Aynen ya. Ben de onu düşündüydüm.Yalnız ikizlerin kocasından olduğuna nasıl eminmiş de DNA testine razı olmuş onu bilemedim. Bu kadar yakın zamanlı iki ilişkiden sonra kesin emin olamaması gerekirdi çocukların kimden olduğuna.
Kadındaki şansa bak, kocanı aldatıyorsun, iki adamdan birden hamile kalıyorsun. Peh peh.
Evet diğer adamla yaparken korunması gerekirdi. Vücut sıvıları nereden çıktı onu şaapamadım amaAynen ya. Ben de onu düşündüydüm.
Hani bir halt yediyse zaten DNA testine razı gelmemesi aaa olur mu bak bu benim dedemin babaannesinin kaynının eltisigile benziyor diyerek adamı uyutmaya çalışmalıydı en azından.
Hayır bir tek benim mi midemi bulandırdı iki adamla da korunmadan cinsel ilişkiye girmesi, ıyyyy tiksinç tiksinç vücut sıvıları
öyykk.
Şinci söylerdim de neyse fatsaptan yazarımEvet diğer adamla yaparken korunması gerekirdi. Vücut sıvıları nereden çıktı onu şaapamadım ama
Valla ne diyeyim, kocanı bu kadar yakın zamanda aldatıp bebeklere DNA testi istemek de değişik, vardır bir bildiği herhalde.Şinci söylerdim de neyse fatsaptan yazarım
Ulan millet kıçı havaya dikiyor hamile kalamıyor ablaya bak ikide iki. Tebrik etmek lazım bence. Hani ceketi üzerine atsam hamile kalıyor diye bir deyim var ya, abla resmen vücut bulmuş hali
Belki de swing yapmışlardırValla ne diyeyim, kocanı bu kadar yakın zamanda aldatıp bebeklere DNA testi istemek de değişik, vardır bir bildiği herhalde.
Gruptur o grup.Belki de swing yapmışlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?