İkiz bebeklerin babaları farklı çıktı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Vietnam'da ikiz bebeklerin babalarının farklı kişiler çıkması şaşkınlık yarattı.

RADİKAL -
Vietnam’da ikiz sahibi çift, bebekleri arasında benzerlik olmadığını fark edince hastaneye giderek DNA testi yaptırdı. Ama sonuç beklediklerinden oldukça farklı çıktı. Ülkenin kuzeyindeki Hoa Binh eyaletinde yaşayan çift, iki yaşına gelen çocuklarının birbirlerine en ufak benzerlik göstermediğini fark edince DNA testi yaptırmaya karar verdi.

İngiliz Independent gazetesinin haberine göre, çift hastanede bebeklerin karıştırılmış olması ihtimalinden korkarak hastaneye başvurdu. Zira çocuklar birbirlerine hiç benzemiyordu. Örneğin çocuklardan biri gür ve dalgalı saçlı, diğeri ise seyrek ve düz saçlıydı. DNA testi, çocukların annelerinin aynı, babalarının ise farklı olduğunu söylüyordu.

ÇOK NADİR GÖRÜLEN BİR VAKA

Farklı babalardan dünyaya gelen ikiz bebekler oldukça nadir görülen bir durum. Hatta bu olay Vietnam’da yaşanan ilk örnek.

Tıpta “Biparental twins” olarak adlandırılan vakada, annede oluşan iki yumurta ayrı spermler tarafından döllendiğinde ikizler farklı babalara sahip olabiliyor.

Kadının yumurtası 12 ila 48 saat, erkeğin spermi ise 7 ila 10 gün canlı kalabiliyor. Dolayısıyla bir kadının kısa zaman aralığında iki farklı erkekle cinsel birleşme yaşaması sonucu nadir görülen bu tür gebelikle karşı karşıya kalınabiliyor.

DAHA ÖNCE TÜRKİYE’DE DE YAŞANDI

İstanbul’da 2010 yılında meydana gelen olayda ikiz bebek sahibi çift aynı Vietnam’daki olaya benzer şekilde bebeklerin birbirlerine benzememesi sonucu şüphelenerek DNA testi yaptırdı. Babaların farklı olduğunun anlaşılması üzerine çiftin mahkemeye gitmesiyle olay basına yansımıştı.

Doktorların "Milyonda bir olur" dediği ve Türkiye'de ilk kez görülen olayda baba boşanma davası açmış ve kendisinden olmayan çocuğu da nüfusundan düşürmüştü. (Hürriyet)

A aaaaaa

Aa daha yenice konuştuk bunu. Gerçek miymiş yani

bu kadın farklı günlerde iki adamla nasıl yatabilir ya.hadi inancın yokta midendemi yok be kadın

hem nalına hem mıhına vurmuş imkansızı başarmış .. tebrikler büyük başarı ! iğrenç insanlar !

Yalnız ikizlerin kocasından olduğuna nasıl eminmiş de DNA testine razı olmuş onu bilemedim. Bu kadar yakın zamanlı iki ilişkiden sonra kesin emin olamaması gerekirdi çocukların kimden olduğuna.

Kadındaki şansa bak, kocanı aldatıyorsun, iki adamdan birden hamile kalıyorsun. Peh peh.

Aynen ya. Ben de onu düşündüydüm.
Hani bir halt yediyse zaten DNA testine razı gelmemesi aaa olur mu bak bu benim dedemin babaannesinin kaynının eltisigile benziyor diyerek adamı uyutmaya çalışmalıydı en azından.
Hayır bir tek benim mi midemi bulandırdı iki adamla da korunmadan cinsel ilişkiye girmesi, ıyyyy tiksinç tiksinç vücut sıvıları
öyykk.

Evet diğer adamla yaparken korunması gerekirdi. Vücut sıvıları nereden çıktı onu şaapamadım ama

Aynı şeyi düşünüyoruz bak kafalar aynı çalışıyor.

Evet diğer adamla yaparken korunması gerekirdi. Vücut sıvıları nereden çıktı onu şaapamadım ama
Şinci söylerdim de neyse fatsaptan yazarım
Ulan millet kıçı havaya dikiyor hamile kalamıyor ablaya bak ikide iki. Tebrik etmek lazım bence. Hani ceketi üzerine atsam hamile kalıyor diye bir deyim var ya, abla resmen vücut bulmuş hali

Valla ne diyeyim, kocanı bu kadar yakın zamanda aldatıp bebeklere DNA testi istemek de değişik, vardır bir bildiği herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…