konaklama molası verebilirsiniz. Uçak yolculuk açısından rahat olabilir ama mesela bebek arabalarını falan götürecekseniz o kadar eşyayı elde taşımakta sorun. Bende aralarında oturuyorum arkada ikisi birden mızırdanırsa sıkıntı yaşıyorum çok ama yolculuğun bir kısmını gece uyku kısımlarına getirdik rahat oldu. buarada gittiğim yerlerde öyle çok da bebek dostu otel olsun diye kasmadım yer ayırttırmadan aradık ilave yatak istedik odamıza yan yana dizdik yatakları çok da rahat ettik. Diğer türlü ağladıkça park yatağa eğil al besle geri koy yoruyor beni :) normalde bebeler hiç yatmıyoruz zaten en azından tatilde bunun keyfini yaşıyoruzşu an bebek dostu otel bakmaya başladım bilearabayla uzak olur ve ben aralarında oturuyorum valla uzun yolculukta ölürüm heralde..o yüzden uçak daha sıcak geliyor bize..
merhaba çok zaman geçmiş ne yaptınız gittiniz mi tatile, nasıl geçti?gü-nay-dın hanımlar..uzun zaman oldu yoktum buralarda..ikiz mikirtoşlarım oldu biraz meşguldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?