ikiz bebeklerimizin doğumdan itibaren gelişimleri:))

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
evet ben eskidim diyeceğim artık yeni arkadaşlarımızın takibini yapacağım allah izin verirse......

şaun yeni ikiz annemiz bebiş istiyoruz açılış yaptı benim bildiğim ve takip ettiğim.....
:nazar::nazar:a.s.:teytey:

[
  • B]NİC_______HAFTA_____İSİM____DOĞUMŞEKLİ____KİLOLAR____BOY

[*]bebişistiyoruz...34+3..sergen&tuna...spinal doğıum..2030 &1850gr............
    [*]cennet..............36+0..kerem&arda...sipanl doğum...1700 &2630gr...48_50cm.......
    [*]tülay24.........34+3...umutyıldırım&umayayça..............2600 &2050..._________
    [*]hymarry...........37+0....hale&sera...spinal doğum..........2300&2100.._________
    [/B]

Son düzenleme:
teşekkürler kaswa cnm hayırlısı ile dolduracağız bebişleri burayaa

ben ilk olacağım konusunda pek umutluydum ama,bebiş önce davrandı:dilcikar:,
gelsin sorucam ona:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eeeee hymary her zaman sen mı olcen bırıncı bak gecenler var senın.........................hehe................böle gıderse sonuncu olcennnnnnnnnnnndelikafadulden

hayırlı olsun yeni topiği ve herkese hayılrı doğumlar nasıl etsin Allah'ım :)

eeeee hymary her zaman sen mı olcen bırıncı bak gecenler var senın.........................hehe................böle gıderse sonuncu olcennnnnnnnnnnndelikafadulden

sonuncu olursam vallaha doğuranları karşımda sıraya gidip Gazman gibi tokatlarım vallaha heee hıh :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Dirimcim yeni topiğin hayırlı olsun veeee herkes hayırlısıyla sırası geldiğinde doğursun inşallah.

arkadaaşlar ben doğum yapalı epey oldu ama fırsat bulup da giremedim şimdi bu topiği gördüm geçmişi zaten okuyamıyorum çok birikti sizleri bilgilendirmek istedim listenin başında ben varım aslında
cennet_36+0_kerem/arda_spinal doğum_1700/2630_48cm/50cm
ben 24 ağustosta doğum yaptım çok şükür bebişleirm çok iyi hızla kilo alıyorlar allah hepinize bu mükemmel duyguyu tatmayı nasip etsin anlatmayla olacak bişey değil yaşanması gerekir
ben çocuklar uyuyunca hemen yatıyorum çok uykusuz kalıyorum çünkü aklım hep burda ama takip edemiyorum yine de arada bakmaya çalışıcam hepiniziöpüyorum..

arkadaaşlar ben doğum yapalı epey oldu ama fırsat bulup da giremedim şimdi bu topiği gördüm geçmişi zaten okuyamıyorum çok birikti sizleri bilgilendirmek istedim listenin başında ben varım aslında
cennet_36+0_kerem/arda_spinal doğum_1700/2630_48cm/50cm
ben 24 ağustosta doğum yaptım çok şükür bebişleirm çok iyi hızla kilo alıyorlar allah hepinize bu mükemmel duyguyu tatmayı nasip etsin anlatmayla olacak bişey değil yaşanması gerekir
ben çocuklar uyuyunca hemen yatıyorum çok uykusuz kalıyorum çünkü aklım hep burda ama takip edemiyorum yine de arada bakmaya çalışıcam hepiniziöpüyorum..

alkisalkisalkis hayırlı uğurlu olsun anneeeemmm,
bizim ikilzer topiğine de yazsanaaaaa,maşallah bayaa da ilerlettin demek ki yavrularıı,
yanında bakmana yardımcı biri var mı canım,
kuvöze girdiler mi bebeklerin,nasıllar?
Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yavrularına canımmm,seni ve babayı tebrik ediyorummma.s.

yanımda annem kalıyor ama arada yalnız kaldığımda oldu ama çok zor oldu ikisi birden başladığından terler boşalıyor inan ki bebeklerim küveze girmediler çok şükür aslında en son kontrolde 2200 ve 2100 gramdılar ama neden o kadar küçük doğdu birisi anlamadım zaten hep fark vardı ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim neyse çok şükür birisi 2500 birisi 3500 gr oldular bu arada çok teşekkürler tatlım seninde çok az kalmış hadi hayırlısı...

cennetim hayırlı olsunnn cnm analı babalı sağlıklı büyüsünlerrr

açelyacım yeni bir topik,doğup büyüyenleri falan yazıyoruz işte,
görüşemiyoruz amaa,bak biz de büyüdük bayaaa:lepi:,
senin kızlar nasıl annesiii,
yok mu taze foto?

yanımda annem kalıyor ama arada yalnız kaldığımda oldu ama çok zor oldu ikisi birden başladığından terler boşalıyor inan ki bebeklerim küveze girmediler çok şükür aslında en son kontrolde 2200 ve 2100 gramdılar ama neden o kadar küçük doğdu birisi anlamadım zaten hep fark vardı ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim neyse çok şükür birisi 2500 birisi 3500 gr oldular bu arada çok teşekkürler tatlım seninde çok az kalmış hadi hayırlısı...

en son ultrason tahmininden çok mu farklı çıktı kiloları yaaaaa:kedi:
inşallah çok farklı olmaz bizimkiler,,
evet teyzesi az kaldı artık,ayın 24ünde doğuyorlar kısmetse,
duanı eksik etme,
Allah kolaylık versin canıııımm,
yavruları mis gibi öpüyorummopuyorumnanaktan

açelyacım yeni bir topik,doğup büyüyenleri falan yazıyoruz işte,
görüşemiyoruz amaa,bak biz de büyüdük bayaaa:lepi:,
senin kızlar nasıl annesiii,
yok mu taze foto?

selam canım.. nasıl gidiyor az kaldıı değilmi. ne zaman doğum.hadi bakalım Allah kurtarsın. seninde resimlerine bakmaya az kaldı. sağlıkla gelsin meleklerin.
bizde büyüyoruz işte kız kucağımda uyuyorr. diğeri ana kucağında uyuyor fırsat buldumm geldim. rsim olmazmıı. eklerim birazdan.

X