• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz bebelerle tatil !!!!

Gideceginiz yeri mutlaka arayıp sorun detayları, evet her denize girmede yüzme bezi değişiyor. Çıkarttığınızda oynarken ve sizinle vakti geçirirken bez+incecik bir tshirt işinizi görür.
Güneş kremini mutlaka her giriş çıkışta sürün, hassas oluyor ciltleri.
Evdekini taşımanıza gerek kalmayabilir bile.
Genelde oluyor ama aynı zamana çocuklu aileler geldiğinde kalmayabilir.
Havuz için tekrar kendi doktorunuza danışın isterseniz ama havuzun gerek ilaçlanıyor oluşunun zararı, gerek bir sürü insanın girip çıkıyor oluşundan hele de çocuk havuzları hiç steril degil.
Denize girmek hem sağlıklı da zaten çok uzun süreler geçirmiyor çocuklar...
Denize sıfır değilse de şöyle bir şey olabilir,
Mesela Ölüdeniz e giderseniz bir ötele yerleşir arabanız varsa, sabah bir kere akşam bir kere Ölüdeniz e girip çıkabilirsiniz.
Biz oraya gittiğimizde sabah 8 de oğlum kalkıyordu, zaten o saatlerde ne Güneş çok tepede olmuyor, soğukluk söz konusu degil, Deniz tertemiz, ve kimse de olmuyordu :)
9 dan 11 -12 ye kadar plajda vakit geçirip, sonra otel yemek, ve hep birlikte öğle uykusu yapmıştık... öğleden sonra bir deniz seferi sahanda da isteğimize bağlı aktivite yapmıştık.
Tabiki bu size ve düzeninize bağlı :)

özellikle denize sıfır otel bakıyorum..kafamda 1-2 otel yer etti bile..muıtlaka onlardan birini tercih edeceğim..ama dediğiniz gibi mutlaka oteli arayıp konuşacağım..hatta bir otelde çocuk havuzunun üstünde gölgelik bile vardı..

şu an bebek dostu otel bakmaya başladım bile :KK55: arabayla uzak olur ve ben aralarında oturuyorum valla uzun yolculukta ölürüm heralde..o yüzden uçak daha sıcak geliyor bize..
Banada uçak zor geliyor. Havaalanında bekle,yürü,in,bin :) araba rahat bin kapının önünden in otelde :) herkesin tercihi tabi. Ben kızım doğduğundan beri defalarca tatil yaptım gayette keyifli oluyor. Küçük bebekle ne işin var diyenlere hiç aldırış etmedim,biz hareket seviyoruz hayatımızda. Sizin iki tane ama olsun emin olun güzel geçecek. Siz nekadar rahat ve pozitifseniz bebeklerinizde öyle olacak. Akşam bebek arabasında uyutup gece yarılarına kadar eğleniyorduk eşimle geçen sene..

Banada uçak zor geliyor. Havaalanında bekle,yürü,in,bin :) araba rahat bin kapının önünden in otelde :) herkesin tercihi tabi. Ben kızım doğduğundan beri defalarca tatil yaptım gayette keyifli oluyor. Küçük bebekle ne işin var diyenlere hiç aldırış etmedim,biz hareket seviyoruz hayatımızda. Sizin iki tane ama olsun emin olun güzel geçecek. Siz nekadar rahat ve pozitifseniz bebeklerinizde öyle olacak. Akşam bebek arabasında uyutup gece yarılarına kadar eğleniyorduk eşimle geçen sene..
Bebek için sinek kovucu ne önerirsiniz su spreyler varya...

Allah bagislasin bebislerinizi oy kiyamam kuzulara benim de ikizlerim olacak insallah
Konuyu takip edeyim bari :anne:

Ben çıkmazdım sanırım...bu yaz bile hamileyim diye çıkmayacağım:) gelecek yazda çıkmam. .diğer yaza inşallah.bencr tatilde hiç dinlenmiyoruz.coluk çocuk git bin bir türlü zorlukla geri dön.vs vs...yani zor olacak sizin için.

özellikle denize sıfır otel bakıyorum..kafamda 1-2 otel yer etti bile..muıtlaka onlardan birini tercih edeceğim..ama dediğiniz gibi mutlaka oteli arayıp konuşacağım..hatta bir otelde çocuk havuzunun üstünde gölgelik bile vardı..
Biz de 7 saatlik yola gideceğiz inşaallah ikizlerimizle 5 aylıklar bakalım nasıl geçecek korkuyorum

Tatile çıkmaktan resmen vazgecmek üzereyim şuan.tatile gidip dinlenmek yerine 2 kat yorulacagim gibi geldi.valla bebekle tatile giden anneler enerjinize hayran kaldım resmen ama benim gözum fena korktu

Valla millet bize çılgın gözüyle bakıyor ama biz eşimle sürekli dışarı çıkıyoruz. .çok yorucu ama mikirler mutlu olsun yeterki..

Tatile çıkmaktan resmen vazgecmek üzereyim şuan.tatile gidip dinlenmek yerine 2 kat yorulacagim gibi geldi.valla bebekle tatile giden anneler enerjinize hayran kaldım resmen ama benim gözum fena korktu
Sanırım bebeğin tek..hiç korkma ya..hem o hem sen alış bu duruma..

Ben çıkmazdım sanırım...bu yaz bile hamileyim diye çıkmayacağım:) gelecek yazda çıkmam. .diğer yaza inşallah.bencr tatilde hiç dinlenmiyoruz.coluk çocuk git bin bir türlü zorlukla geri dön.vs vs...yani zor olacak sizin için.
2 sene sonra gittiğinde de yorulacaksın..aslında alıştırmak alışmak en güzeli..

Valla millet bize çılgın gözüyle bakıyor ama biz eşimle sürekli dışarı çıkıyoruz. .çok yorucu ama mikirler mutlu olsun yeterki..
En güzel canım,eve tıkılan çocuk anneye bağımlı ve tabiri caizse yabani oluyor. Gezsinler bol bol hava alsınlar sanada iyi gelir.

benimde arkadaşlarım fotoğrafımı çekip eve asacaklarmış :rapci:...valla çalışıyorum bu arada işten gelince bile 1-2 saatliğine dışarı çıkarıyoruz bazen hava alsınlar diye..hafta sonu ful dışardayız zaten...
Vallahi bravo. Ne güzel alıştırmışsınız. Ben de iki minnoş bekliyorum. İkiz olduğunu kim duysa evden çıkamazsın diyor. Sizin gibi oluruz inşallah. İyi tatiller şimdiden :)

Vallahi bravo. Ne güzel alıştırmışsınız. Ben de iki minnoş bekliyorum. İkiz olduğunu kim duysa evden çıkamazsın diyor. Sizin gibi oluruz inşallah. İyi tatiller şimdiden :)
sağlıkla kucağına al inşallah..sakın korkma..milletin aa birdahaki ay göreceksin demelerine bakma..bizim mikirler 6 aylık oldu her ay daha zevkli oluyor bakması...

Back
X