• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz bebelerle tatil !!!!

biz de iki bebekle tatile gitmeyi planliyoruz ama ilk alacagimiz sey cibinlik olacak, fotosunu yollayim. Screenshot_2017-06-13-10-11-26-435_com.android.chrome.webp Screenshot_2017-06-13-10-11-15-174_com.android.chrome.webp

yoğurt işini bende düşünüyorum ama bozulursa diye çekiniyorum..yaa güneş gözlüğü almadık bak listeme onuda ekleyeyim :cool:
ya hani şu vücüdu saran mayalor varya onlardan almayı düşünüyorum..çok iyi oluyormuş..
Ben bayağı bildiğin bikini aldım kızıma birde plaj elbisesi tiril tiril oyuzden vücudu saran mayolara hiç bakmadım bilgim yok onda

Kumda oynarken plaj elbisesi üstünde olur denizden sonrada hemen yıkar plaj havlusu nu giydiririm
Arasında kampanya vardı 30 TL ye aldık gözlüğünü belki hala kampanya vardır...

Yoğurt termosda bozulmuyor oto termoslari var biz ondan aldık su meyve falan koymak için
Bide bildiğin matara varya matara termos onada yogurdunu koycam
Zaten otelde mini dolap var hemen oraya koyarım gidince

Sicakta zaten çocuk birşey yiyemiyor patatesli börek meyve yogurt bunlarla idare eder

Güneş kremi cok önemli surdunmu beyaz kalmalı vücut emince bilki içinde ya paraben var ya da Nano teknolojili
Organik olanlar surdunmu mumya gibi beyaz kalıyorsun ordan anliyorum ona göre alıyorum

Birde 30 faktor alıp 2 saatte bu yenilemek daha iyi 50 faktör ve üstü daha çok kimyasal demek

Ben bayağı bildiğin bikini aldım kızıma birde plaj elbisesi tiril tiril oyuzden vücudu saran mayolara hiç bakmadım bilgim yok onda

Kumda oynarken plaj elbisesi üstünde olur denizden sonrada hemen yıkar plaj havlusu nu giydiririm
Arasında kampanya vardı 30 TL ye aldık gözlüğünü belki hala kampanya vardır...

Yoğurt termosda bozulmuyor oto termoslari var biz ondan aldık su meyve falan koymak için
Bide bildiğin matara varya matara termos onada yogurdunu koycam
Zaten otelde mini dolap var hemen oraya koyarım gidince

Sicakta zaten çocuk birşey yiyemiyor patatesli börek meyve yogurt bunlarla idare eder

Güneş kremi cok önemli surdunmu beyaz kalmalı vücut emince bilki içinde ya paraben var ya da Nano teknolojili
Organik olanlar surdunmu mumya gibi beyaz kalıyorsun ordan anliyorum ona göre alıyorum

Birde 30 faktor alıp 2 saatte bu yenilemek daha iyi 50 faktör ve üstü daha çok kimyasal demek

güneş kremiyle ilgili yazdıklarını ilk kez duyuyorum..ben 50+ faktör alırım diyordum hatta...
doğru aslında termosa bende mayalayabilirim..çokta güzel olur..idare eder yani..

sorma abd deki bir sitede 50 dolar. biz tatile tanidik yazligina gidiyoruz gecen sene karinca istilasina ugradik bu sene onlem alicaz gidebilirsek. guzel ve kullanisli.
araştırmaya başladım bile :kahve: eşimin ailesinin bağı var oraya giderken bile götütüm

Bebeğim yok ama bebek dostu oteller var özellikle bebekler için menülerinde bebek gıdaları oluyor ek gıdalar, mama sandalyeleri, odalarda ona göre ek yatak hatta park yatağı olan bile olabiliyor. Eğer bebeğiniz yerini yadırgıyorsa park yatak götürülebilir ama yolculukta sorun. Nevresim yastık kılıfı tarzı götürebilirsiniz bebeğiniz için. Bence çok sıcak yerlere de gitmeyin. Ne kadar gölgede de olsanız bilmem kaç faktör kremlerde sürseniz yine de etkilenir diye düşünüyorum gerçi Antalya gibi yerde Ağustos sıcağında yabancı aileler 6 aylık bebekleri getiriyorlardı. Uçak uzak bir yer için tabii ki daha iyi ama yakın bir yer olsa daha iyi olur.

birde konusu acilmis kiz cocuklarina gunes kremi tavsiye edilmiyor, erken ergenlik sebebi olabiliyormus. ben surekli golgede tuttum kizimi ve surekli tshirt ile denize soktum. bu sene nasip ederse oglumda da kullanmayacagim.

Süper olur hiç endişe etme. 2 çocukla eşya çok olur arabalı yolculuk tercih et derim. İstediğini alır koyarsın arabaya. Minnoşların bebek arabaları şart,güneş kremi,şapkası,mayo bezi ve günlük eşyaları oldumu yeterde artar bile.. kesinlikle bebek dostu iyi bi oteli seçmelisin. Herşey temiz,hazır önüne gelir. Zaten bebekle tatil yorucu bid başka şeyleri düşünmekten yorulma. Seçtiğin otelle önceden konuş herşeyin bilgisini al.

birde konusu acilmis kiz cocuklarina gunes kremi tavsiye edilmiyor, erken ergenlik sebebi olabiliyormus. ben surekli golgede tuttum kizimi ve surekli tshirt ile denize soktum. bu sene nasip ederse oglumda da kullanmayacagim.

bende bütün uv korumalı mayolar var onlardan alıcam..sende onlardan tercih edebilirsin..

