- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 37
evet canım 6 aylıklar..aminn cümlemizin inşallahmaşallah rabbim anali babali büyüsün. 6 aylık şimdi demi agustosta 8,5 aylık olacaklar diyince.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım 6 aylıklar..aminn cümlemizin inşallahmaşallah rabbim anali babali büyüsün. 6 aylık şimdi demi agustosta 8,5 aylık olacaklar diyince.
Zorluk derecesi size bağlı eğer dışarı gezmesine aliskinsa mikirtoslar sıkıntı olmaz. Yaniniza çift kişilik lastikli çarşaf alin. Ben size aşağıdaki yontemi onerecegim görünce çok hosuma gitmişti.
Eki Görüntüle 2008130
Ben bayağı bildiğin bikini aldım kızıma birde plaj elbisesi tiril tiril oyuzden vücudu saran mayolara hiç bakmadım bilgim yok ondayoğurt işini bende düşünüyorum ama bozulursa diye çekiniyorum..yaa güneş gözlüğü almadık bak listeme onuda ekleyeyim
ya hani şu vücüdu saran mayalor varya onlardan almayı düşünüyorum..çok iyi oluyormuş..
aa ilk kez gördüm fiyatıda çok uygunmuş..aklımdabiz de iki bebekle tatile gitmeyi planliyoruz ama ilk alacagimiz sey cibinlik olacak, fotosunu yollayim. Eki Görüntüle 2008131 Eki Görüntüle 2008132
sorma abd deki bir sitede 50 dolar. biz tatile tanidik yazligina gidiyoruz gecen sene karinca istilasina ugradik bu sene onlem alicaz gidebilirsek. guzel ve kullanisli.aa ilk kez gördüm fiyatıda çok uygunmuş..aklımda![]()
Ben bayağı bildiğin bikini aldım kızıma birde plaj elbisesi tiril tiril oyuzden vücudu saran mayolara hiç bakmadım bilgim yok onda
Kumda oynarken plaj elbisesi üstünde olur denizden sonrada hemen yıkar plaj havlusu nu giydiririm
Arasında kampanya vardı 30 TL ye aldık gözlüğünü belki hala kampanya vardır...
Yoğurt termosda bozulmuyor oto termoslari var biz ondan aldık su meyve falan koymak için
Bide bildiğin matara varya matara termos onada yogurdunu koycam
Zaten otelde mini dolap var hemen oraya koyarım gidince
Sicakta zaten çocuk birşey yiyemiyor patatesli börek meyve yogurt bunlarla idare eder
Güneş kremi cok önemli surdunmu beyaz kalmalı vücut emince bilki içinde ya paraben var ya da Nano teknolojili
Organik olanlar surdunmu mumya gibi beyaz kalıyorsun ordan anliyorum ona göre alıyorum
Birde 30 faktor alıp 2 saatte bu yenilemek daha iyi 50 faktör ve üstü daha çok kimyasal demek
araştırmaya başladım bilesorma abd deki bir sitede 50 dolar. biz tatile tanidik yazligina gidiyoruz gecen sene karinca istilasina ugradik bu sene onlem alicaz gidebilirsek. guzel ve kullanisli.
Cocuklarla markete gitmeye korkan kocama okutacagim bunu.doğurdum kız hemde 2 tane oğlan![]()
birde konusu acilmis kiz cocuklarina gunes kremi tavsiye edilmiyor, erken ergenlik sebebi olabiliyormus. ben surekli golgede tuttum kizimi ve surekli tshirt ile denize soktum. bu sene nasip ederse oglumda da kullanmayacagim.
ben de onu arastirayim tesekkurler bu kk iyi ki varbende bütün uv korumalı mayolar var onlardan alıcam..sende onlardan tercih edebilirsin..
Bebeğim yok ama bebek dostu oteller var özellikle bebekler için menülerinde bebek gıdaları oluyor ek gıdalar, mama sandalyeleri, odalarda ona göre ek yatak hatta park yatağı olan bile olabiliyor. Eğer bebeğiniz yerini yadırgıyorsa park yatak götürülebilir ama yolculukta sorun. Nevresim yastık kılıfı tarzı götürebilirsiniz bebeğiniz için. Bence çok sıcak yerlere de gitmeyin. Ne kadar gölgede de olsanız bilmem kaç faktör kremlerde sürseniz yine de etkilenir diye düşünüyorum gerçi Antalya gibi yerde Ağustos sıcağında yabancı aileler 6 aylık bebekleri getiriyorlardı. Uçak uzak bir yer için tabii ki daha iyi ama yakın bir yer olsa daha iyi olur.
şu an bebek dostu otel bakmaya başladım bileSüper olur hiç endişe etme. 2 çocukla eşya çok olur arabalı yolculuk tercih et derim. İstediğini alır koyarsın arabaya. Minnoşların bebek arabaları şart,güneş kremi,şapkası,mayo bezi ve günlük eşyaları oldumu yeterde artar bile.. kesinlikle bebek dostu iyi bi oteli seçmelisin. Herşey temiz,hazır önüne gelir. Zaten bebekle tatil yorucu bid başka şeyleri düşünmekten yorulma. Seçtiğin otelle önceden konuş herşeyin bilgisini al.
Cocuklarla markete gitmeye korkan kocama okutacagim bunu.iyi tatiller
Hahahah ben de benim mikirtoşu götüreceğim bu yaz. Gerçi daha 3 aylıkken gözümüzü karartıp bodrum'a gitmiştik. Yaşadığımız en en büyük sorun lanet sivrisinekler oldu. Mikirtoşumun açıkta kalan her yerini soktular. Bebeklere uygun bi sivrisinek kovucu şart.
Güneş kremi, şapka, her daim su. Zaten annelik süpergücünüz sayesinde her nereye giderseniz gidin, 2 saat içerisinde kendi düzeninizi kurarsınız. İyi tatiller :)
Gideceginiz yeri mutlaka arayıp sorun detayları, evet her denize girmede yüzme bezi değişiyor. Çıkarttığınızda oynarken ve sizinle vakti geçirirken bez+incecik bir tshirt işinizi görür.bizim mikirler kendi beşiklerinde yatıyorlar..park yatak 2 tane lazım bize..evde 1 tane var otelde temin eder heralde 1 tane..çarşaf falan kesin götürürüm..
denize sıfır bir yer olmalı o halde..yüzme bezi her denize girip çıktıktan sonra değiştiriliyor dimi..sonra normal bez kullanıyoruz..yaa mama sandalyesi konusunu hiç böyle düşünmemiştim..kesinlikle temiz bir yer olmalı..