Tek bebek olsa farklı şeyler söylerdim ama ikiz oldukları için eğer imkan varsa bebek şartları çok çok iyi olan bir otel seçerdim yerinizde olsam.
Çünkü bebeklerin ek gıda donemi de başlamış oluyor dediğiniz zamanlarda ve o zamanlar ne yedireceğim derdi sarıyor ister istemez.
Gerçi anne sütü veya mama ile de idare edebilirsiniz ama anne yüreği kesin içiniz rahat etmez.
Kimi otellerin hassasiyetleri 10 numara,mama sandalyeleri daimiye temiz, üzerleri streç filmle kapalı olur, kullanımdan önce siz açarsınız vs...kimine de çocuğu oturtmaya tiksinirsiniz :) kaldı ki yemek yiyecek orada...
Gittiğiniz otelde size pek yatak verecekler mi diye sorun. Gerçi bu çocukların alışkanlıklarına bağlı. Bizimki ile biz yatamayız mesela.mecbur park yatak. Ve ben oğlumun nevresimini yanı da götürürdüm çünkü o zaman hala bebek deterjanı kullanıyordum her şeye...
Bir de 1 yaşı hatta bizim doktora göre 2 yaşı bitene kadar çocuğa havuz önerilmiyor, deniz de problem Yok...
dolayısı ile plajı güzel bir yer olmalı. Plajı da tamamen kum olan bir yer olsa daha güzel olur.
Çocuklar zaten yüzme bezlerinden kullanacak ekstra mayo üzerinde ıslak kalması açısından ben tercih etmedim. Denize sokup çıkarıp bezini değiştirmek yeterli zaten sıcak hava.
Tuzlu su üzerinde kalmasa da iyi olur bu arada:)
Güneş kremi+şapka kesinlikle çok dikkat edin..
Tam öğlen vakti çocuklar dışarıda olmasın. Normalde nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sıcak ve hareketli olacakları için daha sık su teklif edin.