İkiz bebeklerine transfüzyon teşhisi koyulan anneler

Ben de de kilo farki da var bir bebek gelişmiyor fazla ve amniyotik sıvı farkı da çok fazla birinin çok artıyor biri de azalıyor o yüzden lazer operasyon olucam birkaç gün sonra inşallah iyi olur bakalım
Merhabalar uzun zaman geçmiş ama son durumunuz nedir acaba

Merhaba süreç nasıl geçti acaba bilgilendirebilir misiniz
Merhaba mesajinizi yeni gordum. Ben çapada takip edildim. Uzun sure. Daha sonra Allah'a şükür kendiliginden duzeldi bu durum. Sizin durumunuz nasil özelden de konusabiliriz

Merhaba, tek kese tek plasentada ikiz bebeğe hamile olduğumu geçen hafta öğrendim. Foruma yeni üye oldum, internette araştırırken en cok bilginin, paylaşımın ve de az da olsa moral düzelten yazıları burda buldum. Bugün 7. haftama girdim. zar yoktu gecen hafta, doktor bundan sonra oluşma ihtimali düşük dedi.Sertaç hocaya ikiz gebe olduğumu bilmeden gittim. Tesadüfen orda öğrendik bir beklerken iki olduğunu. Olumsuz konuşmadı hiç ama bir tuhaflık olduğunu anladım cıkar cıkmaz araştırınca dünyam başıma yıkıldı. Olumlu sonuclanan doğumlar da var gördüğüm kadarıyla ama bu düşük bir ihtimal mi? çok fazla risk var, cidden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Sürekli hayırlısı diye dua ediyorum ama psikolojim alt üst. Arada zar olması bir tık daha iyi anladığım ama o da riskli yine. Zar olmadan sağlıkla doğum yapan var mı? Şimdiden sağ olun,en azından benzer süreçlerden geçmiş birilerinin durumumu anlayacağını ümit ediyorum.

Ben de de kilo farki da var bir bebek gelişmiyor fazla ve amniyotik sıvı farkı da çok fazla birinin çok artıyor biri de azalıyor o yüzden lazer operasyon olucam birkaç gün sonra inşallah iyi olur bakalım
Merhaba bende ayni durmdaym banada lazer önerdiler siz oldunz mu sonuç ne oldu bebklrnz nasl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…