Hahahah ben de benim mikirtoşu götüreceğim bu yaz. Gerçi daha 3 aylıkken gözümüzü karartıp bodrum'a gitmiştik. Yaşadığımız en en büyük sorun lanet sivrisinekler oldu. Mikirtoşumun açıkta kalan her yerini soktular. Bebeklere uygun bi sivrisinek kovucu şart.

Güneş kremi, şapka, her daim su. Zaten annelik süpergücünüz sayesinde her nereye giderseniz gidin, 2 saat içerisinde kendi düzeninizi kurarsınız. İyi tatiller :)

Bebeğim yok ama bebek dostu oteller var özellikle bebekler için menülerinde bebek gıdaları oluyor ek gıdalar, mama sandalyeleri, odalarda ona göre ek yatak hatta park yatağı olan bile olabiliyor. Eğer bebeğiniz yerini yadırgıyorsa park yatak götürülebilir ama yolculukta sorun. Nevresim yastık kılıfı tarzı götürebilirsiniz bebeğiniz için. Bence çok sıcak yerlere de gitmeyin. Ne kadar gölgede de olsanız bilmem kaç faktör kremlerde sürseniz yine de etkilenir diye düşünüyorum gerçi Antalya gibi yerde Ağustos sıcağında yabancı aileler 6 aylık bebekleri getiriyorlardı. Uçak uzak bir yer için tabii ki daha iyi ama yakın bir yer olsa daha iyi olur.

artık bebek dostu otel bakmaya başladım..seçincede mutlaka arayacağım park yatak var mı diye..yakın yere arabayla gideriz oda bana sıkıntı olur gibi geliyor..uçakta da inşallah mızırıklık yapmazlar..

Süper olur hiç endişe etme. 2 çocukla eşya çok olur arabalı yolculuk tercih et derim. İstediğini alır koyarsın arabaya. Minnoşların bebek arabaları şart,güneş kremi,şapkası,mayo bezi ve günlük eşyaları oldumu yeterde artar bile.. kesinlikle bebek dostu iyi bi oteli seçmelisin. Herşey temiz,hazır önüne gelir. Zaten bebekle tatil yorucu bid başka şeyleri düşünmekten yorulma. Seçtiğin otelle önceden konuş herşeyin bilgisini al.
şu an bebek dostu otel bakmaya başladım bile :KK55: arabayla uzak olur ve ben aralarında oturuyorum valla uzun yolculukta ölürüm heralde..o yüzden uçak daha sıcak geliyor bize..

Cocuklarla markete gitmeye korkan kocama okutacagim bunu.:KK55:iyi tatiller

benimde arkadaşlarım fotoğrafımı çekip eve asacaklarmış :rapci:...valla çalışıyorum bu arada işten gelince bile 1-2 saatliğine dışarı çıkarıyoruz bazen hava alsınlar diye..hafta sonu ful dışardayız zaten...

Hahahah ben de benim mikirtoşu götüreceğim bu yaz. Gerçi daha 3 aylıkken gözümüzü karartıp bodrum'a gitmiştik. Yaşadığımız en en büyük sorun lanet sivrisinekler oldu. Mikirtoşumun açıkta kalan her yerini soktular. Bebeklere uygun bi sivrisinek kovucu şart.

Güneş kremi, şapka, her daim su. Zaten annelik süpergücünüz sayesinde her nereye giderseniz gidin, 2 saat içerisinde kendi düzeninizi kurarsınız. İyi tatiller :)

kesinlikle katılıyorum hemen düzen kurarız :KK69: sinek kovucuyuda listeme aldım teşekkürler Hoppa

bizim mikirler kendi beşiklerinde yatıyorlar..park yatak 2 tane lazım bize..evde 1 tane var otelde temin eder heralde 1 tane..çarşaf falan kesin götürürüm..
denize sıfır bir yer olmalı o halde..yüzme bezi her denize girip çıktıktan sonra değiştiriliyor dimi..sonra normal bez kullanıyoruz..yaa mama sandalyesi konusunu hiç böyle düşünmemiştim..kesinlikle temiz bir yer olmalı..
Gideceginiz yeri mutlaka arayıp sorun detayları, evet her denize girmede yüzme bezi değişiyor. Çıkarttığınızda oynarken ve sizinle vakti geçirirken bez+incecik bir tshirt işinizi görür.
Güneş kremini mutlaka her giriş çıkışta sürün, hassas oluyor ciltleri.
Evdekini taşımanıza gerek kalmayabilir bile.
Genelde oluyor ama aynı zamana çocuklu aileler geldiğinde kalmayabilir.
Havuz için tekrar kendi doktorunuza danışın isterseniz ama havuzun gerek ilaçlanıyor oluşunun zararı, gerek bir sürü insanın girip çıkıyor oluşundan hele de çocuk havuzları hiç steril degil.
Denize girmek hem sağlıklı da zaten çok uzun süreler geçirmiyor çocuklar...
Denize sıfır değilse de şöyle bir şey olabilir,
Mesela Ölüdeniz e giderseniz bir ötele yerleşir arabanız varsa, sabah bir kere akşam bir kere Ölüdeniz e girip çıkabilirsiniz.
Biz oraya gittiğimizde sabah 8 de oğlum kalkıyordu, zaten o saatlerde ne Güneş çok tepede olmuyor, soğukluk söz konusu degil, Deniz tertemiz, ve kimse de olmuyordu :)
9 dan 11 -12 ye kadar plajda vakit geçirip, sonra otel yemek, ve hep birlikte öğle uykusu yapmıştık... öğleden sonra bir deniz seferi sahanda da isteğimize bağlı aktivite yapmıştık.
Tabiki bu size ve düzeninize bağlı :)

Back
X